ganooov

New member
../images/Emo56.gif

[
] שרשור זה מוקדש לפלאפונים שלנו. אנא רשמו איזה פלאפון יש לכם, של איזה חברה, כמה זמן אתם מדברים בו, והאם אתם סובלים את העובדים של אורנג´ או לא. יש לי פלאפון של סלקום, לא רוצה 5120 אם אני לא טועה, אני מדבר בו כחמש שעות בחודש, ואני לרוב לא סובל את העובדים של אורנג´
.

ganooov

New member
../images/Emo56.gif

[
] *לא רוצה = אעות שלי, זה לא אמור היה להכתב שם, עמכם הסליחה. המועד המאוייש שלנו יפעל עד שעה 19:00 בלבד, תודה.

ganooov

New member
../images/Emo56.gif

*אעות שלי = טעות שלי
. וכמובן שיש לרשום בנושא רק את ה
, אייקונים מאומצים יוכנסו לתוכן ההודעה בסוגריים מרובעים. "כן, אתה צודק. העובד שלנו יגיע אליך בהקדם האפשרי. באם תיווצר בעיה נוספת אנא צור קשר עם הנציג שלנו בחו"ל, תודה." "לא, לא קוראים לי תמי"

actress

New member
../images/Emo56.gif

3310 של אורנג´ ואני לא מדברת 5 שעות ביום אלא אני מדברת יותר

coolit

New member
../images/Emo56.gif

אנשים, לא לשים פה אייקונים שלכם.. אני וויתרתי על בלונכי. וול.. פשוט מאוד, אין לי פלאפון.. אבל יש לי טלפון בחדר..

Polyphonic

New member
../images/Emo56.gif

לי יש כמה...אני יכתו באת זה שאני משתמש בו הכי הרבה: סימנס SL45, רשת orange ודווקא אני אוהב את הנציגים שלהם..
[תמיד עונים לי בשנייה...אפילו אין צלצול אחד
]

shahf

New member
../images/Emo56.gif

7160 רולז! חחח 7160,סלקום ואני חולם על 7650 אחחחחח (או לפחות 3650) ומר. SL45 שכחת שיש לך SL45I

Polyphonic

New member
לאחר הערה חשובה ביותר של שחף:

תיקון - זה SL45i והנה ההערה של שחף: MAVERICK says: למה אתה כותב שיש לך SL45?! MAVERICK says: יש לך SL45I <I^Have^No^Nick®> says: אותו דבר MAVERICK says: לא <I^Have^No^Nick®> says: אם אתה מתעקש <I^Have^No^Nick®> says: אני יציין את זה MAVERICK says: יש הבדל גדול ביותר! MAVERICK says: הבדל של קו! <I^Have^No^Nick®> says: הבדל של i שלם!!!!!! MAVERICK says: שלם MAVERICK says: לא חצי MAVERICK says: לא קצת יותר מחצי MAVERICK says: לא עוד קצת יותר מחצי MAVERICK says: I שלם לגמרי

Polyphonic

New member
../images/Emo56.gif

אז תמחקו את ההודעה.. מה אני יעשה..לא היה מקום לעשות
..

../images/Emo56.gif

לי יש 3330 באורנג´. הם דווקא נורא נחמדים(חיחיח מתחנפת לפגע) יש לי איקון של נמר בין השיחים וצלצול או של קטצ´ופ,או של קנט גט יו אאוט אוף מיי הד/ קיילי מינו או קולורס אוף ת´א ווינד/ פוקהונטס. יש לי פאנל רגיל כי אני מתעצלת ללכת לקנות

M a D C o W

New member
../images/Emo56.gif

לי יש נוקיה --61 _לא זוכרת את הכול) של סלקום, אין לי אייקון, אבל רשום לי בגדול Mad Cow על המסך, יש לי צלצול של blue, ופאנל רגיל אבל יפה (סגול זוהר). אני לא מדברת הרבה, רק כשצריך... אני מעדיפה את האימייל או טלפון אלחוטי ישן וטוב...

idan3k

New member
../images/Emo56.gif

יש לי סמסונג 514 ואני חולם (וחוסך) לנוקיה 7210
הכל ברשת אורנג´ (חוץ משראק שיש לי בפלאפון ואני מכחיש/מדחיק את קיומו)

../images/Emo56.gif

[
] לא רציתי להרוס לכם את השירשור...אז הוספתי פלאפון... למרות שאין לי פלאפון, הייתם מאמינים?! תאמינו תאמינו, לדעתי זה סתם מיותר...למרות שעוד פחות מ-3 חודשים אני בצבא...ואז אני יצטרך פלאפון! עד אז יש זמן....לא צריך פלאפון!!! טלפון ציבורי לשלטון!!! סתם סתם...

../images/Emo56.gif

[
] לי יש אריקסון T28, באורנג´ (הרשת הכי טובה לדעתי, אחרי שחוויתי על בשרי את עינויי הסלקום). כל מקרה, הוא פשוט מושלם. קטן, קומפקטי, ויש בו סוליטר
זה כזה כיף... אבל מחליפים לי אותו לסמסונג 624 בקרוב
ואני מדבר קרוב לשעתיים ביום, ו15 סמס ליום.

™PingPong

New member
../images/Emo56.gif

[
] שרשור מחווה לסלולארים - ענק
אתם תמיד מוזמנים לבקר בפורום סלולארי (117 על צד המחשב שלכם) אתם יודעים
וואי פגע יכעס עלי עכשיו

Polyphonic

New member
../images/Emo56.gif

ערן התכוון לומר: לי יש פלאפון T100 (הערת העורך: של סמסונג) או בשמו הישראלי 824

למעלה