HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifחחחח היא גרה בשכונה שלי

ואני מכירה את הבן שלה זה שבשיר "תמיד יש מישהו בבית" היא אומרת נמרוד זה הוא :p חחח ויש גם עוד שיר שאין לי מושג איך שרים אותו

MrJacKasS

New member
וגם יש את השיר המהולל

של הרבנית קוק ששכחתי כמה משורותיו: "_______________________________________ _______________________________________ אבל רק עד שבע ורבע אבל רק עד שבע ורבע *ממלמלת* כי.. בשבע ורבע נכנסת שבת.."

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifלא זוכרת

אבל יש את נוכל חמין במקום בנזין או משהו כזה

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifחח יש גם את...

התנשפויות קטנות שלי התנשפויות קטנות שלך ך ך ך ך ך ך ך... חחחחחחח תודה לגיל שהזכירה לי איך הוא הולך..

S m e l l y Cat

New member
אתם לא מכירים את השיר שלה ללימור?!

+
לי יש פה ולך יש פרח לי יש יעקב ולך יש תרח לי יש סיד ולך סידרה לי יש שיר ולך סירה אז בואי נפליג לאן שבא לך לי יש דיר ולך- דיר באלק! לך אין חשק ולי אין נחת בך אין דופי ולי יש תחת לי יש בור ולך יש ברארה לי יש חור ולך חררה אני בשוק ולך יש שוקי את עם גבר ולי יש קוקי לי יש ארט ולך יש ארטיק לי יש מאסט ולך יש מסטיק לי- סבון, ולך בננה לי יש חן ולך יש חננה מרגש. אין מה לומר.

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo41.gif

היהודים- הזמן שלך איך תאמרי לו ילדה אמרת אין לאן ללכת הוא לא ידע ואת כמו הרוח שותקת והזמן שלך אם רק תתני לו הוא יברח והזמן שלך אם רק תגעי ישאר איתך אם זה הזמן שלך המעגל אליו נקשרת לקראתך מונח אם זה הזמן שלך אז כשתלכי הדלת תיפתח ולא הוא לא ישכח תבטחי בו ילדה ונשארת בגפו נתמכת הוא בשלך ואת באותו הקצב והזמן שלך אם רק תתני לו הוא יברח והזמן שלך אם רק תגעי ישאר איתך

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היהודים- ליפול ואולי זה אני או שאולי רק נדמה לי ואולי השתנה בי הכל מי שמושך בחוטים תפסיק למשוך רק ממני כי כבר נמאס לי נמאס לי לסבול אבל את את לא נותנת לי ליפול את לא נותנת לי ליפול ושתי עיני דומעות עד שאני לא יכול לראות עוד ואני זה לא מסתדר לי מעולם לא תכננתי לגדול אני רוצה להאמין אבל אתה לא עונה לי עד שנמאס לי נמאס לי לשאול אבל את את לא נותנת לי ליפול את לא נותנת לי ליפול ושתי עיני דומעות עד שאני לא יכול לראות עוד זה אני או שאולי רק נדמה לי ואולי לא הספקתי הכל גם זה קורה לפעמים כן לפעמים זה קורא לי ואז נמאס לי נמאס לא יכל אבל את את לא נותנת לי ליפול את לא נותנת לי ליפול ושתי עיני דומעות עד שאני לא יכול לראות עוד

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היהודים- מחפש תשובה זה נכון ואין לי שום פתרון אני עכשיו לבד אני פוחד מהמוות החיים מה השאירו בי ,הו כמה צלקות בצד תמשיך להתפלל, החרש למעלה אומרים שהוא שומע כל אחד הו ,אני מחכה כאן הו ,אני מחכה כאן איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נכבה האור כשאני בוכה איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נהיה שחור כשאני בוכה אני בוכה זה נכון, בעיקר בזמן האחרון אני נראה שונה אני עף לשמיים עם כדור אחד או שניים למה אני צריך את זה? אשרי האיש שיש בו אלוהים כי את שלי אני מזמן כבר לא מוצא הו אני מחכה כאן הו אני מחכה כאן איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נכבה האור כשאני בוכה איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נהיה שחור כשאני בוכה אני בוכה ובתוך מקדש בלי אור מתפלל למעלה ת'שחור אני שואל איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נכבה האור כשאני בוכה איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נהיה שחור כשאני בוכה אני בוכה אני פוחד

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היהודים- מלחמה שקטה כבר לא ילדה אבל מצאה עצמה שבגילה השיעור עוד לא גמור ובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה זה ברור הכל סגור ואין לה גבר בלילה ואין לה ודווקא קר לה עוצרת רגע לחשוב אם כל אחד יכול ככה לגדול בתוך ארון את ילדותה הרחוקה עברה וברור לצאת אסור היה לה לדקה וכמה שהיכו אותה בקיצור זה לב שבור ואין לה.... ואת יודעת כשכואב לך זה כל כך כל כך ברור אבל את לא מבינה זאת מלחמה שקטה להשתתף והמנצח לא חשוב השאלות לא נגמרות ורק הזמן ידע לפצות ולשנות ולא תמיד אפשר אך יש עוד בוקר יש מחר לגלות להשתנות ואין לה....

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היהודים- מקום אחר ושוב פעם אני מרגיש בחילה כששוב פעם לא אכלתי יומיים ושוב פעם אני לא מוציא אף מילה ועישנתי קופסה אם לא שתיים זה שוב פעם אני שביקשתי סליחה וזה שוב פעם אני שניסיתי זה שוב פעם אני שנרדמתי לבד רק אחרי ש.. שעתיים בכיתי מה יהיה... מה יהיה... מה יהיה... מה יהיה? כמו שאין למוות סוף כך אין מה למהר כמו שלא יהיה לי טוב גם במקום אחר ושוב פעם אני מייחל לכדור ושוב פעם מתחרט שלקחתי ושוב פעם אני עכשיו זה כל כך ברור אני שוב פעם רק כמעט שנגמלתי מה יהיה... מה יהיה... מה יהיה... מה יהיה? כמו שאין למוות סוף כך אין מה למהר כמו שלא יהיה לי טוב גם במקום אחר זה שוב פעם אני שאיבדתי חבר וזה שוב פעם אני שנפגעתי וזה שוב פעם אני שבסוף מתקשר וזה שוב פעם אני שניתקתי כמו שאין למוות סוף כך אין מה למהר כמו שלא יהיה לי טוב גם במקום אחר

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היהודים- סמי חופשי סמי נסע סמי כבר הכל ניסה סמי יש לו גדול סמי חשב סמי כבר שנים נחשב כוכב רוק'נרול. סמי חופשי פשוט הוא לא נורמלי מגיע מאחור מגיע לך לגמור תראי אני מבטיח רק תני לי לעזור והנה זה מגיע. סמי כוכב סמי משחק עכשיו בסרט כחול סמי אליל סמי וואללה איזה פיל למות על הקול. סמי מליאן סמי כמה בלגאן עשית היום סמי חרמן סמי הנה ויואן תגיד לה שלום.

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היהודים- פעמון מלחמה פעמון מלחמה מצלצל בדלתות אנשים מופתעים זה לא יכול להיות ואני כמו תמיד בלי לשאול שאלות אני נועלת ת'דלת מכבה ת'אורות.. להתראות וההרס מכה כמו גלים על החול אנשים מחפשים מי בימין מי בשמאל צריך לא להתערב רק להביט מהצד אם הייתי יכל אז הייתי יחיד ומיוחד ואני מתפלל אל האל לאחד לגואל אלי למה? אנשים מתוחים נשפכים לרחובות משליכים אבנים והופכים מכוניות ואני ממולם מחזיק שתי משואות האחת בשבילי השניה לבאות... בכל זאת משקרים כמו תמיד לא סופרים ת'אמת מחכים לעתיד ההווה מזמן מת החיים שלך הם כמו חוט מתמשך כשלאל נמאס אז הוא פשוט מחייך... וחותך ואני מתפללת לאל לאחד לגואל אלי למה? חיילים מסתדרים וחובשים ת'כומתות מפקדים מובכים מנגבים ת'דמעות אני עוצמת עיניים בהלוויה שכזאת כמו עצב אפשר זה לא יכול להיות... כמה עוד אם ביקשתי לברוח אז הייתה לי ברירה ואם נגמר לי הכוח אני חוזר חזרה כל כך חשוב לא לשכוח אז אני מנסה להיזכר אם היה לי קצת מוח לא הייתי מפגר... מצטער ואני מתפלל אל האל לאחד לגואל אלי למה? האחים שלי כאן תשמע איך הם שרים הם מתים שאני ואתה כבר נשלים כמו ששכחת אותיו עכשיו תכפיל במליון בהתחלה תוסיף שש ותעשה ת'חשבון... זה המון ואני מתפללת לאל לאחד לגואל אלי למה? אז מה עושים עכשיו וכיצד ממשיכים מי יודע בכלל לאן אנחנו הולכים מה יהיה אם בסוף לא נראה מלאכים מה יהיה אם בסוף אנחנו כלל לא מתים... רק שותקים ואני בעצמי מחפש ובודק טוב אצלי זה בסדר אני מתחמק אלוהים אחד ואני אחד גם רק שהוא יודע הכל ואני בן אדם... כמו כולם

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היהודים- קח אותי מי אמר לך שאת מוזרה ומי אמר שזה אסור ומי זרק לך איזו הערה תגידי זה סגור מי אמר לך שאת מוכרחה ומי לחץ אותך לקיר בתוך כל מישהו את יכולה לשמוע איזה שיר אבל היא שם בחלומות שלא יתגשמו בלעדיך היא מחפשת ת'מקום שבו לא תחשוב עוד עליך אם אתה הולך אז קח אותי אתה שומע זאת אני שרה אליך אז מי אמר לך שאין שום ברירה ומי מחליש ת'גל בחוף ולפעמים זו רק סירה קטנה שמסתירה ת'נוף מי אמר לך שאת יכולה לתת הכל מבלי לחשוב בזיכרון ישן על התחלה חבוי לו גם הסוף אבל היא שם בחלומות...

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gif

שחר אבן צור-ערומים אני מעיל בארון תלוי על קולב מתעורר משנתי עם קיצו של הסתיו את גופיה לבנה חדשה במדף שוכבת מקופלת בין כל האחרים יש לי כמה כפתורים אבל אני מוכרח אלייך להיפתח להתחבא, לכן נגזר עלי להתחשב באחרים חבל שאי אפשר ללכת ערומים חבל שלכולם יש את אותם בגדים חבל שאי אפשר ללכת ערומים חיים ללא דימיון חיים בתוך ארון יש כמה מכנסיים שקפצו מהחלון היזהר מאוד מהר תמצא את עצמך תלוי על חבל אחרי שטיפת מוח מחזיק אטב בכל הכח להתחבא, לכן נגזר... מה שלא נחשוף כולנו באנו מהקוף אני ואת שוכבים על החוף ים כחול צלחת מלאה בננות צהובות היה לי נעים מאוד להכיר בואי נתפשט אין מה להסתיר כמו אדם וחווה כמו ילדים בלי מותגים פשוט עירומים להתחבא, לכן נגזר....

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

השיר הזה של שלמה ארצי אבל חידשו אותו ועכשיו רון שובל ויעל בר זהר שרים אותו(יותר יפה)-את ואני את עולה כמו השמש היושבת מעלי ורושמת בקרניה את יומי את קרובה כמו הגשם על ראשי ועל פני והמים שבפי לטעמי את ואני, את ואני, כן כמו ברק ורעם עד קצווי הים את ואני, את ואני, כן זה נשמע חזק יותר מהעולם שנינו יום ולילה סובבים ללא לאות זה מזה באים וזה אל זה שבים כמו צבעי הקשת עוד נקשור ענן בחוט ונאמר לו שמע באים ימים טובים את ואני... את ואני... את ואני, את ואני, כן את ואני, את ואני, את ואני, כן

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

מוניקה סקס-גשם חזק(יש לי הרגשה שכבר רשמו את זה כל הפרידות כמו סיכות נעוצות על הלב הסיבוב התארך כשהאוטו שלי התהפך אז נשארתי מחוץ למירוץ אין לי כח לרוץ יש אנשים שעומדים בלחצים ואני מנסה. גשם חזק קשה לי לראות אפילו שעיני פקוחות נוסע הלילה לבד לצפון כי בא לי לברוח. כל הבדיחות הכריכות הדקות בחיוך שלך יש אהבה הכדור שזרקתי לסל כמעט ונכנס כמה חבל נראינו כמו זוג מג´ורנל יש בחורים אדישים לנשים ואני מנסה. כי בא לי לברוח מהכל לשכוח

למעלה