חדשה

galorel

New member
../images/Emo57.gifחדשה

אני לא יודעת אם השאלה מתאימה לפה האם מישהו מכיר איזה ארגון שנותן מילגות או מסייע לאנשים שרוצים ללמוד רפואה משלימה. אני מאוד רוצה ללמוד, אבל זה עולה יותר מבאוניברסיטה. אין לי שום אפשרות לממן את זה.

galorel

New member
../images/Emo57.gifתודה

לצערי הרב חיפשתי ואין הזדמנות כרגע להגשים חלום. לא נורא, כנראה שזה אמור להיות ככה. כל טוב

cookies10

New member
../images/Emo140.gifברוכים הבאים גם אני חדשה

לגבי מימון לימודים את יכולה לפנות ללשכת העבודה הם מממנים לימודים ומשתתפים בהוצאות יש סיבסוד בהצלחה גמר חתימה טובה
מקוקיס10

galorel

New member
../images/Emo57.gifתודה לכולם

תודה לכולם על המידע ושיהיה גמר חתימה טובה

nehud

New member
הגישה חוסמת אותך מלילמוד...

במידה והנושא אכן בוער בך (כפי הנראה לא מספיק) התחושה הפנימית היא שהכסף לא יהווה את הבעייה . דוגמה אישית בשנת 93 עבדתי במשרה חלקית והחלטתי כי ברצוני ללמוד מנהל עסקים במסלול מהיר = 90,000 ש"ח שכר לימוד , הנושא בער בי ולא היה לי כל מושג מהיכן יהיה ברשותי לשלם - נרשמתי שילמתי מקדמה ופרסתי את התשלומים . לאחר חודשיים קיבלתי צילצול טלפון - משרה אשר החזירה את שכר הלימוד בחודשיים ימים! (עבודה חוקית ומוסרית לחלוטין
אהוד

galorel

New member
../images/Emo57.gifצודק אבל...

אני מאוד רוצה ללמוד, אבל אין מה לעשות אני לא עובדת יותר מ- 3 שנים בעבודה קבועה. בעלי המפרנס היחיד ומקבל שכר מינימום ויש ילד שמשלמים לגן ולשכירות. זה לא קל, ודווקא אני בן אדם אם גישה חיובית פשוט חבל שבגלל כסף באמת אני עוצרת את עצמי. אבל אני אמצא עבודה ואני בטוחה, שאני אוכל להרשות לעצמי ללמוד את מה שאני רוצה. גמר חתימה טובה

גב

New member
הי גלורל../images/Emo24.gif אולי כדאי...

אם זה באמת הדבר שבו את רוצה להתפתח ואפילו להתמקצע בשלב מאוחר יותר, אולי תקחי קורסים או תוכניות פחות יקרים. יש הרבה מקומות שמלמדים, חלקם גם בתוכנית מצומצמת...אולי ניתן להתחיל בקטן ומשם להתגלגל...

galorel

New member
../images/Emo57.gifנכון

אולי באמת זה מה שאני אעשה גמר חתימה טובה

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo45.gifנכון../images/Emo127.gifגמאני חושבת כך../images/Emo127.gifבשלבים!

nehud

New member
גל את ממשיכה בגישה...

אין בכוונתי לעשות ביקורת ואו להטיף אלה להציג מראה ".. צודק אבל..." המלצתי הזולה ביותר - קראי את הספר כוחו של התת מודע (אולי פעם נוספת) של מרפי. על קצה המזלג את מקבלת בדיוק את מה שאת מבקשת כולמר את החוויה של אני רוצה לילמוד אבל... כפי הנראה גם במישורים אחרים בהצלחה רבה וגמר חתימה טובה אהוד

galorel

New member
../images/Emo57.gif קראתי

קראתי את הספר הוא מעולה. אני גם מציאותית, צריך לאזן בין הרוח לחומר, נכון שאמונה היא דבר חזק. אבל, כנראה שזה לא הזמן המתאים מבחינה כספית, לכן אני מחפשת מלגות או סיוע. גמר חתימה טובה

nehud

New member
מבקש סליחה...

לא הצלחתי להעביר את המסר שנה טובה וחתימה טובה ב
אהוד

galorel

New member
../images/Emo57.gifהצלחת, הצלחת...

גמר חתימה טובה לכולם ושתהיה שנה טובה ומקסימה

למעלה