אני לא יודעת אם השאלה מתאימה לפה האם מישהו מכיר איזה ארגון שנותן מילגות או מסייע לאנשים שרוצים ללמוד רפואה משלימה. אני מאוד רוצה ללמוד, אבל זה עולה יותר מבאוניברסיטה. אין לי שום אפשרות לממן את זה.
במידה והנושא אכן בוער בך (כפי הנראה לא מספיק) התחושה הפנימית היא שהכסף לא יהווה את הבעייה . דוגמה אישית בשנת 93 עבדתי במשרה חלקית והחלטתי כי ברצוני ללמוד מנהל עסקים במסלול מהיר = 90,000 ש"ח שכר לימוד , הנושא בער בי ולא היה לי כל מושג מהיכן יהיה ברשותי לשלם - נרשמתי שילמתי מקדמה ופרסתי את התשלומים . לאחר חודשיים קיבלתי צילצול טלפון - משרה אשר החזירה את שכר הלימוד בחודשיים ימים! (עבודה חוקית ומוסרית לחלוטין
אני מאוד רוצה ללמוד, אבל אין מה לעשות אני לא עובדת יותר מ- 3 שנים בעבודה קבועה. בעלי המפרנס היחיד ומקבל שכר מינימום ויש ילד שמשלמים לגן ולשכירות. זה לא קל, ודווקא אני בן אדם אם גישה חיובית פשוט חבל שבגלל כסף באמת אני עוצרת את עצמי. אבל אני אמצא עבודה ואני בטוחה, שאני אוכל להרשות לעצמי ללמוד את מה שאני רוצה. גמר חתימה טובה
אם זה באמת הדבר שבו את רוצה להתפתח ואפילו להתמקצע בשלב מאוחר יותר, אולי תקחי קורסים או תוכניות פחות יקרים. יש הרבה מקומות שמלמדים, חלקם גם בתוכנית מצומצמת...אולי ניתן להתחיל בקטן ומשם להתגלגל...
אין בכוונתי לעשות ביקורת ואו להטיף אלה להציג מראה ".. צודק אבל..." המלצתי הזולה ביותר - קראי את הספר כוחו של התת מודע (אולי פעם נוספת) של מרפי. על קצה המזלג את מקבלת בדיוק את מה שאת מבקשת כולמר את החוויה של אני רוצה לילמוד אבל... כפי הנראה גם במישורים אחרים בהצלחה רבה וגמר חתימה טובה אהוד
קראתי את הספר הוא מעולה. אני גם מציאותית, צריך לאזן בין הרוח לחומר, נכון שאמונה היא דבר חזק. אבל, כנראה שזה לא הזמן המתאים מבחינה כספית, לכן אני מחפשת מלגות או סיוע. גמר חתימה טובה