NEVER AGAIN- הקליפ

WundeRKind

New member
רק האמבטיה../images/Emo11.gif

ואפשר להגיד באותה מידה שהוא מזכיר את אבריטיים של בריטני
.

נו;[כמה דברים../images/Emo6.gif..

היא ממש יפה בקטע עם הלהקה וזה שהיא לובשת לבן כזה
הציפורניים שלה ממש ממש יפותD:. החום נראה עליה די בסדר כזה..כי הוא די בהיר ביחס לשחור/חום כהה שראינו מקודם-והוא עם תוספות אז בכלל
. הקטע עם המכונית שהיא מציקה לו כזה..ממש ממש מצחיק
וכשהיא סוג של 'ערומה' איתו ממש לא יפה
,ולא קשור בשיט.סוג של חיקוי של כל מיני קטעים אחרים וזה לא מתאים לקלי!בכלל
! רק אני חושבת שהקליפ הזה 'משוחק' מדי?
בקיצר-החלק הכי אהוב עליי זה כשהיא בלבן עם הלהקה.
ממש התלהבו עם המים שנשפכים כזה לא?D: טוב זהו.XD נו כתבתי את זה ביחד שראיתי את הקליפ אז יש הרבה מה להגידD:

Kryptonite

New member
קליפ חמוד

אבל לא אהבתי את הקטעים כשהיא שרה עם הלהקה, היא לבושה וניראית שם הכי לא קשורה שיש.

Because Of May

New member
OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG

ללא ספק הקליפ הכי טוב של קלי עד היום!
משתווה מאוד ל-BTHE! זה עם עלילה! עם פאקינג עלילההה!
למרות שבאמת הקטעים שהיא מעין "עירומה" לא ממש קשורים, אבל נו, זאת קלי!
והיא אשכרה הפחידה אותיי!!
|מחכהלחרישהבMTV|

Tal2sh

New member
אעהעהעהעהעהעה!!!!!

, התאהבתי!!!!! |חרישה| אחד הקליפים היותר טובים שראיתי!!!!! התגעגעתי אליה

הכי יפה הוא לא../images/Emo3.gif

אבל אין ספק שביחס לשיר היא ממש שיחקה אותה
עלה על הציפיות שלי בכל אופן
היא נראת שם מדהים
[חוץ מהאיפור בתלבושת הלבנה,על הפרצוף!] העגיל הנוצץ הרג אותי מצחוק
קליפ יפה בסה"כ
יו....קלי שלי חוזרת
זה מרגש אותי!!!

kelly holic

New member
אוקיי אז ככה...

ההתחלה של הקליפ ממש חזקה מעבירים את המסר על ההתחלה (רצח אותה המניאק!!!) איך שהוא נכנס לאוטו (לפורד מוסטאנג שלו) הדבר הראשון שעלה לי בראש זה breath in breath out חהחה ולמה אותי קלי לא רודפת לכל מקום שאני הולכת? למה אליי היא לא באה כשאני באוטו?!!? קלי ממש שיחקה אותה היא יצאה סקסית בטירוף עם הקטע הזה שהם בעירום והיא מלטפת אותו...יאמי!!!! רק הקטע הזה שהיא לבושה כזה כמו של פעם והיא כאילו מפרסמת מוצר כזה חח זה היה מוזר זה הזכיר לי את אבנסס בשיר אבריבאדי פולז... לסיכום,זה קליפ אחד היפים שראיתי קלי באמת שיחקה אותה הפעם גם עם הקליפ וגם עם השווה הזה שהיא נישקה בקליפ =)

McFreaKy

New member
../images/Emo99.gif

לא יודע אם הכי טוב, אבל יש מצב. ממש אהבתי את ה"סיפור". והיא באמת באמת מפחידה כשהיא רוצה הקלי הזו.
בחיי, היא יכולה להיות הסאמרה הבאה או משהו באחד מהרימייקים האמריקאים לסרטי אימה יפניים עם דמויות שמופיעות משום מקום ועושים קולות מפחידים (לא שהקול שלה מפחיד, חס וחלילה, הוא יפהפה
). קיצר, מעולה.

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מדהיםםםםם!!!!
עלה לי על הציפיות לגמריי!!!
לא חשבתי שהוא יהיה כל כך טוב!!
אני לא מסכימה שזה הקליפ הכי טוב של קלי עד היום, אבל הוא אכן ממש מוצלח כי יש בו ממש את העלילה של השיר, ויש קליפים שלה שזה לא ממש ככה.. WA למשל
בקיצור- אני מ-א-ו-ה-ב-ת-!

Juliann

New member
לא מצליחה לראות אותו ../images/Emo10.gif

ביו טיוב- הסירו בMTV- זה אומר לי שזה מראה רק בתחום הUSA לא מבינה למה והקובץ להורדה ירד לי פגום. בבבעע

למעלה