אתם קולטים???!!!

פIלי

New member
הבדיחות שלך מדרדרות מבדיחה לבדיחה

וזה רציני. ואני יער - קבוצה 17 כמובן, ג'ימי והחברה שליטה !
האיייקיו שלי הוא 130673755. ואני מגניב. אה כן, והייתי בסמינר הילה (שולט)!

יער!!!!!!!

יורד עלי הא?! תעמוד על כיסא ותגיד לי את זה בפנים!!!!
הבדיחות שלי ממש מצחיקות אתה פשוט לא הבנת אותם!!! ותפסיק לצחוק עלי!! חביתה עם תירס זה טעים והבדיחות שלי אדירות!!! אז ששששש!!!! יש לך מזל שאתה מג'ימי והחברה!!
דנה
חיחי

פIלי

New member
טעים! כמו פת שחרית בפסח!

דווקא עכשיו זה היה מצחיק... "תעמוד על כיסא ותגיד לי את זה בפנים" את משתפרת!

משתבחת עם הגיל הא.. ../images/Emo13.gif

ד"א חסר לך שאתה לא נוכח ביום שני!! כן כן אנשים!! כבוד לקבוצה 17!!! :) לנו יש פגישת איחוד

אז אני.....

אני עופר יוסיפוביץ ממעוצה איזורית מטה אשר, מושב בן עמי (אימפריה)!!!! הייתי בקבוצה 16 בסמינר הילה והאי סי קיו שלי הוא 153110621

סמינר שלהבת איפה אתם???

אני גילי ברייר ממועצה איזורית עמק חפר, מושב כפר מונאש. סמינר שלהבת - קבוצה 52 אי סי קיו: 164707388

נועלית

New member
גם אני משלהבת... ../images/Emo6.gif

אז ככה, אני נועה מעמק יזרעאל (אימפריה!!!) וגם אני הייתי בקורס מד"צים בסמינר שלהבת (שליטה!) בקבוצה הכי טובה בעולם- מספר 38- התותים של ששי!! איסיקיו- 124104389

את נועה מנהלל!

זוכרת שבערב הישראלי הייתי איתכם (אני מ-52)! (אני גילי, שמכירה את תום ושירה)

תצ1

New member
רגע... איזה ערב ישראלי?

היינו עם קבוצה 48 בערב הישראלי. נראה לי שעם 52 היינו בפעילות האומנותית הזאת.. שדרך אגב לא הייתי בו מכיוון שחוברתי לאינפוזיה! אבל אני צודקת?

עכשיו אני מבולבלת!

איזה קבוצה את? אני 52 ואין לי מושג על איזו פעילות אומנותית את מדברת! למה אינפוזיה?

תצ1

New member
קבוצה 46 כמובן!!!!

חחח נראה לי היה לנו קצר נוראי בתקשורת. ואני גם לא יכולה להסביר לך בדיוק על איזה פעילות אומנותית אני מדברת כי כפי שכבר אמרתי לך.. לא הייתי שם. דבר שמביא אותי לשאלה הבאה שלך... למה חוברתי לאינפוזיה? הרופא אמר משהו משהו חיידק משהו משהו שגרם להתייבשות! לא ברור בדיוק... תכלס כנראה שהייתי מיובשת! במהלך שהייתי מחוברת אני לא בדיוק זוכרת הרבה ממה שקרה כי הייתי מסוממת לגמרי (דחפו לי גם תרופה לאינפוזיה) אז דיברתי שטויות והיה קטעים! הייתי בהיי מוחלט!

תצ1

New member
כן!!!!!!

תודה על הדאגה!!!! עכשיו הכל טוב והגעתי למסקנה אחת מכל הסיפור הזה... להתחבר לאינופזיה זה בעסה!!!!!!

נועלית

New member
כן זאת אני!!

איזה קטעים שאת זוכרת... שכחתי מזה~ אני בטח אראה היום את תום אני אגיד לה שפגשתי אותך!
אתן קרובות משפחה? או איך את מכירה אותם??

אכן אנחנו קרובות משפחה...

אמא שלי ואבא שלה בני דודים זו לא כזאת קירבה ישירה אבל בכל זאת... תמסרי ד"ש!

תצ1

New member
רגע רגע רגע...

מבן עמי?????? (אהלן מה שלומך?). כאילו מהחבר'ה של איתי, אלון, עינת..? איך אני לא מכירה אותך? וואי מוזר לי!! וגם רציתי להוסיף שבן עמי זה המקום הכי טוב בעולם!!! תנסו פעם.... חחח במיוחד אחרי שהפכו אותו למושב תירותי, יש שם טיילת משהו משהו (חחח המבין יבין)

למעלה