אתם קולטים???!!!

פIלי

New member
לוטם לוטם לוטם...

למה לא היית בהצגה של הזייניסטים אצלכם?
(כן כן, אפילו אני הייתי שם).

לקבוצה שלי שישה מדריכים , שישה מדר

יכים בחמישה ימים , לולא היו לה שישה מדריכים לא הייתה זאת 35!!!! בא לי לאכול
עכשיו

לכל המד"צים- שאלה לי אליכם

מי היה בקבוצה של חן טפירו? יותר חשוב- מי אמר שהיא מדריכה טובה וכו'....? זה חשוב! נא לענות.....!

../images/Emo56.gif אתם קולטים???!!!

צביקה שחורי - סמנכ"ל מחקר ומיזמים טכנולוגיים של סלקום- יתארח היום ב-17:00 בפורום סלולארי ויענה לשאלותיכם בכל הקשור לסלקום ולעתיד בתחום התשתית הסלולארית של סלקום ובכלל... אתם מוזמנים כבר עכשיו להשאיר שאלותיכם בפורום. קיץ של בילויים בתפוז אנשים

נצל"ש - שרשור מד"צים!

במיוחד בשבילך דנה, ובשביל כל המד"צים שעדיין לא סיימו להעביר חוויות מהקורס ואין להם איפה לרשום אותן!

תודה רבה עמרי.......

טוב אני בעד שכל אחד מהמדצים ירשום פה את האי סי קיו שלו (אם יש לו..) וכמובן שיציג את עצמו... מאיפה מאיזה קבוצה וכאלה.... אז אני עופר ממועצה איזורית מטה אשר. והאי סי קיו שלי הוא 153110621 לכל המעוניינים/נות............

קדימה מדצ"ים

טוב אז מה בקשר למה שעופר ממטה אשר אמר? ואל תשכחו להכניס גם את מספר הקבוצה שהייתם בה!

kedeman

New member
ועכשיו אני אסביר לך למה לא עושים ככ

ככה למה לא מנצ"לשים לשרשורים של תפוז אנשים מודיע? כי השרשורים האלה נמחקים בהנחה שלא מגיבים עליהם (מה שאומר שהם נשארים הודעות ועדיין לא שרשורים) עדיף שתפתח כבר הודעה חדשה מאשר שתשרשר להודעות האלה! בכל אופן נפתחת הודעה חדשה אבל ההודעות של תפוז לא תמיד מעניינות את כולם והן נמחקות אחרי כמה זמן אוטומטית

kedeman

New member
נו דנה כמה שאלות???:)

איך מקפיצים? כותבים הודעה שבתוכן שלה (לא בכותרת! בתוכן!) יש עשרה תווים לפחות או אייקון מה זה נצל"ש? ניצול שרשור (כתבתי את זה במקום אחר בדף.. אבל לא משנה..) הרעיון הוא שכשאת רוצה לכתוב משהו, את לא מוצאת מקום לכתוב אותו אבל הוא לא שווה פתיחה של הודעה חדשה את מנצל"שת לשירשור אחר - בדרך כלל לכזה שאין בו הרבה פעילות וברצינות מומלץ שתקראי את המדריך.. הוא יענה לך על שאלות אחרי זה אם יהיו לך עוד שאלות את תמיד מוזמנת לשאול. (גם אותי כי את כבר מכירה אבל גם אחרים - שווה להכיר גם אותם!)

שמייני

New member
אז לא הבנתי!!! ../images/Emo5.gif

עושים את הרשימת אייסיקיו ושם קבוצה ומועצה ומה שעומרי אמר??? אוף!!! אני לא מבינה כלום!!!

זה שירשור מד"צים

תעשו בו מה שאתם רוצים. ולגבי אייסיקיו יש שירשור של מספרי איסיקיו של כל חברי הפורום (מופיע אם אני לא טועה בטאגליינס), אז תוסיף את עצמך לשם. ויש גם שירשור של כל חברי הפורום (שירשור היכרות כמדומני), גם לשם אתה מוזמן להשאיר הודעה.

איפה כל המדצים?!...../images/Emo8.gif

אמממ מי מכל המדצים שהיו פה נישאר??? תכתבו פה... בהייי דנה
(חח הבנתם?! דנה בנדנה!! גדול!! :) KRESI!!!!!

פIלי

New member
מי קרא בשם אלוהיו לשוא?

- הפגנת נוכחות - אח לבן עופר, אני מכיר אותך?

למעלה