יורד עלי הא?! תעמוד על כיסא ותגיד לי את זה בפנים!!!!
הבדיחות שלי ממש מצחיקות אתה פשוט לא הבנת אותם!!! ותפסיק לצחוק עלי!! חביתה עם תירס זה טעים והבדיחות שלי אדירות!!! אז ששששש!!!! יש לך מזל שאתה מג'ימי והחברה!!
אז ככה, אני נועה מעמק יזרעאל (אימפריה!!!) וגם אני הייתי בקורס מד"צים בסמינר שלהבת (שליטה!) בקבוצה הכי טובה בעולם- מספר 38- התותים של ששי!! איסיקיו- 124104389
חחח נראה לי היה לנו קצר נוראי בתקשורת. ואני גם לא יכולה להסביר לך בדיוק על איזה פעילות אומנותית אני מדברת כי כפי שכבר אמרתי לך.. לא הייתי שם. דבר שמביא אותי לשאלה הבאה שלך... למה חוברתי לאינפוזיה? הרופא אמר משהו משהו חיידק משהו משהו שגרם להתייבשות! לא ברור בדיוק... תכלס כנראה שהייתי מיובשת! במהלך שהייתי מחוברת אני לא בדיוק זוכרת הרבה ממה שקרה כי הייתי מסוממת לגמרי (דחפו לי גם תרופה לאינפוזיה) אז דיברתי שטויות והיה קטעים! הייתי בהיי מוחלט!
מבן עמי?????? (אהלן מה שלומך?). כאילו מהחבר'ה של איתי, אלון, עינת..? איך אני לא מכירה אותך? וואי מוזר לי!! וגם רציתי להוסיף שבן עמי זה המקום הכי טוב בעולם!!! תנסו פעם.... חחח במיוחד אחרי שהפכו אותו למושב תירותי, יש שם טיילת משהו משהו (חחח המבין יבין)