" עמוק בבוץ "

stivenz

New member
אני מבין ש....

היה ממש ממש רע... כידוע הדרום בכלל וב"ש בפרט מלאה בשלוחים וערסונים למיניהם.. (אני בא משם ואני יודע- זה לא יפה להכליל,) כמובן שבכל מקום יש את החברה הטובים ואת החברה ה "פחות" טובים.. אז בדרום (אשקלון-ב"ש ומה שבינהם) ריכוז ה "פחות"טובים הוא יותר גבוה.. כאמור- לא הייתי שם ולא ברורה לי ממש התמונה של מה היה.. אבל לפי מה שהבנתי- היה קטע עם מיקה מרקוס?! (תקנוני אם אני טועה) ועם מאפיה של "באר-שבעים" אינטיליגנטים... החבר´ה הטובים מהדרום- אני קורא לכם לתפוס את עצמכם בידיים ולצאת נגד כל החרא הזה שגורם לתדמית שלנו להראות ככה.. הדרום הוא מקום יפה ויש בו שטחים למכביר שבהם אפשר לתת בגזיות! אז אל תתנו לדרום להפוך ל"חור שחור" בעיניי מארגני המרוצים למיניהם.. סטיב שמכיר בדיוק את התופעה של "באר שבעים אנטיליגנטים"...

תוכידס

New member
גועל נפש

סטיבנס אתה טועה הכל התחיל ונגמר במרכוס החברה האלו מבאר שבע עשו מרוץ נפלא השקיעו ונתנו את הנשמה הם הוסתו בידי מרכוס והיא זו שאמרה להם - אין צורך בביטוח גם לאחר שהם שאירגנו את האירוע לא יכלו להשתתף הם אמנם כעסו אך לא פוצצו את האירוע אני לא באר שבעי אבל מוחה בתוקף על הרמיזות כבוד לבאר שבעים על האירוע הנהדר שאירגנו כל הסמארחה וכל הגועל מרוכז רק בגורם אחד מיקה מרכוס כנראה שאין גבול למה שעוד אפשר לצפות ממנה

fazer_1000

New member
ראיתם היום בידיעות אחרונות??

אמנם אני לא ממש בענין מיקה מרקוס והסרטים, אבל אני שומע כאן. מאחר ובחיי לא דיברתי איתה ולא נתקלתי בה- אני לא אגיב. אני רק אגיד שאני רואה במעשים שנעשו אם נעשו כפי שנאמר כאן- פסולים לחלוטין וללא ספק יש להוקיע כאלו מן הספורט בכלל ומהספורט שלנו בפרט- הלא זהו ספורט אשר מתיימר להיות מתורבת, אירופאי. ללא קשר למיקה מרכוס אני חושב שכל מי שמתנהג בצורה זו הוא אדם נלוז, התנהגות ערסית לחלוטין. אין מקום להתנהגות כזאת בספורט שלנו. זה מרתיע אנשים מהלכנס לספורט, מרתיע ספונסרים מלתת חסות לספורט, מרתיע את הממשלה מלתת פן חוקי לספורט. אין מקום למי שמתנהג כך בספורט שלנו- זהו אדם אשר כמו פטריה ועובש ידביק את כל סובביו- מספיק תפוח רקוב אחד... ללא שום קשר למיקה מרכוס- אין מקום לאדם כזה בעמותת רוכבי השטח. אולי בדיונות של אשדוד עם איזה מוטוקרוס גנוב ובגופיה וכפכפים. בקשר לידיעות אחרונות-- ריאתם את התמונה מאחור? מהמירוץ אתמול!! אמנם כתוב ראלי אבל שיהיה... לפי דעתי הרוכב הוא אחד מקבוצת סוזוקי, אני חושב שפלקנשטיין לפי הקסדה. אם תקראו בכתבה תראו שהקדיט על ארגון המירוץ ניתן לגברת מ. מרקוס, אשר הפיקה את המירוץ והיא מומחית בהפקות אופנועים. את הכבוד ניתן לה, אך על מירוץ זה את הקרדיט יש לתת למישהו אחר. תקנו אותי אם אני טועה. לכולכם יום טוב, שאו ברכה ושלא נאלץ להתעסק ב"שחור" יותר...

stivenz

New member
היי היי תוכידס...

רק חסר לי שגם אתה תוציא את דברי מהקשרם!! אמרתי שיש חברה נהדרים בדרום!! אבל... יש גם קומץ אנשים שהוא התפוח שגורם לריקבון כל הסל! אין שום רמיזות ושום כלום!!! סטיב בעצמו חי כמה שנים טובות מחייו בבאר שבע ועדיין יש לו שם משפחה גדולה גדולה(משפחת מרציאנו לדורותיה!) ואכן- יש בב"ש אנשים טובים מאד! סטיב שלא אוהב שמוציאים את דבריו מהקשרם!!!!

hananlv

New member
עבר זמנו בטל קורבנו

בשביל מה להתעסק בדברים לא רלוונטים? היו בחירות ונבחר מטאטא חדש וכל השאר רכילות שאין שום טעם לעסוק בה

למכירה!

היועצת שוב עסקה אתמול בעניני הגות (כהרגלה...
) ונבצר ממנה (כהרגלה) להגיע לאותה תחרות מדוברת בבאר-שבע (טוב...גם דניאל פ. - "שלה ורק שלה לא השתתף) ובכן , היועצת כבר סיפרה שיש לה אזניים ( גדולות גדולות ) וכמה מספרי טלפון הידועים לה ורק לה.. באחת מהפוגות ההגות , קפצה היועצת להרוות את צמאונה באיזה אספרסו מעורר , ותוך כדי - גם איזה בורקס קליל ( יום ש´ - במקום פיתה עם טחינה ), בעודה נוגסת בבורקס , האזינה היועצת לתיאור שנצרח באותה אוזן גדולה שלה, את מה שקרה בבאר-שבע,מה תספר לכם היועצת - היא השתנקה...פיסות בורקס מעורבבות בנוזל האספרסו (זגפרדו) הועפו מפיה ישר על המלצרית!היועצת כה בושה בעצמה עד כי ברחה משם ללא תשלום! היועצת הגיעה לביתה ומרוב מבוכתה את מה שהועף על המלרית לא יכלה עוד לעסוק באותה הגות שלה - פתחה היועצת את הרדיו ושמעה את החדשות : "פסולת מהאתר של רמת חובב נשפכה באותה תחרות מדוברת" היועצת מייד התיישבה על כסאה , וכתבה : "הפסיכולגיה של הבורקס" - מאת היועצת החינוכית היועצת טוענת שעל כל המעורבים במחדל אותה פסולת מרמת חובב - לעוף מיידית מהעמותה! היועצת ממתינה למעשים

OFF DoRes

New member
זה לא נושא מצחיק, אבל היועצת

תמיד מצליחה להצחיק אותי
גדול
ולענייננו לאחר מה שקראתי פה אני כבר לא עצוב שלא הצלחתי להגיע. אני בהלם ושוק טוטאלי
אבל אני מאמין שדויד מארק יוציא אותנו מהבוץ.

סקניה

New member
איזה מזל....

כל השבת ישבתי ורטנתי בפני האישה על שנבצר ממני להגיע דרומה... כל השבת ישבתי עם פרצוף חמוץ ולא תיקשרתי... כל השבת חשבתי כמה אתם נהנים... איזה מזל שלא באתי. כמו שאמרתי לדוד ולאלון- הפוילשטיקים האלה ממש לא לטעמי. כאשר הבודד הוא חלק מקבוצה, גם אם דעתו שונה מדעת הרוב, הוא חייב לתמוך בהחלטת הקבוצה ולקדם את אותה החלטה. אם הוחלט שצריך ביטוח, הוא יאמץ את ההחלטה גם אם היא מנוגדת לדעתו. ועל כך,דיוד, אין לאלון שום עוררין.הוחלט,ומקובלת עליו החלטת הרוב! בזמנו נכנסתי לפורום העמותה הישן, נעשה לי רע מכל התככים והמרפקים שהתעופפו שם, בנסתר ובגלוי, וברחתי משם .. אני קורא ליו"ר הנבחר: אם יש בעיה,טפל בה. אל תתן לשלולית להפוך לביצה.טפל בה עכשיו. ולכל שאר המשתתפים: די לבחוש בקלחת.יש לנו יו"ר שטיפול בבעיה כזו, הוא חלק מתפקידו לשם כך הוא נבחר (בין היתר).יותר מדיי ידים מטפלות תעשנה רק נזק. תנו לבחור את הקרדיט שיידע לטפל בבעיה. הסקניה- נותן לדויד את הקרדיט.

Red Barron

New member
...ועדין הפסדת הפנינג מרהיב... ../images/Emo3.gif

כן, נכון, היו צעקות מביכות (לא רחוק ממני, לצערי) ואירוע שהתקרב לאלימות מסוכנת (שוב, קרוב מידי, לטעמי) א-ב-ל, היתה גם תחרות לא לשכוח, ימבא אופנועים מלאים בוץ ואוירה עמוסת אדרנלין. אז כן, הפרצוף החמוץ היה מוצדק...

מ-ע-ו-ד-ד-ת היועצת!

היועצת שוב שמעה באותה אוזן שלה (גדולה) חדשה מרעישה! עודד מקום שני!!!(קטגוריית מתחילים) היועצת שאובת עידוד מהחדשה המרעישה הזו.היועצת מרוגשת...(ומי כמוכם יודע מה קורה לאגודלה של היועצת שהיא מרוגשת...)
היועצת סמוקה מהתרגשות ומצרפת לכם את ע-ו-ד-ד!

סקניה

New member
לא סתם...

אולי כבר שמעה היועצת.. עודד זכה בכבוד להיות מצטיין קורס פאסולה, ולא סתם. הנער כיכב על האופנוע ...תענוג. גם אני ארים
לכוכב החדש...

זה לא היה זה בלי יעוץ צמוד...

איפה היית? אייה נעלמת? אספרסו סגפרדו נחות (לא אילי...) ובורקס מזן לא ברור (פילאס אמיתי עם בולגרית, חמינדוס מרוסק פנימה ידנית, מלח ופלפל טרי זה בטח לא היה...) - היו עדיפים עליך מחברתם המסוקסת והעממית של הארסאוואת מהעמותה? זהו זה? נגמר לך מאיתנו? האמת? בצדק! com.ביז´ו ששוקל באמת לחשוף שיני זהב פעם אחרונה ששקל אותן... היו כמה קילו מיותרים...

גרוזיני ריחני שלי!../images/Emo25.gif

אנוכי?! היכן אתה אלוף גרוזיה בטקסט?! היועצת כבר שקלה ( ועוד אחרי הבורקס - יותר מטון ) להתפוגג לחלוטין. בעיקר מפאת בושתה מאותה מלצרית נאמנה.היועצת מבולבלת - עצתה לעצמה לא ברורה- לכן קשה לה לעוץ לכלל. היועצת שכאמור שוקלת (יותר מטון אחרי הבורקס וכל הפיתות עם הטחינה) צעדיה בזהירות ובקור רוח. ואתה גרוזיני שלי בעל שן הזהב? דעתך המלומדת? דעתך המנומקת? דעתך המפוקחת?

לפי ידיעות אחרונות

(מעניין מי הכוכב בתמונה ? ) מיקה מרקוס הצליחה ובגדול המירוץ.. אבל כנראה שהתיקשורת אינה אלא תשקורת
מאחלת בהצלחה לעמותת השטח הנוכחית. בילבי

theshark

New member
הכריש לא מופתע כלל או כלל

ישבתי בביתי וקראתי את כל שנאמר ונכתב. בשיחה שהיתה לי עם בת זוגתי הועלו זכרונות מעברו של הכריש. הכריש שהיה לא מעת זמן חבר במועדון האופנועים הישראלי כולל חבר ועד. אותו הדבר גם בעמותה של מרוצי הקטנועים ששם הכריש היה מהיום הראשון. הכריש היה גם שותף לנסיונות לאגד את כל הנפשות הפועלות בספורט המוטורי. לאורך כל השנים תמיד היו אנשים שניסו לשים מקלות בגלגלים של העגלה. הדבר המענין הוא, שתמיד האנשים שמכריזים על עצמם שהם יעשו הכל כדי לקדם את העמותה או הארגון שבו הם חברים, ברגע שהם לא נבחרו או דעתם לא היתה מקובלת הם שברו את הכלים. חבל שב"מדינה" כל כך קטנה, שיש לנו מספיק אויבים מבחוץ אנכנו לא יודעים להסתדר אחד עם השני. יכול להיות כפי שאמר פעם חבר, "כנראה הישראלי המצוי לא בשל עדין לספורט מוטורי". דוד ידידי אני עדין עומד במלה שלי, אני מאחוריך ואשמח לעזור במה שאוחל.

למעלה