../images/Emo168.gif|גיטרה../images/Emo60.gif

היהודים - אלה אני יודע שעזבת ואיך שזה כאב באותו הרגע אני יודע שרצית וכמה את ניסית לשנות את הרקע אני יודע זה מוכר וכמה מנוכר אני ודאי נשמע קורא לה אלה אני שוב קורא לה אלה אני שוב קורא לה אלה למרות מה שעשיתי אני יודע שנסעת בהודו הסתובבת ועישנת את המזח אני יודע שאמרת הבן זונה בוגד כן בטח אני יודע זה מוכר וכמה מנוכר אני ודאי נשמע קורא לה אלה אני שוב קורא לה אלה אני שוב קורא לה אלה למרות מה שעשיתי ומה שנתת ,נתת בשבילי ומה שלקחת, תמיד יישאר איתי אז הנה אני בוכה כאן ואומר לך זה נכון אבל קורא לך

../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo60.gif

היהודים - ג'קי ג'קי מצאה לה איזה כלב זרוק לו ברחוב אז לקחה אותו הביתה שיהיה לה משהו לעשות, ואולי תפסיק לחשוב על מה שלא היה לה אולי עכשיו כשהיא איתו, והם ישארו לנצח אבל היא יודעת ש הוא לא יחכה לה, הוא יעזוב מחר תמיד אותו הדבר ככה זה מה שיש לה תמיד אותו הדבר ככה זה מה שיש בה ג'קי כמעט שלא נרדמת היא אומרת "הסמים הם לקחו לי את הכוח" ובגיל שלה, בגיל 20 היא מלאה קמטים, ונדפק לה כבר המוח אבל זה עושה לה טוב קצת מנה וקצת לברוח אולי גם תרביץ לו, כמו שעשו לה כדי שילמד מתי לשתוק ומתי לצרוח ככה זה מה שיש לה תמיד אותו הדבר ככה זה מה שיש בה בתוך הקירות הלבנים, בחדר הזה היא חולמת על שמיים אולי היום הדם יפסיק לזרום והיא תעוף מכאן לאן שרק תרצה...

../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo60.gif

שפיות זמנית - הקיץ האחרון זה הקיץ האחרון שלי אתכם עם הגשם הראשון אני אעלם דמעותי יזרמו במורד הרחובות כמו עלה נושר ותקוות רחוקות אני איש של חורף בין אלפי אנשי ים אך בחורף הזה כבר לא אהיה קיים לאט לאט השכבות נמסות בין רוצים לא רוצים ותפילות אחרונות אז תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות תעצמו את העיניים כל גשם ראשון ותחשבו עלי אני רוצה לטפס על ההרים כי הם שם ולבקר במדינות מעבר לים לדעת אם יש צורות חיים אחרות ואם המתים ממשיכים לחיות כי זה הקיץ האחרון שלי אתכם עם הגשם הראשון אני אעלם לאט לאט השכבות נמסות בין רוצים לא רוצים ותפילות אחרונות אז תזכרו שהבטחם...

../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif|גיטרה../images/Emo60.gif

הפרוייקט של עידן רייכל - הנך יפה במיטתי כבר שבועות ביקשתי את שאהבה נפשי ולא מצאתיו, חיפשתי בין כל רחובות העיר העמוסה שקרים הזאת ולא מצאתיו. מצאוני השומרים הסובבים בעיר אך אהובי כמעט ולא מצאתי אותו. אך לא ארפה ממנו עד שהביאו אל תוך עירי אל בית אמי ואל חדרי אל מיטתי. הנך יפה רעיתי ושפתותיך חוט שני, שינייך לבנות כמו אור הלבנה. מי זאת עולה מן המדבר, מארץ רחוקה, נישאת על כנף ציפור גדולה הגיעה לביתי. במיטתי כבר שבועות ביקשתי את שאהבה נפשי ולא מצאתיו, חיפשתי בין כל רחובות העיר העמוסה שקרים הזאת ולא מצאתיו. מצאוני השומרים הסובבים בעיר אך אהובי כמעט ולא מצאתי אותו. אך לא ארפה ממנו עד שהביאו אל תוך עירי אל בית אמי ואל חדרי אל מיטתי. הנך יפה רעיתי ושפתותיך חוט שני, שינייך לבנות כמו אור הלבנה. מי זאת עולה מן המדבר, מארץ רחוקה, נישאת על כנף ציפור גדולה הגיעה לביתי. הנך יפה רעיתי, אני נגנב משתי עינייך ששורפות אותי כאש הלהבה. מי זאת עולה מן המדבר, מארץ רחוקה, נישאת על כנף ציפור גדולה הגיעה לביתי. הנך יפה רעיתי, אני נגנב משתי עינייך ששורפות אותי כאש הלהבה. מי זאת עולה מן המדבר, מארץ רחוקה, נישאת על כנף ציפור גדולה הגיעה לביתי.

../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo60.gif

שרון רוטר - ארוץ אלייך גם אם תעשה בי עוד גם אם חם מאוד גם אם תתעקש לבוא גם אם לא פזמון: אני ארוץ אליך תמיד מעליך אני ארוץ אליך להציץ בעיניך אם רק תבוא... כל הציפורים מצייצות בדלת שלך כל הציפורים מבקשות מהפכה-הההה אוווווווו.... גם אם תעשה בי טוב מה עם קרן אור גם אם תתרגש מאוד גם אם לא פזמון: אני ארוץ אליך תמיד מעליך אני ארוץ אליך להציץ בעיניך אם רק תבוא... כל הציפורים מצייצות בדלת שלך כל הציפורים מצייצות לאהבה כל הציפורים מנסות לגעת בך כל הציפורים מבקשות מהפכה-ההה אווווו.... אה אה אה אה אני ארוץ אליך תמיד מעליך אני ארוץ אליך להציץ בעיניך אם רק תבוא... כל הציפורים מצייצות בדלת שלך כל הציפורים מצייצות לאהבה כל הציפורים מנסות לגעת בך כל הציפורים מבקשות מהפכה-ההה אווווו... אה אה אה... אווו

../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif

מירב סימן טוב - איסתנא (איסתנא, יא אלבי איסתנא, יא אלבי) ירח עולה מעל הגבעות מותח קווים אל בתים בלבן ושולח מבט אל מעבר לעמק שנמתח על הגבול המוכר של הטוב והרע הימים הם קשים, אין לחשוד בו בשקט שהגיע לכאן להציל את היום ואם בשבילך כל הערב הוא ערב אז בוא ואראה לך שלא פזמון: איסתנא איסתנא ( חכה, חכה איסתנא איסתנא חכה, חכה איסתנא מעי יא אלבי חכה איתי, לב שלי איסתנא מעיא חכה איתי איסתנא איסתנא חכה, חכה איסתנא איסתנא מעי, איסתנא חכה, חכה איתי, חכה) ירח גדול מעל הגבהות מותח קווים אל סופו של היום ואדם נושא את עיניו לשמיים ונקלט הירח כאילו היה שלום פזמון: איסתנא איסתנא איסתנא איסתנא איסתנא מעי יא אלבי איסתנא מעיא איסתנא איסתנא איסתנא איסתנא מעי, איסתנא מן אל-ראחי אילא (א)ל-קברי (מן הנשמה אל הקבר, אינטזרי מעי חתא ניהאיאת אל-יום המתן איתי עד סופו של היום חתא אורוב (אל)-שמס עד שקיעתה של השמש תחדת'י מעי בלורתי אלסלאם דבר איתי בשפת השלום לאנא אל ארוחה כולהא כי הנשמות כולן תעודו אלא הונא בדון ד'כר חוזרות לכאן ללא זיכרון) פזמון: איסתנא איסתנא איסתנא איסתנא איסתנא מעי יא אלבי איסתנא מעיא איסתנא איסתנא איסתנא איסתנא מעי, איסתנא

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gif

הדורבנים - לא בא לי לשמוע השקיע הכל, כן. קיווה לקריירה למרות שאמרו לו "תמצא תחום אחר" הוא ראה את עצמו מאושר על הבמה הוא התחיל לגדל פיאות והבטיח שלא יאכזב הוא עבד שעות וכתב אפילו שיר שמח, קל על אהבה "לא בא לי לשמוע" אמרו לו לא באתי לראות ה"show" שלך לא בא לי לדעת מי אתה בכלל אז קנה לו איפור והרכיב לו כנפיים השיג חוזה בפאב די ידוע וחיכה למחיאות כפיים כשסונוור מאורות הבמה אך נדהם לגלות שבמקום מחיאות הפתיע אותו מטר פחיות שקרעו ממנו את הכנפיים והוא נשאר עירום על הבמה "לא בא לי לשמוע" אמרו לו לא באתי לראות ה"show" שלך לא בא לי לדעת מי אתה בכלל הוא המשיך לנגן ולשיר על אף האיפור הכבד שנטף מעליו שיכורים צחקו, צעקו להוריד אותו מיד מהבמה בין הכסאות בשדה הקרב הופיעה מתוך חלומותיו, היא החזירה לו את הכנפיים והוא שב לשיר רק בשבילה "לא בא לי לשמוע" אמרו לו לא באתי לראות ה"show" שלך לא בא לי לדעת מי אתה בכלל "לא בא לי לשמוע" אמרו לו לא באתי לראות ה"show" שלך אבל הוא המשיך לשיר רק בשבילה

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo55.gif

היהודים - הבלוז כבר שבוע שאני פוחד ללכת וצובע את הבוקר בשחור מבוהל מדי פותח את הדלת היי אני מת מקור כבר שכחתי מה זה להביט קדימה ושקעתי בחולות שמאחור כשכולם רצים מתים כבר להגיע אני עומד בתור אז מה , אז מה אני יודע אני בתוך הבלוז כולי אז אני שואל ומייחל, וככה מתפלל שיגיע גם היום שלי כבר שלחנו אנשים אל הירח והביטלס, עם עשו כבר את הכל על כסא קטן יושב אדון קירח ושר לו רוקנרול אז מה, אז מה אני יודע אני בתוך הבלוז כולי אני שואל ומייחל, וככה מתפלל שיגיע גם היום שלי ובתוך כל זה אני קצת משתגע וחושב פתאום להיות או לא להיות וברגע של שכרות אני קובע צריך להשתנות

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo55.gif../images/Emo55.gif

היהודים - הימים שלנו השנים שעברו לקחו לי ת'כוח הנה אני כבר פוחדת לחשוב הימים שלנו אין בם מרגוע אולי אלוהים מנסה לעזוב ויש שרואים את זה ויש שנוטים לחשוב שהכל סגור ואין דבר שכבר יעזור מאמינים בזה עד ששוקעים בחול ואם יש שם אל אחד אז אני לא יודעת למה בלילות אני לבד לא שלחת לי אף אחד שיבוא אלי כי אם יש אל אחד אז אני לא יודעת כמה עוד לילות אסבול לבד לא שלחת לי אף אחד

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo55.gif../images/Emo55.gif../images/Emo55.gif

ארקדי דוכין - אוהבת לא אוהבת אוהבת לא אוהבת הוא כל זמן שואל למה היא מתכוונת אולי זה רק הרגל יוצא איתה החוצה היא אוחזת בידי פוחד שהיא תלך ואז אשאר לבדי היא אמרה לי אם תבין שרק אתה ואין שני תתן לי מקום בלבך אוהבת רק אותך היא אמרה אבל אצלי שם ביני לבין עצמי יש דאגות הלוך ושוב רוצה אותה קרוב אוהבת לא אוהבת הפחד משתלט היא באה או היא עוזבת איננה או נמצאת חושב על זה בקיץ בחורף לא נרדם הזמן ועובר היא איתי עדיין כאן שוב אומרת אם תבין שרק אתה ואין שני תתן לי מקום בלבך אוהבת רק אותך היא אמרה אבל אצלי שם ביני לבין עצמי יש דאגות הלוך ושוב רוצה אותה קרוב שוב לוחשת אם תבין שרק אתה ואין שני תתן לי מקום בלבך אוהבת רק אותך היא אמרה אבל אצלי שם ביני לבין עצמי יש דאגות הלוך ושוב רוצה אותה קרוב

MrJacKasS

New member
../images/Emo79.gif

התקווה / נפתלי הרץ אימבר כל עוד בלבב פנימה נפש יהודי הומיה ולפאתי מזרח קדימה עין לציון צופיה עוד לא אבדה תקוותינו התקווה בת שנות אלפיים להיות עם חופשי בארציני ארץ ציון וירושלים

MrJacKasS

New member
עוד שיר שווה...

מיכל (?) מישורי / תמיד יש מישהו בבית תמיד יש מישהו בבית תמיד יש מישהו בבית תמיד יש מישהו בבית תמיד יש מישהו בבית איציק? איציק? איציק? איציק? תמיד יש מישהו בבית תמיד יש מישהו בבית תמיד יש מישהו בבית תמיד יש מישהו בבית

MrJacKasS

New member
היה לה עוד שיר שווה במיוחד...

חבל שאני לא זוכר איך הוא הולך... מישה יודע על מה אני מדבר?

למעלה