NEVER AGAIN- הקליפ

a k c

New member
../images/Emo109.gifXDDDDDDDDD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

WTF!?!?!?!?

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

McFreaKy

New member
אני לא מבין משו אבל...

בקליפ היא ממש יפה, למה "במציאות" היא כל כך מכוערת לאחרונה?! X: רגע, והשיער, זה תוספות שיער, לא? כי הרי יש לה שיער קצר ומכוער, שזה אחד הדברים שעושה אותה הרבה פחות יפה מבקליפ. כי בקליפ היא באמת יפה. קלי עשי לי סמארה.
אם אני אשיג את הקליפ באיכות טובה יהיה אפשר לעשות רקע. ];

Blue Aura

New member
היא בת אדם פור פאק סייק!../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

וזה מה שעושה אותה כ"כ לבבית בשבילי. היא משמינה, טוחנת כמו כל בנאדם וכמובן התוצאה אבל גאד, זאת קלי! אפחד לא משתווה לה לא משנה כמה היא מכוערת או שמנה או וואט אבר.
מקווה שלא נשמעתי אגרסיבית. זה קורה. ><"

McFreaKy

New member
שמעת אותי אומר לה לא לטחון? ../images/Emo12.gif

לבריאות, מה. X: לא דברתי על השומן. גם לנו מגיע לחיות, הלו!
אבל היא פשוט לא יפה מבחינת הפנים וזה לאחרונה, לא יודע... אבל אז בקליפ היא מהממת. אז לא יודע, שפשוט תדאג להיות ככה כל הזמן.
לא שזה משנה לי, אני אוהב אותה בכל מה קרה ואני אוהב אותה בגלל המוזיקה שלה, אבל תכלס, מה, זו לא בושה או לא בסדר לרצות שהיא תראה טוב יותר, זה מן חוש אסטטיקה שכזה. יכולה להראות טוב יותר? את דמות ציבורית (והיא בחרה להיות כזו, אף אחד לא הכריח אותה)? מצופה ממך להשקיע בעצמך. אני לא קבעתי את הכללים, אני רק משחק לפיהם. זו החברה שלנו הכתיבה.
ובמקום תוספות שיער, שתגדל כבר שיער.
למרות שגם בתמונות פרומו של NA היא יפה.

Blue Aura

New member
אני אמרתי שאמרת?../images/Emo2.gif../images/Emo189.gif

סתם אמרתי שאנשים לא יתחילו נגיד לא לאהוב אותה או את המוזיקה שלה רק בגלל שיום אחד, לכולם יש, היא נראתה על הפנים. ככה זה פאפאקצי, תופסים אותך במצב הכי מגעיל. זאת העבודה שלהם. כמובן שהיא לא תבוא לאירוע ככה או וואטאבר. מבין?

Blue Aura

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

קלי יפה לאללה! איך היא מראה שהיא כועסת עליו, בטירוף!
גם השיר וגם הקליפ טובים!

YouFoundMe

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo47.gif../images/Emo129.gif

מממדדדהההייימממההה

looly618

New member
../images/Emo6.gif

אוקיי לקח לי זמן להגיב לזה כי המחשב שבק חיים עד עכשיו.. ולתגובה =]] ואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אחד הקליפים היותר יפים שלה =]]] לא כל כך הבנתי ת'קטע שהיא כאילו מבוגרת.. =\ אבל היא נראית פשוט מדהים!!! =]] (חוץ מבקטע שהיא בלבן.. ) שינוי מרענן לקלי, אבהתי מאודדדדד.

Rachel47

New member
אוף אוף אוף../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

אשכרה יצא מהמשך עשן
קלים מהמם אינטנסיבי סקסי מה לא
קלי נראית מושלם הקלים מהמם השיר..וול..נאמר כבר הכל
פשוט מושלם עשוי מעולה סיפור מהמם (אני כל הקליפ רק צועקת "אבל למה לעזאזל הוא הרג אותה..ועוד בשביל הבלונדה הזאת") לא אין זה קליפ מהמם

adida12

New member
../images/Emo99.gif

קליפ ממש יפה!! אהבתי...וקלי גם ממש יפה !! =] (ויש לי הרבה ניתוח קולנועי לזה..אבל אני אחסוך מכן חח..מתכונת בקולנוע יום שני =\) רק קצת מזכיר לי את אבריל לאבין..

a k c

New member
../images/Emo109.gifבהצלחה במתכונת!!!../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif

למעלה