הראשון...מזה חמוד!
חמוד לאללה עד שעוד שנייה הקאתי תסנדוויץ' שאכלתי באותו רגע איכס גועל נפש בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע היום הייתי באורווה ומישום מה הרגשתי אנרגטית (אולי בגלל שנרדמתי לאיזה חצי שעה באמצע המנג')אז התחלתי לעבוד! בהתחלה הוצאתי את מיסי..... ואז היה חם לאללה אז שטפתי אותה טוב טוב והכנסתי חזרה לתא! חיכיתי עד לאחורי הצהריים ואז התחלתי שוב.... הוצאתי את קרמבוש המתוק והמושלם ורכבתי עליו! קפצנו קצת! הוא מלך!!!! ואז הוצאתי את טקילוש שחכתי כמה שהוא מתוק! ועכשיו נזכרתי! בון בון! והוא כזה נח! נתתי לו לרוץ קצת ואז עבדתי איתו כמו שצריך אילן אמר שרכבתי עליו יפה מאוד!

ואז הוצאתי את אזארו ורכבתי עליו וקפצתי! היה פסדר! ואז הוצאתי את ג'ינג'ר ללונג' שהיה ממש כיפי היא נורא מקשיבה! הקפצנו אותה והיא קפצה מהמם!!! מרחפת מעל המכשול! **אהבתי** ואז הוצאתי את קיסר לו משו מיוחד טרוטים קאנטרים וכו..... ואז את את אלאדין הג'ומביל הזה! שיו הוא כזה גודזילה! כשהוא מתחיל לעשות קאנטר בלונג' מרוב העוצמה הוא לא מצליח אפילו לעצור תעצמו! ואז שטפתי אותו ואז הוצאתי את מיסי ללונג' והקפצתי אותה! היא הייתה ממש חמודה! והיה לה הרבה מרץ (כמוני!!) ואז שטפתי לה תרגליים וזיהו!!!!!! לא הספקתי לסבן ציוד כי אבא שלי בא לקחת אותי אבל נראה לי שהיה לי הספק טוב!!!! חוץ מזה שאני מעלה עכשיו תמונות למחשב זה באיכות הכי גרועה בעולם כולו אבל אל תתיחסו! תנסו לפחות כי זה ממש נוראי!