חברה', עשיתי זאת!!!!!!
התגובות חיממו לי את הלב, והנה כמה ציטוטים: "יצאת גדול", "עשית את זה", והכי ריגש אותי החבר שלכבודו ולכבוד רעייתו הטרייה רקדתי: "היית התכשיט של החתונה". נו, יותר מזה? ועכשיו לפרטים הפשלונרים: קודם כל מסתבר שהייתי פקעת עצבים רצינית לפני כל הקטע, מה שגרם לי מרוב מתח לקחת דברים בפרופורציות קצת לא נכונות (מסכן אמיר... קצת סבל); את השרוול הלבן שכחתי בבית, מה שאילץ אותי להישאר במכנסיים השחורים האלגנטיים. הבמה הייתה מעץ, ללא זכוכיות (עדיין), וללא שלוליות, בגן אירועים בטבע. החדר שבו התחממתי והחלפתי בגדים היה מרוחק בערך 20 מ' מהרחבה. אמיר סימן לי מרחוק את מספר הדקות שעליי לחשב עד לכניסה, והנה זה מגיע! אני אוחז ביריעת הסאטן הכתומה, המבריקה והגדולה ודוהר 20 מ' לרחבה, אנשים כבר רוקדים ברחבה לצלילים של מוסיקה - שבמקרה זה כבר הייתה מזרחית. השיר מתחל, והנה השיר שבחרתי - שירו הקצבי על עמר דיאב "אלעאלם אללה" - מתנגן. אני רץ כשיריעת הסאטן מתנפנפת ברוח מאחוריי בדרמטיות משהו, ונכנס אל הרחבה, רץ בה בשמיניות ותוך כדי כך מפנה לי מקום לרקוד. לא שמתי לב איך עבר שיר אחד של ארבע וחצי דקות, כל הכוריאוגרפיה דמתה לקליפת השום (מידי פעם זכרתי כמה צעדים שתכננתי אבל הכל היה כל כך ספונטני בסופו של דבר...) ואז מגיעה השיר של לטיפה. מייד הזמנתי אנשים לרקוד, ורקדו אתי (לא הדביקו לי שטרות למצח...). עשיתי שמיניות, שימים בכתפיים ובאגן, הלכתי בטוויסט, עמדתי בטוויסט, ביצעתי שני צעדים מורכבים שלימדה אותי מורתי היקרה הדס בחוג מתקדמים, הידיים והמעברים בין הצעדים היו מתוזמנים יפה (פתאם הרגשתי איך אני זורם טוב עם התחלפות התנועות), חייכתי כל הזמן, ראש מורם ומביט אל הקהל, באיזה שלב ניגשתי לאמיר ועשיתי לו שואו פרטי והחיוך שלו תדלק אותי כהוגן, ואט אט השיר נסתיים לו, והרגשנו שאין מקום לשיר שלישי. התגובות לא אחרו לבוא. מסתבר (לא ראיתי, כך אמיר סיפר לי) שאנשים היו המומים בהתחלה, ומייד התחילו לשתף אתי פעולה. הבנתי בסוף המסיבה עד כמה שימחתי את החתן ואת הכלה וזה הכי מחמם לי את הלב. חייב לציין בנוסף מה למדתי היום, כי זו הייתה חווייה מלמדת בשבילי: 1- כולה רק שני שירים, אז למה להילחץ לפני כאילו רק זה עומד על הפרק? 2- היזעתי כהוגן, אבל מותקיות - אני גבר, לא ממש היה צורך בזוג תחתונים נוסף... 3- מטפחות לחות - לא השתמשתי בסוף; 4- יש לי עוד המון מה ללמוד, אם אני רוצה לתת שואו של חצי שעה נאמר, וזו מטרה שהצבתי לעצמי. אז ככה שיחסית לטירוניות שלי עברתי את טבילת האש הראשונה בכבוד, בגאווה, ושוב לא ייפלא מעיני: אני מבין כמה כוח אני מקבל מאישי היקר, שכל הדרך הזו עומד לצידי, שמח בשבילי ומעודד אותי הלאה. דרך אגב - מסתבר שהוא גם קצת לא היה מרוצה מהרעיון שאני הולך לרקוד מחול מזרחי בחתונה, אבל דווקא מהכיוון של חשש: חשש שאולי אני לא ממש מקצועי או לא ממש שולט בתנועות ואולי זה ייראה חובבני ולא טוב. אחרי ככלות הכל הוא ראה אותי פה ושם בכל מיני הזדמנויות מנסה לעכס כאן ולענטז שם כזה... הוא אמר שעברתי כברת דרך רצינית, ושאני מתחבר לגוף שלי ולחווייה שלי בזמן שאני רוקד, ושזה שונה מאוד ממה שהיה נניח לפני זמן לא ארוך במיוחד. אה ועוד משהו - נזכרתי בתגובה מאוד מעניינת מאחת המוזמנות: היא ציינה שטוב שלא לבשתי את השרוואל הלבן ונשארתי עם המכנסיים השחורים כי זה הראה אותי בתולי, ארצי, מחובר למסיבה ולאנשים ולא מראה "אגדתי" יתר על המידה. אחר כך כבר המשכתי לרקוד ריקודים נוספים שאני אוהב (טוויסט ודיסקו), והשימים לא נרגעו לי עדיין, אבל מי מסתכל. אז זהו בנות. שמח להיות חבר במועדון הפעם הראשונה. תודה לכל מי שחשבה עליי, אני מעריך את זה ומוקיר לא פחות. הבטיחו לי את התמונות, אז כה שבקרוב אקבלן ואסרוק כדי שבמקום אלף מלים תמונה תסביר זאת קצת יותר טוף... לילה מרושרש לכולנו סביוני.