neta2

New member
פותחת שרשור מיוחד../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif

בפרוס עלינו שנה חדשה, אני רוצה לאחל לכל אחת ואחת מכן שנה מופלאה, שנה מקסימה, שנה של הריון והגשמת החלום, שנה של בריאות, הצלחה, שגשוג ואהבה. גונבת רעיון של מישהי מפורום אחר..שרשור של.. איפה אתם בחג? ומה חוץ מהריון אתם מאחלים לעצמכם השנה? אני יודעת שזה בראש מעיינינו אבל בכל זאת? אני מאחלת לי הנאה והצלחה בבחירה המקצועית החדשה שעשיתי ובלימודים שאני אתחיל באוקטובר (דרמה ותיאטרון בובות) שנה טובה.

גיליה

New member
נטע, רעיון חמוד...../images/Emo74.gif

מצטרפת לשרשור ומאחלת לכולן שנה הריונית, עגולה ומתוקה. שנזכה כולנו להרות במהרה ובכלל שתהייה שנה מוצלחת במיוחד. בתחום המקצועי, אני מאחלת לעצמי להחזיק מעמד בפרוייקט שלקחתי השנה. לקחתי על עצמי למלא את מקומה של מנהלת שיצאה לחל"ת ובמקביל אני שומרת על משרתי באוניברסיטה כך שאני עובדת full time, מקווה להוכיח את עצמי ובעיקר לשרוד. מאחלת לעצמי לעמוד בחובות ההגשה שנשארו לי לסיום התואר השני (כרגע זה נשמע כמו מדע בדיוני). השנה אני חוגגת עם משפחתי ועם משפחתו של בן זוגי (על כל טפיהם) בבית מלון בים המלח. מקווה שיהיה נחמד. ושוב מאחלת לכולן הריון הריון ועוד הריון והמון בריאות. שנה טובה

נתנאלה2

New member
מה צריך לקרות

כדי ששנה זו תהה טובה יותר
שיפתחו לבבותהם של האנשים שנאטמו כל כך לצרת אחרים שיפתחו שערי השמיים לבקשותנו ותחינתנו שתזכה כל אשה באשר היא להקרא- אמא ולעצמי אני מאחלת, לזכות ולברך כל אחת ואחת מכן בברכת שנה טובה ופוריה

bapi

New member
לרגל השנה החדשה ../images/Emo74.gif

אני רוצה לאחל לכולנו שהשנה נקבל את הבשורה שאנו כה כמהות לה
ושהפוריות תציף את כולנו
(למרות גורמים חיצוניים המאיימים עלינו
) שנצליח לגשר על פני כל הפערים הקיימים בין בני האדם
כשם שאנו עושות זאת כאן מעל דפי הפורום המדהים הזה
השנה אנו חוגגים יחד עם משפחתו של בעלי
חצי אצלנו חצי אצלם
כאשר נקודת האור בעיניין היא גיסתי המקסימה
(אני יודעת שאת רואה) שמתחלקת איתי בכל ההכנות והבישולים
השנה אני מאחלת לעצמי קצת רגיעה ממרוץ החיים המטורף
, למצוא את השקט והשלווה יחד עם החצי השני שלי
. שנה טובה
.

7נתי7

New member
רעיון מדליק נטע!!

לשנה החדשה אני מאחלת לכולנו שיגיע מה שאנו כה מצפות לו..בשורות טובות ועגולות לכולנו כמוהן ומהר לעצמי אני מאחלת שנה של אהבה גדולה עם בעלי,שנה של צמיחה כלכלית,הצלחה בתפקיד החדש בעבודה,שנה של הרבה חברים,טיולים הצגות וסרטים ובעיקר שמחה מנתי שנותרו לה עוד שלושה ימים מורטי עצבים

חשבתי הרבה מה לכתוב ומה לאחל

בשנה שעברה כתבתי כאן הודעה פסימית נורא. איך תשס"ב היתה איומה ונוראה עבורי, היה שרשור גדול, וכולן איחלו לי כמובן שנה טובה יותר השנה. השנה הזו לא היתה יותר טובה ובעצם שום דבר לא השתנה. לא יודעת מה לאחל, חוץ מהכי אלמנטרי, טבעי ואנושי. שאזכה כמו כולנו כאן להיות פעם אמא. שנה טובה

הרמוניה

New member
מאחלת לנו שנה של חלומות מתגשמים

בכל הצבעים הגדלים והמינים... לעצמי אני מאחלת סיום מוצלח של פרויקט קנית הדירה התאקלמות טובה בעיר אליה אני עוברת המשך התפתחות מקצועית-עם יותר חדווה בעבודה ותינוק.... השנה אני בחג בפראג-פוגשת חבר שאני מאוד אוהבת שלא ראיתי כבר כמה שנים טובות. מאחלת לכולנו רק טוב-והרבה הרמוניה

gulij

New member
שנה טובה יותר../images/Emo39.gif

באמת רעיון יפה
חוץ משנה מקסימה לכולן או לפחות טובה יותר מזו שחלפה אני מקווה לסיים שנה שנה שנייה (תואר ראשון ניהול ומשאבי אנוש) בהצלחה מקווה להמשיך ולעבוד במקביל במקום העבודה הכי מקסים בעולם מייחלת להמון מזל
שיהיה לצידי כי אני זקוקה לכך מאוד ולחלק הפחות נחמד - אנחנו בחג עם
חמותי, טוב נו אולי סתם אין לי כח אליה זה לא שהיא מרשעת או משהו כזה... והכי חשוב
מקווה לבשורות טובות בכל מה שקשור ב...

ריקי בש

New member
ללילך

ממש מקסים!!! אהבתי !! שתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה ופוריה כמובן. כל האיחולים ויותר מכך לכולנו. מריקי

נועם@בת

New member
שנה טובה ומאושרת ../images/Emo74.gif

מתוך בקשה אחר אמירת תהילים- "ותפקוד לכל חשוכי בנים בזרע של קימא לעבודתך ויראתך. ועוברות של עמך בית ישראל תצילן שלא יפילו ולדותיהן. היושבות על המשבר ברחמיך הרבים תצילן מכל רע. ואל המיניקות תשפיע שלא יחסר חלב מדדיהן" מאחלת לכולנו להגשים את כל רצף הברכות השנה. אנחנו בחג אצל חמותי, מה אומר אוכל טעים, הרבה אנשים וכאב ראש. ואם אנצל שמץ של האיחולים לעצמי אבקש שגיסתי ה%#$# לא תגיע
. מאחלת לעצמי לאסוף בחזרה את האי קיו ולחזור לתפקוד מלא. להגיע להשגים בלימודי ההילינג שלי וסוף סוף למצות את היכולת שלי לעסוק בזה. לחזור ולהיות מורה יצירתית וסבלנית כמו שהייתי לפני שנים. וגם להשקיע בטיפוח הבית מה שדי הזנחתי לאחרונה. כמובן שמאחלת לעצמי לעשות קולולו כל השנה עד שיחר גרוני
. תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה נועם

חס33

New member
שנה טובה ופוריה לכולן..../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

אני מאחלת לכולן שהשנה החדשה תהיה מרובת הריונות לכולן. את ערב החג אני עושה אצל משפחתו של בן זוגי. שנה מתוקה.

חבובי

New member
שנה טובה לכולן!!!

תודה על התמיכה והעזרה הרבה. מאז שהגעתי לפורום אני הרבה יותר רגועה - עד עכשיו התחלת טיפול תרופתי נראתה לי כסוף העולם...
והיום אני רגועה הרבה יותר ומתעודדת מהסיפורים המשמחים שבפורום.
שנה טובה ומתוקה, והצלחה לכולן בכל התחומים!!! בערב החג אנחנו בע"ה אצל ההורים שלי. בכייף...

ריקי בש

New member
שנה טובה

שוב איחולים לבביים לשנה מעולה ומתוקה לכולן. אנחנו, אני, בעלי ובני המתוק נהיה בצפון אצל הוריי וביום האחרון- אצל חמתי, ואני משום מה לא משתוללת מהתרגשות עקב כך... לא סיום מוצלח לחג מבחינתי עם כל הכבוד לקוסקוס ושאר דברים... אז לכולן שיעבור חג מקסים ומלא אנרגיות חיוביות ותקוות מחודשות ואופטימיות יציבה. מריקי

למעלה