עדכונים!

Master Yoda

New member
../images/Emo56.gifעדכונים!../images/Emo56.gif

עודכן דף הקהילה
תודה לSaberTooth על ההודעה השימושית.
סקר
אני חושב שאני לא היחיד שהבנתי שהגיע הזמן לסקר חדש. ממש לא היו לי רעיונות טובים, אבל אתם בהחלט הצעתם כמה. בואו תבחרו את הסקר הבא בסקר החדש
הגלריה המלכותית
כן, כן, שמעתם נכון, גלריה. אתם אולי חושבים שזה לא ביג דיל אבל תאמינו לי, גלריה היא הקוץ שבלהיות מנהל. בפורום פורסמו כבר מלא תומונות, אפשר למצוא אותן תחת "קבצים" אבל זה יהיה יותר נחמד אם תהיה גלריה אתם לא חושבים? יופי. אבל הנה מה שאני צריך מכם! כדי שתהיה לנו גלריה שווה וגדולה, צריך כמובן תמונות שוות והרבה! אם יש לכם תמונות יפות, באיכות יפה, שעוד לא שמו בפורום - אתם לא חייבים לשרשר אותם לכאן. פה ושם כשאתם כותבים הודעה תשימו תמונה! (בלי קשר) תמונות מקוריות ויפות יתווספו לגלריה!
טיזר
טיזר אחרון כדי להשאיר אתכם עם קצת טעם
, בקרוב יעלה מאמר ובו ראיון עם אחד מכוכבי הסדרה (רמז - הוא שיחק בSeaQuest) באדיבות: sriusnip
עכשיו, אם תסלחו לי, אני הולך לשתות
כי יבש לי בגרון. (הפרסומות משפיעות גם עליי

Master Yoda

New member
פורום יקר!!!!חשוב!!!!!../images/Emo153.gif

אני לא עצמתי את עיני לרגע אחד הלילה כדי להכין לכם את זה. (מלאאאאא עבודה) רוצו עכשיו למאמרים של הפורום, תראו איזה עידכוניידה הולכת שם. ואל תשכחו להגיב... אפילו ביקורת שלילית, שאני לפחות שמישהו קורא... עכשיו, אם תסלחו לי ואם לא אני הולך
ל י ש ו ן

android

New member
פה מאד

מושקע מאד
י יופי של עבודה תמשיך כך :) (יש לך שותף גם אני לא ישנתי כל הלילה)

Sandro

New member
ככה..

יש לי רעיון הכי טוב לסקר: מי הכי מתאימה להיות בת זוגתו (נשואה) לפרנק פרקר?

Siriusnip

New member
רעיון ממש טוב!, הנה דעתי../images/Emo15.gif-->../images/Emo8.gif

לפי דעתי זה סקר ממש טוב- שמרות שהרבה יחשבו שאולגה, אבל לפי דעתי זאת הכוסית ההיא מהפרק עם המשחקי וידאו (הפרק עם הטילים שנשלטים בעזרת מחשב) לפי דעתי זאת היא.

אולגה....

איזה עוד נשים אתה מוצא?? אני ואחותי רצינו לפתוח פורום שקוראים לו בלגריאד זאת סידרה של ספרים שכתב אותם דיוויד אדינגס. לסידרה הראשונה קוראים בלגריאד לסידרה השניה המלוראן ושני נספחים שנכתבו על ידי בלגארת הקוסם שליחו הראשון של האל אלדור ובתו היפייפיה פולגרה הקוסמת. מסופר על קוסמים שרודפים אחרי נבואה מסתורית שלא ידוע סופה, לטוב או לרע, שבה ילד האור וילד החושך יפגשו ויוחלט גורל העולם... סיפרו הראשון: בלגריאד: חייל הנבואה. מי שמוכן שיסים
או
זה ציטוט מסיפרה של פולגרה:

Sith Master

New member
../images/Emo153.gifידידי../images/Emo19.gif

הסקר החדש נחמד אבל אידיוטי. איך אתה מצפה שנוכל להצביע, הרי עשית פה פרסומת סמויה ענקית ליס! והרי אנחנו יודעים ש7 ימים משודרת רק בכבלים. אני דורש שהסקר יוחלף לפרסומת סמויה עבור הכבלים. הידד לאימפריה!!!!! סתם בקיצור- הנה סקר: מי הדמות הכי אהובה עליכם? מי שלא עונה ד"ר באלארד יוכרז כאויב רשמי של האימפריה, ויוצא להורג
כאשר יימצא. הידד לאימפריה

Sith Master

New member
לא נראה לי שהבנת../images/Emo19.gif

אתה כנראה
רציני
(מתחילה מוזיקה קלאסית) כולם יגידו באלארד או ש... (מתחילה מוזיקה מותחת) יוכרזו כאויבי האימפריה
(ברקים, רעמים, תופים מאוד חזק). לאחר מכן אדאג שמי שאוציא את באלארד מהסדרה יוצא להורג (מוזיקה קלאסית בסגנון מותח) ואחר מכן. אעשה את הנורא מכל (טטטאאאאאאאאדדדדאאאאם)-------- (מוזיקה נפסקת) אני אלך לשתות

Na§tyGirl

New member
אוף....איזה עצבים!!../images/Emo46.gif

למה הוא מחליף פתאום את הכינוי?!
יודה..תוסיף לגלריה

למעלה