עדכונים!

Master Yoda

New member
הסיבה שאין לאולגה גלריה../images/Emo153.gif

היא שפשוט לא הספקתי להעלות אותה! מחר אני אעלה עוד איזה 20-50 תמונות. נראה.

Master Yoda

New member
../images/Emo56.gif...ממשיכים לעדכן../images/Emo56.gif../images/Emo153.gif

(מי אמר פרסומת סמויה ולא קיבל? [והמבין - יבין!]) והרי המיני עדכוניידה: למאמר של רשימת החברים, הוספרו הפרטים של המשתמשים bakara15 וbarkai. +הורחבו פרטיו של "החסני". + תוקנה כתובת המייל של המשתמשת דובדבן. תודה רבה על כל התמונות (למה תודה?! לי תהיה מלא עבודה עכשיו לא לכם!) הן באמת יפות, אני שומר את כולן ואז אני אעלה אותן לגלריה (חייבים...). בקשר לשאלתכם, לאולגה לא הייתה גלריה כי פשוט לא הספקתי לעדכן את הגלריה שלה. אני חושב שזה הכל... לא נראה לי ששכחתי משהו. אה, כן, אני גאה בכם שמיסטרתם את תורת השרשור (אני ממציא מילים תוך כדי כתיבה, אל תתיחסו) אני ממליץ לכולם להכנס לגלריה של רמזי, יש שם רק 3 תמונות (נכול לעכשיו) אבל היא חבל"ז!

Siriusnip

New member
YODA- אתה משיקיען(אחד שמשקיע) ../images/Emo15.gif

מאיפה יש לך כוח לעדכן כל הזמן? יפה מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יודה....

יש לי עוד מלא תמונות! אתמול אחרי שהפסקתי לשרשר תמונות, חיפשתי עוד! יש לי שאלה: אתה מתכוון לכתוב את הפינה היומית לפרק שהיה היום? כי אם לא, אז אני בטוחה שמישהו אחר יתנדב לכתוב וכך אני יוכל להוסיף תמונות מסצינות שהיו בפרק. לא, אלה לא תמונות מהסצינות שאתם חושבים! (יש לי 2)

Siriusnip

New member
שלחתי ליודה 64 תמונות אתמול../images/Emo15.gif

[URL='http://'] שלחתי ליודה 64 תמונות אתמול[/URL]-כמובן תמונות של 7ימים ואני מקווה שהוא ישים אותם בגלריה בקרוב כדי שתוכלו להנות מהם.

Master Yoda

New member
הבהרה קלה../images/Emo153.gif

היום לא תפורסם הפינה היומית. למרות שאני מנהל יש לי עדיפויות אחרות (יש לי עבודה לגמור למחר) אז אין לי ממש זמן. כמו שראיתם, אני מפוצץ (ממממממש) בתמונות. יקח זמן עד שהן יעלו. אני אעלה אותן לאט לאט. בסופו של דבר תהיה גלריית ענק. לא לדאוג, הבטחתי ואני אקיים. מחר אני אכתוב פינה יומית כפולה. של הפרק שישודר הערב (ב18:40) ושל הפרק שישודר מחר ב18:40). אני אדלג על הפרק ששודר אתמול ("Parker.com") כי הוא היה ממש משעמם (לדעתי). עכשיו אני זז לעבוד. תמשיכו ככה! יש לנו אחלה פורום!

Master Yoda

New member
הלוואי../images/Emo153.gif

מתמטיקה זה חבל"ז וקל. יש לי בצרפתית. שפה של מטורפים שלא עוצרים באדום!

bakara15

New member
חה!

מתמטיקה זה לא קל! במיוחד שאתה שוכח את הכל אחרי חופש מטורף ושיש לך להגיש ולהיבחן על זה...

למעלה