אתם קולטים???!!!

מכיר אותי אולי בפנים..

אמרת שאתה הבחור הקטן שהיה בקבוצה 15 כל הזמן בהפסקות.. אני חבר של אור ואורי ממטה אשר אז יצא לי לראות אותך כמה פעמים......

גם אני כאן

ורק עכשיו גיליתי שהפורום הזה קיים (דנה- גם אני מעמק חפר, זאת גילי!)

גילי מותק מה קורה? עמק חפר שליטה :)

חח תישארי בפורום!!!! יהיה נחמד.. לא רואים פה מדצים מעמק חפר שניר מופיע לפעמים ועפרי :) עמק חפר עמק חפר עמק חפר עמק חפר עמק חפר עמק חפר :) בהייי דנה
דנה

שמייני

New member
גם אני פה...

בעצם אני פה כל הזמן... אז יאללה- תתחילו לכתוב: מועצה, איסיקיו ושם... אני עינב, עמק יזרעאל (שולטים), 196491140

תצ1

New member
סליחה.... אני קצת טיפשה לפעמים..

שלחתי בטעות רק כותרת... בכל מקרה.. אני ניצן שריר ממעלה יוסף הייתי בקבוצה 46 (הגדולים, אני חייבת לציין). והאי סי קיו שלי הוא... 154956625 ודרך אגב, אני מנצלת את הודעה הזאת לשאול שאלה, אולי גם טיפשית במקצת, אבל אני לא מבינה.. למה כשאני מנסה לשים פרצוף הוא יוצא לי בווים של המקלדת?

אה?!

במה של המקלדת??? חח אני אולי שואלת שאלות יותר טיפשיות מימך למרות ששלך לא הייתה טיפשית.. סתם לא הבנתי אותה... :) יש לי בדיחה- שלד אחד בא לרופא שלד:שלום דוקטור! רופא:עכשיו באים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול!!! ענק!! נכון? :) אני אשים הודעה של מיאני בהיי

תצ1

New member
יותר טיפשה ממני? זה לא יכול לקרות!

תאמיני לי.. גם אם מאוד תשתדלי!!! ואני לא בטוחה אבל לפי מה שאני זוכרת התכוונתי לתווים של המקלדת.. כאילו האותיות של המקלדת (אני מקווה שעל זה הייתה השאלה!) ושיחקת אןתה עם הבדיחה שלך!!!!! שופכת בטירוף!!!!!!!!! היית במדצ"ים? (בלי קשר לכלום)

ברוררררר שהייתי!!!!!! ../images/Emo13.gif

סמינר הילההה(שולט) קבוצה 17 אני מעמק חפר ואת??

תצ1

New member
דנהל'ה... והסוף גם לשאר המדצים

צר לי לאכזב אותך אבל סמינר שלהבת .. אין עליו!!! אם כמה שאני מעריכה את הסמינר שלכם.. אין מה לעשות אני נאחזת בעובדות... והן אומרות שהיינו הסמינר הכי גדול (תרתי משמע). אני הייתי בקבוצה 46! ואני ממעלה יוסף!! דרך אגב... מתי אומרים לכם איזה קבוצה קיבלתם להדריך? (השאלה הזאת מופנית גם לכל המדצים)

אמא אמרה שהסמינר שלנו הכי יפה ../images/Emo3.gif

חיחי סתם לא.. אבל אני לא אוהבת ויכוחים על הסמינר השולט :) אז חדל (חח אתם יודעים שבמלך האריות טימון אומר חדל לנלה וסימבה??? כן זה נכון!) בקיצור... אין לי מושג מתי נדע את מי או עם מי נדריך... ארר... היום לדעתי היה לנו יום בריכה של הסניף שיש מצב שהיה מסיבת סיום או משהו... ולא הייתי ... וגם לא בהכנות של זה...
אבל אני יודעת שקודם ישאלו אותנו מה אנחנו מעדיפים ואז יחליטו... את יודעת איזה שכבה את מדריכה? מחר הפגישה של קבוצה 17!!!!!!!! וווהוווו
טוב זהו
בהייי

תצ1

New member
חח אהבתי את זה שאת..

מצטטת ממלך האריות!!!!! לא!!! לי אין מושג איזה קבוצה אני מקבלת... אבל אני סקרנית בטירוף!!!! ונראה לי שגם אצלנו מדברים על זה איתנו קודם! ובקשר למריבות על הסמינרים.. את צודקת תכלס כולנו מדצים מגניבים ששייחים לתנועה הכי מעולה בעולם. אז אנחנו מאוחדים ותצעקו ביחד איתי: "בני המושבים אימפריה!!!!" (נסחפתי קצת הא?)

ניצן...

לפי מה שאני יודעת בחלק מהמושבים כבר אמרו למדריכים איזה קבוצה הם קיבלו, אני מניחה שיודיעו לך בזמן הקורב ...

תצ1

New member
תודה!!!!

וואי אני ממש ממש סקרנית!!! אבל גם לנו יש מלה בזה לא?

תצ1 -

האייקון יוצא ככה רק כשאת כותבת את ההודעה , אחרי שאת שולחת אותה והיא כבר בפורום עצמו , אפשר לראות את האייקון עצמו

תצ1

New member
תודה רבה!

חחחח אחרי ששלחתי את הודעה הבנתי את זה! ושוב הרגשתי.. טיפשית!

והילד(ה) הזה(ו) הוא(היא) אני!!!! :)

טוב אני דנה מעמק חפר והייתי בסמינר הילההה(שולט:) בקבוצה הכי טובה שיש 17.. (ג'ימי והחברה) והאייסיקיו שלי הוא- 165428930
ויש לי עוד בדיחה :) חיחי אישה שמנה אחת עומדת על יד גן ילדים... השומר שואל אותה: סליחה, את מצפה לילד? האישה:לא, אני סתם שמנה
טוב עוד דבר.. כולם יוצאים למסע חוף? בהייי דנה

למעלה