עזבו שנייה את הספר, בתור סרט הוא עבד בצורה מעולה. אני בהחלט מבין למה רולינג אהבה אותו - הוא אמנם נצמד פחות לסיפור המקורי, אבל הוא העביר את העיקר בצורה הכי טובה מכולם. הסרט החמישי היה בדיוק כמו שכל הסרטים היו צריכים להיראות. אותו במאי ימשיך גם לשישי ומי יתן שגם לשביעי.
היאיר הוכנר הזה מבין בסרטים, ולא הייתה לו בעיה לקטול את הפוטר 1-2, שודדי הקאריבים, ספיידרמן 3 ושרק 3. לעומת זאת, הנה מה שהוא כתב על פוטר 5: http://www.seret.co.il/critics/index.asp?catCase=3&id=815
מה גם שאותו במאי אמור לעשות אותו. לגבי סרט שביעי, כולי תקווה שמישהו יחשוב על הבמאים שעשו את "שר הטבעות", ייקראו להם למשימה, כל הצוות ייסע לניו זילנד ויהיה לנו סרט ארוך (מאוד ארוך, יותר מדי ארוך
אבל תודו שהסרט היה מאוד יפה! נהניתי מכל שניה בכל 3 הסרטים האלה, מה שאני ממש לא יכולה להגיד על הספרים. נרדמתי.
למרות שהכרחתי את עצמי לסיים את הטרילוגיה. הסרט החמישי הארי פוטר לא היה יפה בכלל. למעשה, הוא סתם קלקל לי חוויה הארי פוטרית. זה סתם היה תקציר מקוצר של הספר ורק הליהוק המעולה של השחקנים מציל את עורו (של הסרט). אני לא עוקבת אחרי כמה כסף הוא הרוויח, אבל נראה לי שלא הרבה אנשים חוזרים לראות אותו. אני התכוונתי לראות אותו לפחות פעמיים בקולנוע. אחרי פעם אחת וויתרתי! לא הולכת יותר!