איזה עצוב

magimag

New member
../images/Emo58.gif איזה עצוב

סיימתי את הספר השישי והשביעי (למרות שאת השאר לא קראתי - ראיתי) מכל הדמויות הכי חבל לי על סנייפ, נראה לי הדמות הכי טראגית בסיפור. הייתה לי תחושה שהוא לא אשם במותו של דמבלדור :(

TheCrow69

New member
מחזק. ../images/Emo58.gif

אחריי הכל, הוא בכלל לא נבלה כמו שהרבה חשבו, אלא ממש להיפך. ריגש שהארי קרא לבן שלו על שמו.

LiRs Lullaby

New member
אמ, ../images/Emo58.gif

יש אנשים שעדיין חושבים שהוא נבלה. כמוני למשל. זה שהוא הציל את חייו של הארי כמה פעמים, לא הופך אותו לפחות רשע ונבזה.....
אחרי הכל, גם את זה הוא עשה אך ורק מסיבות אנוכיות, ולא משום פרץ של חמימות או טוב לב......

yoavj1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

העובדה שהוא היה מאוהב והיה נגד וולדמורט עדיין לא הופכת אותו לטוב. אין דבר כזה רק טוב או רק רע. לא כל מי שנגד וולדמורט הוא בהכרח טוב.

Guid

New member
עצוב בהחלט... /tapuzforum/images/emo58.gif

סנייפ באמת לא אשם במותו של דמבלדור, למעשה מי שבאמת אשם זה וולדמורט כי דמבלדור מת בעקבות הקללה שבטבעת... וגם אני הייתי מבואס מזה שסנייפ מת. זה באמת היה חבל... כדאי לך לקרוא את שאר הספרים, זה ממש לא כמו הסרטים...

magimag

New member
כן, יש כל מני ניואנסים קטנים שפשוט אי אפשר

להכניס לסרט, למשל לא נראה לי שבסרט השישי יראו את הקטע עם ראש הממשלה הבריטי בתחילת הספר :)

YaYa07

New member
נמ... הסרט השישי יהיה גרוע. ../images/Emo58.gif

אני יכולה להגיד פחות או יותר איך זה יהיה. את ההתחלה יקצרו בחצי, ספק אם יהיה הקטע עם סלגהורן. שיעור אחד עם דמבלדור, מקסימום שניים. כל הקטע במערה יהיה ממש ממש ארוך. חצי סרט יהיה הקרב בהוגוורטס, שהוא יהיה פי חמש יותר טראגי ומלא אקשן מאשר בספר. לגבי הסרט השביעי.. טוב... אני ממש חוששת ממה שהם *לא* הולכים להכניס לשם. אני בטוחה למדי שאם לספר א היו קוראים DEATHLY HALLOWS הם היו מורידים את כל הקטע עם זה. הוא הולך להיות בוודאי שיטחי ויורידו 70% מהחלקים הטובים באמת בספר הזה.

נכון! ../images/Emo58.gif

לדעתי, הם יורידו את הקטע של סנייפ ולילי ורק יראו שדמבלדור אומר לסנייפ להרוג אותו...אני חושב שהם יורידו את הקטע שהם בגודריק הולו ואת הקטע עם הנחשה., לדעתי גם לא יהיה את הקטע עם הבנק, בטח הארי ימצא את זה באחוזה, דובי הוא לא זה שיבוא להציל אותם, במקומו הם יביאו את נוויל, ואז הוא ימות. הארי הוא זה שהורג את הנחשה (או שהיא מתאבדת), רון והרמיוני לא מתנשקים, לא יהיה את העזיבה של הדרסלים, כנראה גם לא יראו אותם בסרט!, האגריד והארי ישר נוסעים למחילה, שם כבר נמצאים כולם ומספרים להם שמודי מת ומנדנגוס ברח, לא יחגגו להארי יומולדת, גם הקטע של הצוואה לא יהיה, (הסניץ הפלא ופלא מגיע להארי איך שהו, הספר יהיה בבית של זנופיליוס, רון לא יברח. החתונה ממש תיהיה קצרה, כנראה שאיך שיסתיים הטקס, אוכלי המוות באים (בלי האזערה של הפטרונוס), כנראה שגם את קריצ'ר יוציאו מהספר. את כל הקטעים שהם באוהל (מקשיבים לפוטר ווטץ', מצותתים לגובלינים ולטד ודין. גם הקטע עם ביל ופלר יהיה קצר, כנראה שרק יראו את ההלוויה של נוויל, הארי מדבר עם אוליבנדר והם יוצאים להוגוורטס. יוציאו את הסיפור של הגבירה האפורה, הוא ישר הולך למגדל ומזהה את הכתר, לא יהיה את הקטע עם האש בחדר הנחיצות, כנראה בזמן שהוא הלך, רון והרמיוני הלכו לשירותים והביאו את השן והתמזמזו שם (כך שלא תיהיה שום נשיקה), לא יהיה את הקטע של מאלפוי, קראב וגוייל... הם הורסים את זה בערת השן של הבסיליקס, יוצאים החוצה, וג'ורג' מספר להם שפרד מת (וכן שמתי לב שכתבתי ג'ורג', יוציאו את פרסי מהסרט...) ואז הם הולכים לראות את סנייפ מת (ללא השיחה של סנייפ עם ווללדמורט.. לא יהיה את הקטע ביער ואת הקטע בקינג קרוס...ישר הוא ילך לוולדמורט. וולדמורט מת...כך נגמר הסרט! זהו!

Orion132

New member
אבל... ../images/Emo58.gif

נוויל לא מת!
"או שהיא מתאבדת (על נגיני)"

sashkashurik

New member
אבל! ../images/Emo58.gif

בכל הסרטים הם החליפו את דובי בנוויל. מכאן נובע שנוויל אמור למות בסרט. משל!

halloo

New member
למה-להזכיר-לי-גיאומטריה??? ../images/Emo7.gif ../images/Emo46.gif

יש לי עבודה להגיש,ועדיין לא התחלתי

noosh

New member
לא יודעת במה אתה עובד עכשיו

אבל במקומך הייתי שוקלת הסבה לתסריטאות.

halloo

New member
../images/Emo6.gif Nice

אני חושבת שכדאי שתחליף את הבמאי, גם ככה הוא יוריד עוד יותר קטעים..ועכשיו ברצינות, למה הם לא עושים סרט קצת יותר ארוך, אחד שלא רק האנשים שלא קוראים את הספר יהנו ממנו? אוף, למה רולינג מאשרת את הסרטים, אל תאשרי, רולינג, אל תאשרי!!!

אנה92

New member
../images/Emo45.gif תמיד היתי מעדיפה סדרה

כל פרק שבספר, יש פרק בסדרה, יפה לו?

halloo

New member
זה יכול היה להיות נחמד

אבל נראה לי שלא יצליחו להסריט את זה בצורה טובה, ואיכשהו הארי פוטר לא מסתדר לי כסדרה. האמת שגם זה לא כל כך טוב מבחינה עסקית, כי יהיו 7 עונות, ואחרי עונה 4 נראה לי שאנשים כבר יתייאשו, את לא חושבת? הספר קצת יאבד את הקסם..אני לא יודעת איך להסביר את זה ממש

yoavj1

New member
../images/Emo45.gif

כי אין מתח בין פרק לפרק... ובכל מקרה, הפרקים יהיו ממש קצרים, כי כל פרק לבד הוא יחסית קצר מדי בשביל פרק בסדרה.

sashkashurik

New member
לדעתי, צריך סידרה מצויירת.

כל פרק 45 דקות, ואז זה ירוץ לנצח. (לא חייבים שיהיו 7 עונות - כמה שיהיו, יהיו).

למעלה