Live

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifLive

היום ב-20:30 תוכלו לפגוש Live בפורום חמסה את בנות הלהקה, שיבואו לענות על שאלות הגולשים. רצוי להכין שאלות מראש כי זמנן של הבנות מוגבל. כמו כן, נתקשר בשידור חי לגולש שזכה ב"משחק החמסה". יהיה כייף! כולם מוזמנים!

Sweet SuGaR

New member
מנהלים אני דורשת תשובה

פעם אחת מזה המוןןןןן זמן עשינו שירשור תמונות!!!!! למה הוא נמחק?????? ותענו! ותפסיקו להתחמק!

i love rama

New member
לא, זה גם אני... ../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif

באסה............

טוב! לי יש רעיון!!!

אולי פשוט נחליף מנהלים...! המנהלים האלה כבר עולים לכל חברי הפורום על העצבים והם גם ככה בקושי עולים פעם בשבועיים לפורום! אני חושבת שכדאי שנעשה הצבעה ונחליף את המנהלים המעצבנים האלה!!! מי חושב כמוני?

Sweet SuGaR

New member
חחח גם אם הכי נרצה בעולם זה לא יקרה

אם המנהלים היו מקשיבים למה שהגולשים ירצו... הפורום יהיה מקום הרבה יותר טוב

זה לא נכון.....

אוליי המנהלים שלנו לא תמיד נמצאים פה אבל אי אפשר לומר שאבו דני לא משתדל! הוא נמצא ה לפחות פעם בשבוע! הוא מעלה מדיי פעם דיונים. הום מגיב. והוא גם ירד מהשפה הגבוהה וכבר מדבר פחות או יותר בשפה מובנת.... לעומת זאת טאז....באמת לא נמצא פה כמעט אף פעם.. פעם באיזה 3 חודשים הוא מראה תעצמו ואז בדרך כלל התגובה שלו לא תורמת כלום אלא רק מתסיסה את כל הפורום! לדעתי צריך להחליף רק את טאז!! הוא לא תורם כלום וכשהוא כבר נמצא הוא רק מעצבן!! אבו דני...? יש מצב שיהיה אפשר להחליף את טאז??

shaililo

New member
חמוטל צודקת!../images/Emo28.gif

אבו דני באמת הרבה יותר בסדר מטאז, טאז רק נכנס פעם בחודשיים, זה ממש לא לעניין, למרות שאני חושבת שמנהל צריך להכנס לפחות פעם ביום לפוורם ולא פעם בשבוע, אני חושבת שצריך להחליף רק את טאז... אבל להחליף.. ובקשר לשרשור תמונות - כן! זה פורום סוסים לא יקרה שום דבר אם פעם בחודש יהיה שרשור תמנוות גדול! זה קורה בכל הפורומים ורק פה מתלוננים כמו לא יודעת מה! אז פעם בחודש יהיה לכם קצת יותר קשה להעלות את הפורום וגם זה לא.... וכשאנחנו מגיעים למצב שמנהלים מוחקים שרשורי מה עשיתי בשיעור רכיבה ושרשורי תמונות בהחלט לא מוגזמים - אז זה מצב ממש חרא ולדעתי ההנהלה של הפורום צריכה להתחלף בדחיפות כי זה כבר ממש עולה על העצבים! מילא תמחקו דברים לא קשורים אבל אתם מוחקים גם דברים שקשורים לפורום אפילו אם זה לא מעניין אותכם או הדבר שאתם הכי רוצים לדבר עליו עכשיו... אז תתאפקו ואל תמחקו את זה!

אבו-דני

New member
שירשור הצפה והמציל מטביעה

--- לשרשר תמונות יכול להיות אחלה אפשר להעלות תמונות בקובץ אחד בהודעה אחת ולא לחסום את כל הפורום בתמונות מלמעלה למטה. אני מחקתי את כל השירשורים יען היום צריך לבער חמץ... אז ביערתי... אוקצור כדאי לכם לקשקש על סוסים ולעשות חלוקה מחדש של הזמן בפורום סוסים לדון על סוסים... ובגן לריב ולשחק מחבואים. אגב אני מוחק את כל ההערות של צי'לבה אחד לשניה יש מבין?

צ'ילבה???מה זה.???

ו....תבין שזה הרבה פחות נוח להתחיל להתעסק עכשיו עם פתיחת אלבומים.. וגם הרבה פעמים כשכותבים את הכתובת של האלבום זה לא נותן למי שלא רשום לאתר להכנס... אז....זה דיי בעיה....

©oliv©

New member
נכון לי זה קרה....רציתי לראות אבל

זה לא פתח לי בגלל שלא הייתי רשומה! וצ'ילבה זה כל הויכוחים האלו של דיר אניטה ואני אוהבת את רמה האלה! וכל השאר!

dearanita

New member
כשאת כותבת את השם שלי לפחות

תכתבי אותו באנגלית ולא דיר אניטה כי אז זה נשמע כמו דיר חזירים!!!!!!! ואני לא רב עם אף אחד אלא רק מביע את דעתי וחוץ מזה - זה פורום! אמורים להיות פה דיונים וויכוחים העולם מגוון ולכל אחד זווית ראייה ודעה שונה

shaililo

New member
WHAT?!?!?!?!../images/Emo4.gif../images/Emo28.gif

לשרשר תמונות - אז בסדר זה קצת תוקע את הפורום, אבל לעשות את זה פעם בחודש - מה אכפת לך?! והמחיקות של שרשורי "מה עשיתי בשיעור רכיבה" ממש ממש מוגזמות לדעתי. ולאאא הבנתי מה ניסית להגיד, מצטערת אני פשוט לא מבינה.

אבו-דני

New member
פורום מטיבעו...

--- זה מקום שבו מעלים רעיונות חוויות ושאר בעיות תמונות הינם תוספות להעלאת הודעה לא כהודעה בפני עצמה אכן ההודעות של מה עשיתי היום ברכיבה לא בדיוק מעניין את כולם אבל זה הפורום וזו כרגע האוכלוסיה....

shaililo

New member
אבל יש כאלו שזה כן מעניין אותם...

וזה מאד קשור לפורום.... אז למה אתה מוחק אותם?

אבו-דני

New member
תמונות מעניינות ורצויות.... אבל....

--- יש להעלות את כל התמונות בהודעה אחת ולא להציף את הפורום מלמעלה מטה מה ההבדל בין אנוכי (אגואיסט) למתחשב?... במילון אבן שושן התשובה

shaililo

New member
כבר הפכת אותי לאגואיסטית../images/Emo12.gif?../images/Emo28.gif

מה כבר ביקשתי? לא דיברתי על תמונות... ביקשתי לא למחוק שרשורי מה עשיתי בשיעור רכיבה.

dearanita

New member
סוף סוף יש שרשור של תמונות יפות וגם

הוא נמחק.... הנה בכל זאת תמונה של סוס יפה!

למעלה