" עמוק בבוץ "

../images/Emo57.gif " עמוק בבוץ " ../images/Emo57.gif

סלאמו עליכום וראחמת אללה, אירוע פתיחת הליגה עבר היום על כולנו, הרבה בוץ, הרבה.. הרבה יותר ממה שהעמותה יכולה וצריכה לסבול, בוץ מהסוג הלא מוטורי !!! שנה שלמה אני מביע את רחשי ליבי ברשת, אומר הכל, צוחק על הכל, מגיב על הכל. עמיתים וחברים (לא שניים ולא שלושה) סיפרו לי רבות על מעלליה, סיפורי אינטריגות, יהירות, פגיעה באנשים, חוסר אמינות ויושר, ניצול, איטרסנטיות, חוסר מעצורים וגבולות, אני ואני ואני, ועוד ועוד.. אני גרסתי שיש לכבד אדם שהתנדב ומשקיע לכאורה, אני גרסתי שחברי הרבים מגזימים, אני ראיתי כמו רבים את מה שעל פני השטח ולא האמנתי לאמת. אך מה לעשות, יש "דברים" הצפים על פני המים, כבר חודש ימים שאני רואה דברים אחרים, חודש ימים שאני רואה את כל מה שרבים וטובים אמרו כל השנה, רואה ורואה ורואה ושותק. הבנתי שטעיתי, הבנתי שאחד לאחד כל מה שנאמר היה נכון ויותר מכך, לא חשבתי שראוי להעלות את הדברים לרשת, בין כה זה יגמר או טו טו. אבל... היום היה הקש ששבר את גב הגמל, היום ראיתי אל מול עיני ההמומות את הדרך לחיסולה של העמותה ומהר, היום ראיתי את תהום הנשיה עולה ופורץ בשטניות שלא הייתי מדמיין גם אילו הייתי מאמץ את מלוא היצירתיות במוחי. לא אתן לרמה לצנוח עד כדי פירוט כל המעללים מתחילת היום ועד לסופו, אומר רק שזה התחיל מהבוקר מוקדם בגסות רוח וברוטאליות לעיני כל, המשיך בלקיחת סמכות לא לה לידיה, מכאן הלאה לאלימות מילולית, אלימות פיסית ודם, התנהגות פרועה וחסרת מעצורים, ניצול מעמד לסגירת חשבונות אישיים, המשך הסתה פרועה וחסרת רסן של כל מי שזז, ותאמינו לי... לא מתאים לי אישית להמשיך... עד כאן !!!!!!!!!!!! זהו זה !!!!!!!!!!!! הפרתי את השתיקה, ומי אם לא אני שנמנעתי עד כה, ראוי שישמע כעת לאחר הסרט התורכי הרע שעברנו כולנו היום, מי שחווה אישית ומי שלא... החלטתי להמנע מלגעת בנושא באתר פולגז, החלטתי לומר דברים בפורום פתוח, החלטתי להוציא דברים מהבטן, דברים רעים, רעים מאד, דברים שאם לא נשכיל להוציא מיד... יגמרו אותנו והרבה יותר מהר משאתם מדמיינים. אני, חליל אבד רבו, קורא להקיא מתוכנו את הרע ומיד ! אני קורא לעשות זאת לטובת כולנו, אחרת הבוץ העמוק שביליתם בו היום במסלול... יהיה רק סיפתח לעומק הבוץ הטובעני המצפה לעמותה אם ניתן לשיירה כך סתם לעבור. מעולם לא אמרתי דברים כאלו על איש, גם כשהחגיגה היתה בעיצומה הייתי מתון, שקול ונייטראלי. היום הבנתי שאם לא נשפריץ את המוגלה החוצה ומיד... אין לנו מה לחפש יותר ביחד. אין יותר סנטימנטים. אין יותר נאיביות. אין יותר פוצילה מוצילה. וגם אין יותר מעצורים על פי מלומר את שמעיק, הלאה הדבר הזה שמקומו לא עימנו. יש זמנים שגם נושא דגל הממלכתיות מסיר כפפות, זהו הרגע. אני לא ממשיך ביחד עם הדבר הזה ! שלכם ח.

stivenz

New member
חליל מורי ורבי

מוכן אתה לפרט קצת יותר על ה"ארוע הנ"ל"?

לומר כיום אמרתי לכם!! יהיה קטנוני

אבל !! ןפה מגיע אבל גדול אותם מעטים שעדיין חושבים ( כן כן אלון אילך אני מדבר ) שהמלאך מכפר מונש עשתה גדולות ונצורות לעמותה ו"השטן" קולרגול הכשיל את צעדיה מתבקשים לקום כיום ולהראות מאיזה חומר הם קורצו האם הם מספיק אמיצים להודות בטעותם ? לנושא שלנו היום הייתה ירידת מדרגה חריפה בעמותת רוכבי השטח את היום הזה אני אישית מעדיף לשכוח אבל לא יכול הגברת בניגוד גמור למדיניות הועד ותוך כדי סיכון רוכבים - מרשלים - קהל וספונסרים החליטה כי אפשר "לחפף " ולבשר לחברה הבאר שבעיים כי "אל תידאגו אני אדאג שלא יבדקו פוליסות" משפט הכתוב בסלע שאותם שמעו כמעט כל חברי העמותה בדיעבד הגברת הגיעה בבוקר בזעקות ובקללות גירשה חברת ועד מעמדת המזכירות ( שתפקידה היה לבדוק פוליסות ) ולא איפשרה לחברי הועד לבדוק פוליסות כנדרש , היות וחכמים ממני צפו למהלך לא חוקי שכזה הוציאו יום קודם רשימה מעודכנת מחברת "אמינים" הרשימה הוצלבה טרם הכנסת רשימת המשתתפים למחשב המירוץ וראו , 15 משתתפים כולם!! מבאר שבע והדרום וכולם!! נרשמו אצל מיקה מרקוס ( עוד נקודה תמוהה היות והיא אינה מוגדרת נקודת רישום ) חרפה הגדילה הגברת לעשות ולהצהיר כי "ההחלטה אינה חוקית " , מי את בכלל ? באיזה סמכות נטלת אחריות על חיי חברי העמותה ? באיזה סמכות סיכנת את קיומנו הכלכלי וחשפת אותנו לתביעות צד ג שלא היינו עומדים בכך מ, ורבותי כולנו היינו משלמים!! חוצפנית לא די בכך ובחור בשם דני מבאר שבע הודיע חגיגית בפני ובפני חבר עמותה נוסף כי " במידה ולא ישתתף לאור שאין לו ביטוח מה דעתינו שיקרא למשטרה כי המירוץ לא חוקי " יה חתיכת חלאה !! , זה מה שאתה !! המירוץ נפתח בסצינה שערכה הגברת לטל ציון לעיני כל שבו קרעה את כרטיס המשתתף שלו מהאופנוע ברגע הזינוק ברוטאליות ומעשה ביריונות בהמשך דאגה להשתמש במירסים ( מי אישר את הבאתם ? מאיזה תקציב? ) של המרשלים ודרשה מחברה לחיים מיירון שידאג שטל ציון לא ינוקב כשטל התקדם לעבר מיירון שחסם את דרכו החטיף לו הנ"ל אגרוף בפניו עד כי זב דם בריונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הקירקס הנ"ל צריך להסתיים כל התועבה הנ"ל צריכה להפסיק כל החצאי אמיתות והאינטריגות האישיות חייבות להמחק בשעות אלו מתקיימות שיחות לטיפול בבעיה ומסקנות האירוע האחרון קולרגול ( עטוי שק ואפר , ואני לא צוחק )

קבל תמיכתי המלאה לגבי ההקאה../images/Emo5.gif

אתה יודע, מאוד פשוט להבין את אשר קרה היום אם תיבחן את הגברת כ"לא שפויה" וזה ההסבר היחידי להתנהגותה הנלוזה, אשר אני בעצמי הייתי עד למספר אינסידנטים היום, ובמחשבה שנייה קשה היה לא להבחין לפחות בחלק מהתסריט שרץ בבאר שבע. הרי לא הגיוני כי אדם שפוי מן היישוב יגיב או יתנהג בצורה כזו,(הייתכן כי שכחה ליבלוע את הזנקס?) אומנם צפינו סערה היום אך לא ברמות האלו, וחבל כי אפשר היה לאמר: מזג האוויר-פצצה מסלול מושקע ומסומן-פצצה שיפוט מיקצועי וחלק-פצצה אבל................................................................ קיבלנו היום מתנת פרידה סצנות מכוערות ,היינו המשך של עלילת הכאת הגבר את האשה( וסימני שאלה גדולים גדולים צצים ועולים), הגברת היום שברה את כל הכללים, ואחד דינה -הרחקה לצמיתות ובקלון מעמותת רוכבי השטח! לא לכך היתכוונו ולא על זה חלמנו לפני ארבע שנים בפטוצ´טו בשעלבים , ראינו בדמיונינו ספורט !כן ספורט! ולא התנהגות כמו זו של עמוס ואו דני , כשני פרימיטיבים/אידיאנים, כן רבותי זו אותה תופעה המוכרת לכם אולי ממגרשי הכדורגל, ביריונות לשמה, מי שעוד יותר הפתיע הוא מירו( שם של ספר צמרת לא?)עד היום עשה רושם של בחור עדין - אך כנראה שעדיין לא ירד לו האסימון , והוא עדיין מוקסם, ויש לה את זה כן יש לה את זה , היכולת להוליך שולל ולהסית, ראיתי ושמעתי את זה קורה היום!!!!! אני קורא ליו"ר לקיים וועדת משמעת, ובזאת אני קורא לינבור בתקנון ולראות ולהבין כי היום נעשו עברות חמורות על תקנון העמותה ואשר מחייבות תגובה חריפה--------------------ה ק א ה התביישי לך אמרלדה( מרקוס) ארור היום בו נתתי לך את קולי לתפקידך הקודם, ומזל גדול שהפתגם הגדול התקיים כדברי בוב מרלי הז"צל: YOU CAN FOOL SOME PEOPLE SOME TIME, BUT YOU CAN´T FOOL ALL THE PEOPLE ALL THE TIME

dirtrider

New member
יש לי שאלה..

אם היית יושב ומארגן תחרות מהבוקר ועד הלילה וממשיך ביום למחרת והבטיחו לך כי אינך חייב לשלם ביטוח ע"מ להשתתף וביום התחרות אומרים לך כי אינך יכול להשתתף בתחרות ללא ביטוח... למרות שעמלת קשה איך היית מרגיש?

גם ליועצת יש שאלה לך

למי אתה מתכוון כשאתה כותב :"...והבטיחו לך כי אינך חייב לשלם..." למי כוונתך בהבטיחו? מי הבטיח?
והיועצת גם עומלת קשה לפעמים והיא לפעמים חשה תשושה ובלתי מסופקת, אז מה?!

ראה נא ידידי

ראשית אני מודה לך על הכנות איני יודע מי אתה אך אני מנחש כי היית ביום שני שעבר בבית של עמוס כשהגעתי עם 2 חברי ועד אליכם בלילה לעבור על רשימת הביקורת על המירוץ . באותה פגישה כזכור לך טוב הנושא המרכזי היה שנאמר לך על ידי אישית ועל ידי חברי הועד , גם בפרוטולקול חתום , כי הנכם מחוייבים בביטוח כך שהטענה שמיקה מרקוס אמרה לכם לא לעשות כי לא צריך הינה טענה לא רצינית אבל וכאן בא אבל גדול יאמר לזכותכם כי אכן נקלעתם למצב לא נעים בין היו"ר היוצא לבין הועד הנוכחי אני מכה על חטא שלא נטלתי מידיה את אירגון המירוץ בו ביום שנבחרתי , אני מכה על חטא שלא צפיתי את הנולד עוד שנדלקה מנורה אדומה כשהתעקשה להיות אחראית מירוץ מול הועד הקודם כשאני הייתי בתוכו , לא רצינו להעכיר את האווירה ולא שמנו את ליבנו לכך שזהו האירוע הראשון של הגברת כמארגנת ( כן הראשון כל שאר האירועים נוהלו על ידי רכזי האיזור) ושיכול להיות שפרץ "רוח ההתנדבות " שתקף אותה לפתע יש לה מטרה זרה טעות שלי אני מכה על חטא , כמו שאמר כאן מישהו " ארורו היום שבו הצבעתי מיקה מרקוס " ( הכוונה להצבעה לפני כחצי שנה ) אני גם חטאתי בחטא קדמון זה יתרה מכך אני הוא זה שרשם אותה לעמותה נכון להיום אנו מפסיקים לדוש בעבר המכוער ונושאים עיננו לעתיד יש לנו המון תוכניות מגירה שמאווררות נכון לקריאת שורות אלו על ידי חברי הועד ראשית עניין של עלון חודשי כרטיסי חבר ( סוף סוף ) כתיבת נוהלי עבודה לכל הועדות יצירת שיתוף פעולה עם עמותת המוטוקרוס באירועים משותפים יצירת קשר עם מועדון האופנועים הישראלי באירועים משותפים עבודה מול רשויות ( הנושא בעיצומו ) כולל הרשמת העמותה לעמותה המשותפת גיוס ספומנסרים מהענף ומחוצה לו הוצאת דוח מאזן שנתי לשנת 2001 ותוכנית עבודה לשנת 2002 לנו קיימים עוד המון שפנים בשרוול רק תמתינו ( ולא עוד הרבה זמן ) ותחזו בתוצאות ההצלחה שלנו היא ההצלחה של כולם אני את הביצה בחצרים שכחתי ואתם ? דויד מארק

קודם כל מר מארק , קבל ../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

היועצת לא תכנס לביצה.היועצת לבושה במיטב מחלצותיה - חבל לה על שמלתה בה היא נראת פשוט...יפיפיה
היועצת מחזקת ידו של הסמארק.היועצת איתו.היועצת ששוקלת (יותר מטון כאמור...אתם יודעים - בורקס....פיתות עם טחינה...)להתנדב לעמותה , כן!, מה יש?אסור? היועצת השוקלת

חנן ??../images/Emo13.gif ברכות על ראשך מהבבא ../images/Emo85.gif

הדובון לקח ואליום ורטייה קרה על מצחו המיוזע ואכן אט אט שוכח הוא את האירועים שקרו תאמר לי האם לדעתך צריך להעלות על מגילת קלף את תולדות העמותה לדורותיה מי יודע אולי בעתיד כשארכיאולוגים יחפרו במסלול כרמי יוסף ויחשפו לאור את מגילות תולדות העמותה יפקחו החגבים העתידיים את עינהם לרווחה ויאמרו "אווהו כאן התחיל האור " "מכאן יצא החגב הקדמון הראשון " ( או החגמון )
מה דעתך חגמון יקר שלי קולרגול

ק ו ל ר ג ו ל../images/Emo88.gif

מה עם ברכות על ראשה (הפחוס) של היועצת?! וזוהי ההתיחסות לאחר ששקלה (נו..אתם כבר יודעים כמה היא שוקלת...) להתנדב לעמותה? והלבני?שחוסר הנימוס האלמנטרי שלו משווע לשחקים (בערך כמו אוחיון בקפיצת מוטוקרוס שגרתית) ולא מציג עצמו בפני היועצת החסודה! היועצת ממורמרת!

ברכות על ראשך השעיר יקרתי

אכן אכן היועצת המייעצת תתרום רבות לבניית התקופה הנאודריטאלית ( תקופת ההומוספנייסחגבמון ) קולרגול

dirtrider

New member
לא היית בביתו..

אך יש לי ידיעות ממקור 2 לפי מה שהבנתי.. בגלל העלות המופרזת של הביטוח והחיוב בביטוח הם החליטו להחרים את האירוע ואז כנראה לפי מה שהבנתי, מיקה הבטיחה להם שהם לא יהיו חייבים בביטוח.. בכל מקרה.. לא באתי להתווכח אלא רק לתת את העמדה מהצד הדרומי... מה שהיה היה ולא צריכים להיות כבדים.. אני מקווה שלא יקרו מקרים כאלה בעתיד. הלקח: להוריד את מחירי הביטוח :)

R750-Girl

New member
אוף!!!!

ממש בלאגן. אני כבר מתחילה לחשוב שהיה טוב שלא מצאתי את המקום. ממש מפחיד. בכל מקרה - למירוץ הבא בפלמחים לא אוכל להגיע יען כי אני בארה"ב..

אלון DRZ

New member
נו טוף...

לא הצדקתי מעולם שום התנהגות לא ספורטיבית. אני לא בקיא לפרטי הפרטים במה שקרה. אבל גם אם חלק מהדברים נכון זה נראה לא טוב (בלשון המעטה). אבל מה... לבוא היום ולבכות וליילל ולקלס ולקלל אדם שכבר עבר זמנו בעמותה זה לא כ"כ חכם. יש לך ככ הרבה עבודה לעשות, אז תעשה במקום להגיד אמרתי לכם. תאמין לי שההערכה תגיע גם ממקומות שאתה לא מצפה להם. כבר אמרתי פעם אחת. אני לא מצפה לכישלון שלך. ההצלחה שלך זו ההצלחה שלנו. תוכיח שאתה יודע לעשות זאת יותר טוב. בהצלחה, אלון.

אלון היקר אני מבין כי ההודעה מיועדת

לי לפיכך אענה אומר זאת בשורה אחת בלבד באנלית ולעוסה עד תום אין אני איש של מילים אלא של מעשים לא , לא תראה שום שבחים עצמיים שלי על פועלי או על פועלם של חברי לא , לא תראה שום עטיית כתרים על ראשי כן , כן תרגיש בטווח הקרוב והרחוק שינויים לידיעתך בעונת 2001 קומץ חברי עמותה הנהיגו את העמותה תוך רוח התנדבות אמיתית בכל מירוץ , אותו קומץ מתנדב גם היום לעשייה ..אני ממתין לטלפונים של חברים אחרים שיושבים על הגדר ועסוקים בלהגיע עם הצימידן ביום המירוץ ותו לו תודה דויד מארק

למעלה