sab sab

New member
../images/Emo75.gifמה כבר אפשר להוסיף לכל האיחול

איחולים המקסימים
אני כמובן מצטרפת לכל התפילות ואיחולים לשנה פוריה במיוחד!!
,שנת בריאות לכולנו ושנת ביטחון ושיגשוג למדינת ישראל
השנה נעבור את החג עם משפחתו המקסימה של בעלי וכמו כל שנה אתגעגע מאוד למשפחתי הנמצאת בחו''ל....
אז קדימה בנות ,לכבוד השנה החדשה דרושות כאן רק הודעות משמחות על בטאות יפות
אמן.

חגיתלה

New member
איחולים לשנה החדשה../images/Emo140.gif

בפרוס עלינו שנה חדשה
ברצוננו לאחל שנה טובה ומתוקה
שיתגשמו כל משאלות ליבנו לטובה
שנזכה לגדל בטן יפה ועגלגלה
שכל אחד ואחת יזכה להגשים חלום
ושכולנו נגיד לפורום הזה שלום
לעצמי אני מאחלת שהאיש שאיתי לא ישתנה, שימשיך לתמוך ולהבין ולקבל ולהכיל, שלא נצטרך להתמודד עם עוד שלילי אחד אפילו לעולם, שנצליח בעבודה החדשה והישנה, ושתמיד נזכור למצוא בתוכנו את החיוך והחיבוק.
וכמובן הכי הכי חשוב - תודה לכולכן על המילים והתמיכה.

limordc

New member
שנה טובה ומתוקה../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

שנה שבה נתבשר רק בשורות טובות, בכל תחומי החיים שנה של הרבה שמחה ואושר לכולנו!

eti22

New member
שנה טובה ומקסימה לכן בנות מקסימות

אני מפורום פוריות אחר אבל קוראת ומתעדכנת איתכם כל הזמן. מאחלת לכולנו שהשנה החדשה תביא איתה גל של חסידות ושלא נדע יותר את הסבל שאנו עוברות . את החג לשמחתי הרבה אעשה בארץ (אני מפריז) שנה טובה!!!!

אמאלולי

New member
בנות יקרות ואהובות ../images/Emo24.gif

מה מאחלים למישהו שלא כ"כ מכירים אבל בד בבד גם כ"כ אוהבים? שתהיה לכולנו שנה שתביא עימה סוף סוף את האושר אליו אנו מייחלות.
שתהיה שנה של הגשמת חלומות.
שהשנה החולפת תיקח איתה לבלי שוב את כל הרע והקשה והעצוב. שנה שבה נוכל כולנו לחבוק בשמחה אוצר אהוב.
שנה של שגשוג ןבחירות נכונות והצלחה.
שנת ברכה.
ובקיצור, שנה טובה.

גוליגל

New member
שנה טובה לבנות האהובות

ולבני זוגן (וילדיהן גם, למי שיש לה). מאחלת לכולנו ש... בשנה הבאה הפורום יהיה ריק שנהיה כולנו ב"הריון אחרי" ואז ב"הורים אחרי" שאחרי כל ההורמונים והעצבים, לא יפטרו אותנו או יתגרשו מאתנו או אפילו יחשבו עלינו דברים רעים שנקבל את התמיכה ממי שצריך ונצליח גם לתמוך במי שצריך ולמדינתנו אני מאחלת שתהיה מקום קצת יותר טוב להביא לתוכו ילדים. ולנועם היקרה - מאחלת לך להיות ראשונת המסתלקות מהפורום. מגיע לך כבר להיות בצד המקבל של הקולולולו. ואל דאגה, תוכלילחזור בשביל לראות אם אנחנו ממשיכות להתנהג יפה...

בנות נפלאות, רק רציתי להגיד ../images/Emo32.gif

שאני קוראת כאן הרבה וכותבת מעט, אבל אני מרגישה קרבה והזדהות עם כל אחת ואחת מכן. רציתי רק לאחל לכולכן חג שמח ושנה טובה! אני נושאת תפילה למעננו שהשנה הזו תהיה השנה שלנו!
אינשאללה! נעם - אני חושבת שאת אשה מדהימה וחזקה. רק שתדעי שגם בסיבוב הקודם שלי בפורום (לפני כשנה) הייתי שואבת ממך המון כוחות ועידוד. מדי פעם הייתי מציצה לכאן כדי לקרוא ולהתעדכן. שמחתי לגלות המון בנות מאז שהיום בהריון או כבר אמהות. אמן שבשנה הבאה תזכי לחבוק את תינוקך. עוד קצת על עצמי: אני בשנה הבאה עוברת ל-IVF, אחרי שלש וחצי שנים של נסיונות אחרי הרבה מחזורים כושלים של איקאק' ושל גונאל והזרעות. מקווה שאצליח במחזור הראשון (אין הסבר לסיבת האי פוריות שלנו). שנה מדהימה לכן!
תעשו הרבה אהבה ותהיו שמחים
שלכן, ציפורה

גם אני רוצה לחל שנה טובה ומתוקה

שכל חלומותינו יתגשמו ותהא השנה הזו שנת הצלחה \שנת בריאות \שנת שיגשוג \שנת ילודה \שנת פיריון \שנת כלכלה טובה \שנת שלום \ השנה שכולנו מיחלים לה ומצפים לה ..
באהבה
והרבה חיבוקים
יונית החיובית

kasa

New member
שנה טובה, חברות יקרות, ../images/Emo141.gif

מאחלת לכולנו שניפגש שוב, בשנה הבאה, בפורום השכן, וירוקן הפורום הזה מיושביו !! שתהיה לכולנו השנה הכי טובה שיכולה להיות.

שנה טובה הכי חשוב פוריה לכולם

שנה טובה ומתוקה מקווה שהשנה תהיה שנה של הריונות והצלחות שנה של הגשמת משאלות וחלומות. שנה של אושר ושמחה בלי כאב ואכזבה שנה של תקווה ואופטימיות

תמרלה

New member
מאחלת אושר בריאות ושלווה

מה אני לעצמי מאחלת השנה? שאכנס להריון זאת משאלה ברורה אבל אני מבקשת את כל החבילה: הריון תקין
+ לידה קלה
+ תינוק בריא בבקשה
עוד מאחלת לעצמי הצלחה בעבודה בפתיחת הקליניקה החדשה
הרבה שקט ושלווה לא להתרגז ממה שקורה במדינה
מה עוד אני לעצמי מאחלת? לעשות כל מה שאני אוהבת בקיצור שתהייה לי שנה טובה
וכל מה שארצה יתגשם בה ומאחלת אני לכל הבנות שנת אושר בריאות ופוריות

sigal78

New member
אחיות יקרות../images/Emo39.gif

ראש השנה הוא חג של משאלות
ביום זה נולדה שנה חדשה האויר נתמלא כנפי תקווה לשנת התחדשות ותנופה בין עצב לאושר בין אבל לשמחה תחל שנה וברכותיה אמן!!! שנה טובה אוהבת
סיגל

shirili1

New member
שנה טובה ופוריה לכולכן../images/Emo75.gif

מקווה שכל משאלות לבכן תתגשמנה שתהיה לכן שנה טובה ומתוקה שנת בריאות ואושר וכמובן שנה פוריה בכל המובנים מאחלת שירילי(

קרניר

New member
בנות יקרות- שנה טובה ופוריה- מי יתן

ותגיעו במהרה לפורום השכן של הריון ולידה. בנתיים מחזקת את ידי כולכן!! שתהיה זו לכן השנה בה יתגשמו כל משאלות הלב!!!! קרן

אנישו

New member
בנות יקרות, אני רוצה להוסיף:

שנדע לחיות את החיים ולהסתדר עם הבעלים למרות הקשיים והטיפולים, והשליליים. כי החיים לא נעצרים, והילדים יבואו בסופו של דבר בדרך זו או אחרת. וחבל על כל רגע שאנחנו עוברות אותו בדכאון ובעצבים ובהמתנה לילדים שיעשו אותנו מאושרות. ושהגזרה של ביבי תתבטל וכל מי שבפורום הזה תעבור כבר לפורום ההריוניות. בקיצור שנה טובה ו פ ו ר י ה לכל הבנות היקרות בפורום הזה ושנשמע כבר רק בשורות טובות מכל אחת פה!!

רועיבת

New member
שנה טובה ותודה לכן

בנות יקרות, על שהייתן איתי השנה, שנה שהיתה לי ולאיש לא קלה בכלל...
מאחלת לכולן שנה פוריה ועגולה, ורק טוב!

למעלה