יעליק27

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo74.gif שנה טובה ופוריה

לכולנו, וזה הדבר הראשון ביחד עם בריאות
שנתגבר בכוחות משותפים על האיומים שנוספו לנו מצד הממשלה, שישכחו כלא היו... מאחלת לכולנו שנה של הגשמה עצמית, של אהבה, של חברות ותמיכה הדדית, מאחלת לעצמי שהשנה הבאה תהיה שנה רגועה יותר, שפויה יותר, מלאה עניין וריגושים -טובים שהלימודים שהתחלתי (פסיכולוגיה) ימשיכו להיות מענינים ושאצליח בהם, (זה היה חלום ישן מאוד ועכשיו הוא מתגשם...) רוצה פשוט כבר להיות בהריון
שיהיה רק טוב לכולנו
(איזה מזל יש לנו שיש את הפורום המדהים הזה)

sher72

New member
שנה טובה ומתוקה, שנת אושר ואהבה

שנת בריאות ופוריות. מאחלת לעצמי ולבעלי המשך של שנות נישואים טובות כמו שחלפה לה השנה הראשונה. שתמיד נמשיך לאהוב, להבין ולחזק אחד את השניה. מאחלת לנו שנה של התפתחות ביחד ולחוד ושבעזרת השם נחזיק את עוללינו בידינו בשנה הבאה עלינו לטובה.
מאחלת גם לכל אחת ואחת מכן שיתגשמו כל משאלות ליבכן ושנמשיך להצעיד את הפורום הנפלא והמבורך הזה כפי שעשינו עד כה.
בערב ראש השנה נחגוג את החג עם משפחתו של בעלי ועם עוד 3 עוברים שמתחממים ברחמי מאתמול

אנונה11

New member
שנה טובה לכולנו ../images/Emo140.gif

שהשנה הבאה תהיה שנה פוריה מלאה הודעות שמחות. אני מאחלת לבני ולבן זוגי שבשנה הבאה נצליח להגדיל את המשפחה ושהאושר תמיד ישרה על ביתנו. ולכן בנות יקרות אני מאחלת שכל הסבל שלכן (הכדורים, הזריקות, הבדיקות וכו') יסתיימו בבטן עגולה ויפה. וזאת הזדמנות להודות לכן על התמיכה והעצות. נשיקות.

boob24

New member
שנה טוב לכולן ../images/Emo28.gif

שהשנה החדשה תביא איתה הרבה קסמים , שהחסידות יהיו בכל אשר נפנה הרבה אהבה והרבה שמחה

יעל301

New member
שתהה שנה טובה לכולנו ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שכל משאלותינו יתגשמו מאחלת לי ולבן זוגי שהכל ימשיך כמו שהוא שהאהבה תמשיך ונוכל בע"ה לצרף אלינו ילדון קטן אלינו מאחלת לנו פרנסה טובה והמון אושר ובריאות

שנה טובה מתפוז אנשים../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

צוות תפוז אנשים מאחל לכל הגולשים שנה טובה ומאושרת. הכנו עבורכם עמוד תכנים לחגים, הכולל מאמרים, אירועים ופסטיבלים בחופשות. המשך גלישה נעימה!

רומי 007

New member
לכל בנות הפורום האהובות

בשנה שעברה "כעת חיה" פרסמתי כאן את הודעת ההריון הראשונה של תשס"ב. אני מאחלת לכל אחת ואחת מכן לזכות עוד השנה לרגע המאושר הזה ושהפורום יוצף בעשרות הודעות משמחות. מתפללת בשביל כולכן בערב השנה החדשה.

שנה טובה !!

שנדע רק מתוק !!! שכולנו נעבור בריצה מהירה אל פורום הריון לאחר טיפולים. השנה כמו תמיד, אנחנו אצל משפחתי (יחד עם חמי וחמותי) ולי... אני מאחלת שסוף סוף אסיים את פרוייקט הרחבת המשפחה, ואוכל לעבור לעבודה קצת יותר רצינית ומעניינית. שנה טובה ומתוקה...

חגית6

New member
שנה טובה ומתוקה מ- ../images/Emo74.gif

שהשנה הזאת תפגיש בינינו בפורום השכן !

d2b2

New member
../images/Emo108.gif בנות שתהיה לכולנו שנה הרבה

הרבה יותר טובה , עם הרבה שמחת חיים ואופטימיות . אני חדשה בפורום ורציתי להגיד שזה פשוט עצוב אבל גם נפלא שיש את המקום הזה שבו אנו מבינות כל כך אחת את השנייה יותר מכל אחת שלא עברה את הסיוט הזה וזה מאוד מאוד עוזר לי .ושוב , באמת תודה לכל הבנות המקסימות שעונות על כל השאלות שבטח נשאלו פה ועוד יישאלו , ברוב סבלנות ומכל הלב . שנה בריאה , פורייה ושמחה לכולנו עם מלא ילדים חדשים ומתוקים .

שנה טובה, פוריה ומתוקה!

בעוד כמה ימים אהפוך לאמא בפעם הראשונה בחיי. מבחינתי ראש השנה הזה מיוחד במינו. מאחלת לכל אחת מכן שראש השנה הזה יהיה סמל להתחלה חדשה ושבקרוב כל אחת תתבשר על הריון ובראש השנה הבאה תחבקו את האוצר שלכם מחבקת כל אחת מכן ומפזרת כאן אבקת הריון

לי מ ו ר

New member
שנה נפלאה

לכל אחת, ואחד. שתיהיה לכולנו שנה פוריה. שנת אהבה, צמיחה ואושר.

TWEETY =^.^=

New member
מאחלת שנה טובה ומתוקה../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

והכי חשוב פ-ו-ר-י-ה אמן שהשנה יסגרו דלתות הפורום - ולא בגלל הגזרות של ביביאו. שכל נשות ישראל שרוצות להרחיב את משפחתן יתעברו בקלות - שיהיה להם הריון קל ולידה קלה של צאצאים בריאים ומושלמים - אמןןןןןןןןןןןן שכל המובטלים ימצאו דרך מכובדת על מנת להתפרנס בכבוד. שכל הגזרות לחד הוריות יבוטלו. שכל הגזרות לנכים יבוטלו. שכל הגזרות לפנסיונרים יבוטלו. שכל החולים יחלימו ממחלתם. ושתהיה זו שנת אושר, בריאות ופרנסה טובה לכל עם ישראל. והכי חשוב - שנת שלום אמיתי ללא טרור וללא פיגועים אמןןןןןן
צהוב ומועךךךךך לכל כול כוווווולם.

eti4740

New member
איחולים לשנה החדשה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

תהה שנה זו שנת שלום בריאות ופוריות. שכל משאלותכם יתגשמו ובשנה הבאה נחבוק כולנו תינוק. וף למלחמות ושיבוא שלום על בית ישראל. די לסבל ושנדע ימים יפים יותר. אמן אמן אמן.

טלי אבג

New member
שנת בריאות אושר והרבה פוריות../images/Emo70.gif

שיהיה לנו קל יותר השנה, שהכל ילך חלק יותר . שהאוטו לא יתקע, ושגם למוסכניק תהייה שנה טובה . שמהבנק יתקשרו רק כדי לשאול: "מה לעשות עם הפלוס בחשבון" ? שהארוחות המשפחתיות יהיו מרגיזות פחות ונסבלות יותר. שנהייה פחות עייפים, ויותר מחייכים. שנצחק יותר. הרבה יותר. המון. שהשנה כבר לא נפחד לעמוד בפקק ליד אוטובוס. ובכלל – שלא נפחד השנה. שכולם ישמינו רק מהריון, ושיהיו רק ילדים בריאים. שנהייה רק בחתונות. בעיקר בכאלה שעושות לנו דמעות בעיניים בחופה. שנעבוד פחות ונבלה יותר. שניפגש רק בשמחות, ובאמת, אולי תקפצו כבר לבקר? שנקנה בגדים, ושניסע לחו"ל, שנחליף סוף סוף את הסלון/ מיטה/ טלוויזיה שאנחנו כ"כ רוצים להחליף. שהשכן שאנחנו ממש לא סובלים יעבור דירה מיד לאחר החגים. שפתאום תהייה השנה מלא חניה ברחוב שלנו. שהקבוצה תיקח אליפות. שכל מי שחשוב - ישאר קרוב, וכל מי שמכאיב – יעזוב. שהכל יהיה רק דבש. ואם לא הכל אז הרב. בקיצור, מגיע לנו שיהיה לנו קצת טוב. אז שיהיה לנו יותר קל השנה, ושנזכה לחייך ולהגיד תודה גם בראש השנה הבא. ובקיצור שתהייה לי, לכם ולכולם, פשוט שנה טובה. אה, וגם חג שמח...

petit choux

New member
שנה טובה ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

אני מאחלת לכולכן שנה טובה ומתוקה
שנת אושר
שנת אהבה
שנת פוריות
ושנת שלום

שנה טובה גם מימני../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

שנה בה "פיצוץ" תהיה תגובה ל"איך נשמע"?
שנה בה "גדר הפרדה" תהיה רק בין וילות בסביון, ואולי גם שם לא...
שנה בה מצבנו הפיננסי יהיה בגדר "כלכלה" ולא "קלקלה".
שנה בה "בריאות" יהיה לא רק מס, אלא מצב נתון.
שנה בה "שלום" תהיה לא רק ברכה, אלא ברכה לדורות.
שנה בה "אי יווני" יהיה חופשת הקיץ של כולנו ולא פרשיה פוליטית.
שנה בה "מחתרת" תהיה הגדרה לתכנון מסיבות הפתעה.
שנה בה כולנו נרווה נחת ונוותר על הקדחת (הנילוס המערבי כמובן)
שנה בה "סיכול ממוקד" יהיה ניסיון להדוף את ניסיונות מעבידנו לשפר משכורתינו.
שנה בה נחוש בשינוי.
זמן, לנוח, לפוש, להסתכל קדימה בתקווה,
ליהנות מבני המשפחה הקטנים כגדולים זמן להפסיק לקנאות בתמימות האירופאית זמן להפסיק לחשב כל שקל בסופר השכונתי זמן לשבת בעת השקיעה עם אהובינו בשלווה וללא טרדות נשמע רומנטי?
ובעצם למה לא?
עוד אף אחד לא נפגע מעודף רומנטיות
מקסימום סבל מעודף ורוד בעיניים.
ואולי, תאמינו בכך, מאחורי ענני החורף הקרבים ממתין עתיד חדש ומלא תקווה שהרי אם נסתכל סביב עדיין יש בנו הכוח לחייך, לאהוב, לקוות, לרצות בטוב והכי חשוב שתהיה לנו שנה מלאה, עגולה ופוריה.

למעלה