שלום לכולם

sd321

New member
../images/Emo57.gifשלום לכולם

אני מעוניין לענוד קריסטל הייתי רוצה לדעת איך לבחור אותו, מה המשמעות של כל צבע ומה בדיוק השפעתו כמו כן אני ישמח אם תמליצו לי על ספר שעוסק בנושאים האלה תודה

MargalitE

New member
קריסטלים -../images/Emo63.gif

ממליצה על שני ספרים: 1. "הקריסטל ותכונותיו" בהוצאת סטונאייג' - מפרט את תכונותיהן של כ-150 אבנים. 2. "סוד הקריסטלים" - בהוצאת סטונאייג' - מפרט את תכונותיהן של כ-250 אבנים. בליווי תמונות צבעוניות. בהצלחה

sd321

New member
תודה על התגובה אבל..

היתי רוצה הסבר בקשר לקריסטלים על דפיי הפורום ובקשר לספרים התכוונתי יותר בכלליות בקטע של הצ'קרות וכל הנושא אשמח לתגובות

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo42.gifsd321../images/Emo23.gif../images/Emo42.gifקריסטלים

הם נושא מורכב מכדי לפרטו כאן על רגל אחת. ישנם אתרים המתמחים בקריסטלים ואתה יכול למצוא בהם יותר מידע. א-ב-ל בעקרון, לא צריך להיות מומחה גדול על מנת למצוא אבן המתאימה לך. עדיף לדעתי לבחור אבן כאשר אין לך מידע מקדים המסית את משיכתך הטבעית לאבן מסוימת. על כן אני ממליצה לך להכנס לחנות אבנים, או לדוכן אבנים והתבונן באבנים זמן מה לפני שתבקש עזרה כלשהי. שים לב, איזה אבנים מוצאות חן בעיניך יותר. גש אל אחת מן האבנים שמוצאות חן בעיניך והנח עליה את יד שמאל שלך. (אם אתה שמאלי-עשה זאת ביד ימין) אל תיגע ממש באבן, אלא ממרחק של כמה סנטימטר. שים לב לתחושה שיש לך ביד. האם אתה חש חום, קור, עקצוצים וכד'..אם זה עושה לך רצון לקחת את האבן ביד אחוז את האבן בכף ידך למספר דקות ותראה איך אתה מרגיש איתה. אם לא, עבור לאבן הבאה. האבן שאתה זקוק לה, פשוט 'תקרא לך'. בעקרון, אפשר להתיחס לצבעי האבנים על פי צבעי הצ'אקרות. ואז, רצוי לענוד גם כל אבן באיזור של הצ'אקרה המתאימה. למשל, טבעות, כדאי לקנות עם אבנים בצבעי צ'אקרת הבסיס, כי רוב הזמן, כפות הידיים שלנו מונחות באיזור ההוא. יחד עם זאת, במרכז כל כף יד ישנה צ'אקרה משנית לצ'אקרת הלב ועל כן גם צבעי צ'אקרת הלב יכולים לבוא בחשבון בטבעת. בכיס המכנסיים, או בחגורה, מתאימות אבנים בצבעי צ'אקרת המין או הסולאר כתליונים, מתאימים צבעי צ'אקרת הלב(תליון ארוך יותר) וצבעי צ'אקרת הגרון(תליון קולר) עגילים יכולים להתאים לצבעי צ'אקרת הגרון או העין השלישית ו
עדי הנענד על השיער להתאים לצבעי צ'אקרת ה
ו...דבר נוסף כאסטרולוגית, אינני ממליצה להתיחס לאבנים על פי המזלות האסטרולוגיים.כי לא תמיד מה אתה צריך זה מה על פי סימן ה
שלך והיות שמרבית האנשים לא מכירים את המפה שלהם, אין טעם להתייחס לכך. נוסף על כך, ישנם חילוקי דיעות ביחס להקשרים בין אבנים מסוימות למזלות מסוימים. אני מקשרת כל אבן יותר לפלנטה מסויימת. אם זה מעניין אותך, אמסור כאן את השיוך. L&L TALYA

arlot

New member
טליה התשבות שלך מכוווננות מאוד ../images/Emo127.gif

כל כך כייף לראות תשובות נקיות ומכווננות כאלו אני ממש נהנה ,אני מרגיש שאת יותר מכווננת מהרגיל ? האם יש משהו שגורם לכך ? חוויה מיוחדת לאחרונה ?
ממני ערן וחג שמח לך יקירה

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo51.gifארלוט../images/Emo24.gifחקשמייח../images/Emo75.gifגם

לך.יקר.
לגבי תשובותי - OK, זו החוויה שלך. אך זה לא חדש שאני מוסרת כך מידע לאנשים. בדרך כלל זה נעשה באופן אישי יותר. אך כאן זה פשוט התבקש. ובקשר לחוויות, כל הזמן ישנם תהליכים. החיים 'קורים' כל הזמן וכצופה, העד המתבונן על תהליכי החיים, תמיד ישנן התנסויות חדשות ותובנות. L&L TALYA

arlot

New member
כל זה יפה ואפילו - ברור? ../images/Emo9.gif שתפי

אותנו קצת , לא?

Tal_Ya_Tal

New member
במה? בחוויות האישיות? בתובנות?

הדברים בדרך כלל לא מילוליים. אני עובדת עתה הרבה עם שפת האור. לכן הדברים באים בצורות וצבעים יותר מאשר במילים. אך רבות מן התובנות שלי מפורסמות במדור 'מאמרים' בעמוד הראשי של הפורום. אני מתכוונת להכניס את מה שאני עושה כרגע, לגלריית התמונות בעתיד הקרוב. כרגע זה עדיין לא מתאפשר משום מה
אך אני שמחה ביותר לענות על שאלות, כך זה ממקד יותר את התחומים
ועונה בעיקר למה שמתבקש כאן ועכשיו. אם היה לי צורך לשתף, הייתי כותבת בלוג. אך ההוויה כעת היא יותר של תקשורת עם הפנימיות בשפה לא מילולית.
וכדומה L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
אבני החן../images/Emo42.gifוהקשרן../images/Emo41.gifלפלנטות../images/Emo29.gif

-אבנטורין, אפטייט, אפידוט, אבן השמש, הליודור, דיופטיס, כריסוליט, סולפור סיטרין, כלצית כתומה, עין הנמר, ענבר, פטדה(טופז),מלכית, פיירייט ופרידוט.
-אבן ירח, אבן-דם(בלדסטון),אופאל, אלמוג(קורל), ארגונייט, דולומיט, זירקון(יקינטוס),ירקן(ג'ייד),פנינה, רודוקרוסייט, ברקת(אמרלד),כריסופראס, ברקת(איזמרגד)
מרקורי-אבן כוכב, אגאט, אמזונייט,אלכסנדריט, דיופסיד,תחרה כחולה(בלו לייס אגאט), כדכוד(קווארץ כחול), אנך(סוג של אגאט בשכבות), קריסוקולה, המטייט, שוהם(אוניקס-לא השחורות).
ונוס- קוורץ ורוד,קונזייט, רובילייט(טורמלין ורוד),קרנליאן, קריסוקולה מלכית, מלכית אזורית, אבן אילת(סוג של מלכית) שבו(טורקיז).
מארס- אבן אודם(רובי), אבן אודם שדרתית(ספיינל רובי),אלמוג אדום, וולפנייט, עין הנמר האדומה, קופרייט, רודונייט, פאנטום קווארץ אדום,
יופיטר-אזורית, סודלייט, סוג'ילייט,טנזנייט, לאפיס לזולי, יושפה(ג'ספר) ופיקצ'ר ג'אספר, עין הנץ(הוק'ס איי).
סטורן-בריל, טקטייט,מולדוויט, טרומלין ירוק, טורמלין אבטיח. נופך(גארנט), אקדח(סוג של גארנט),גרניט,עור הנמר(לפארדסקין) וגרוסוליט.
חירון-בדולח(קווארץ שקוף), יהלום, שיקפה(הידרופאן), גביש הסלע המשורש(רוטילייטד קווארץ),האולייט, סלנייט וקורנית(קלקופיירייט), טורמלין קוורץ.
אורנוס- תרשיש(אקוואמרין), סלסטייט, לרימר, קריסוקולה ג'ם סיליקה. פיקוק קלקופיירייט.
נפטון- אחלמה(אמטיסט), פלואורייט, פלואורייט פיירייט, ספיר, סוג'ילייט-לובילייט.
פלוטו- אבן סארדיט, באסנייט, בוג'אי סטון,שחרון(אובסידיאן), סנאו פלייק אובסידיאן,ג'ט, גלנה,ג'פסום, אוניקס שחור וטורמלין שחור. L&L TALYA

MargalitE

New member
טליה - את פשוט משהו מיוחד!!!../images/Emo47.gif

אני כל כך נהנית לקרוא כל מה שאת כותבת. החומרים שלך, הידע, הזכרון המופלא, ההבחנה הבהירה, החכמה, השנינות, ההומור, הדקות והדייקנות, והתדרים שלך...אוי התדרים שלך... כמעט שאפשר לטבול ולרחוץ בהם לטיהור ולהתמלאות באהבה... דעי לך שאני מדפיסה את כל דברייך ומשמרת אותם בקלסר!!! אוהבת אותך בשלמות וללא כל סייג מרגלית

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo51.gifאני כמעט ../images/Emo9.gifמסמיקה../images/Emo9.gifמרגלית

כל כך הרבה אהבה ופרגון
את בעצמך משהו מיוחד את יודעת
אך ב-ע-צ-ם כולנו כאלה. ייחודיים, אך מאוחדים באחדות מוחלטת והגדולה היא, לראות בכל אחד ואחד את האלוהים ש-ב-פ-נ-י-ם
L&L TALYA

ממוקד בקריסטלים

להלן שני אתרים שתמצא בהם מידע על קריסטלים אחד, האתר הרשמי של אורה סומא ישראל, בכפתור לפני אחרון מצד שמאל תמצא קישור לתכונות אבנים - כולל תכונות. מידע נוסף תוכל למצוא באתר wwww.ima-adama.co.il

למעלה