ל א ק י

New member
../images/Emo56.gif

יש לי 3210........(בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע......) ברשת אורנג´....ואני לא ממש מדברת בוא הרבה...... אני רק שולחת הודעות ומתרידה אנשים..

ל א ק י

New member
../images/Emo56.gif

לא............ אבל זה פלאפון דפוווקק...... הוא גם כל שניה מתכבה....ומדליק את עצמו מחדש.....

TuTi Fruti

New member
../images/Emo56.gif

יש לי מוטורולה יאנג של אורנג´
סתם פלאפון דפווווווווווק
אני לא מדברת בו ממש הרבה, רק כשאני לא בבית או משהו כזה...

shahf

New member
דנית

תיקון קטן יש לך סמסונג 624 OBOX זה שירות של אורנג´ זה בדיוק כמו שאנשים אמרו שיש להם פלאפון תאט אבל צאט זה היה מסלול בפלאפון והפלאפון שלהם היה סמסונג 2000I

· Flower ·

New member
אה...תודה,לא ידעתי../images/Emo56.gif

כי פשוט מאחורה כתוב OBOX אז...לא הבנתי כל כך... יש לי בצבע תכלת..מממממממממממש יפה

shahf

New member
לא מה שכתוב מאחורה תמיד זה הדגם

בדרך כלל כתוב מתחת לסוללה MODEL: והדגם לדוגמא אצלי כתוב MODEL:7160

מתן ב

New member
../images/Emo56.gif

יש לי סמסונג 514 (נראה לי... עם האור הכחול!) של אורנג´, ות´אמת הם החברה הכי טובה וגם הכי זולה... אני חולה על העובדים של אורנג´! אני לא מדברת בו כ"כ הרבה, אבל אני שולחת מלא smsים

../images/Emo56.gif

לי יש 8210 קטן ומעצבן.... מתקלקל מהר כי הוא די שביר ועדין.... אבל ההיתרון שהוא קטנטן ונחמד.... קבלו תמונה

רותמיקה

New member
../images/Emo56.gif../images/Emo94.gif

לי יש סמסונג כחול כזה עם אור כחול יש פה תמונה שלו רק בכסף... והוא דיי מעצבן היה לי לפהי את הנוקיה 3310 והרבה יותר אהבתי אותו...

simpson

New member
הנה שלי../images/Emo56.gif

אממ יש לי מחבר וזה הכי מגניב
אני שם איזה מנגינה שבא לי
אבל אני לא יכול לכתוב בעיברית
(רק לראות)

shahf

New member
חחחחחחחחחח ארנבי

תספר לו איזה "מחבר" היה לך בסוני

לא היה לי מחבר

היה לי אפשרות להקליט משהו וזה ישמש כצלצול למשל להקליט שיר מהרדיו או להקליט את עצמי צוער "ערן תענה" וזה הצלצול שלי כנ"ל לגבי שעון מעורר ולגבי הודעה ועוד כמה דברים

../images/Emo56.gif איזה באסה נכון.?

באסה שאי אפשר לכתוב בעבריתתתתת אני רק יכולה לראות עברית גררררררר

למעלה