שרשור שאלות

zulu2000

New member
זה סתם קישור לכתבה ישנה../images/Emo28.gif

שאומרת שזה באנטרקטיקה.. בכל מקרה זה לא שם.

shabi16

New member
קישור לאתר של יס ריל

האם אפשר לקבל קישור לאתר של יס ריל?

מנצל"ש.....אבודים.

אוקיי אנשים .. אני כהרגלי מסתובב בפורמים ...נכנסתי לפורום טי וי .. ואני רואה שם הודעה אחת בשם "lost" עשכיו ראיתי את זה באתרי הודות וכו, קראתי תתקציר של הפרק הראשון התענינתי והורדתי . עכשיו אחרי שעה וחצי של פרק ראשון מעולה אני רוצה לומר לכם : לכו לראות את התוכנית דחוף אומנם.. זה לא ריאלטי אבל אני מאמין שאתם לא צופים רק בריאלטי.. אנשים אומנם זה 800 ומשהו מגה בייט אבל זה שווה .. הרגשתי בסרט.. רוב הפרק רעדתי (לא לבעלי לב חלש ולנשים בהריון ) קודם כל כמות השחקנים המוכרים שיש שם היא פשוט טובה כי יש שם שחקנים כאלה מוכרים מרוזוול מהסרט שר הטבעות משולחן לחמישה .. וכו,. זאת סדרת מתח ודרמה על מטוס שהתרסק באי מסויים ואז תיראו בעצמכם לאן זה מתגלגל .. אנישם אני ממליצ אבל ממש ממליצ .. שוב לא לבעלי לב חלש .. רוב הזמן רעדתי גם מהפחד גם מהמתח זה היה פשוט מדהים .. אתם חיבים לראות פליז תנו לזה היזדמנות עוד תברכו אותי גד בלס יו אול מתחיל פרדייז נדבר עוד מעט .!

maya567

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת להמלצה

תכנית נהדרת. אני רק חייבת לציין שסצינות מסויימות גרמו לי לחשוב פעמיים על טיסה של 16 שעות לדרום אמריקה...

אני נראה לי יותר לא עולה על טיסה

ווואי זה היה נראה אמיתי כל ההתרסקות אלויהם זה הפחיד אותיייייי במיוחד לקראת הסוף שקייט נזכרת ואז הראו ממש כאילו זה מתרסק זה היה מפחיד וטוב לאללה

m L m

New member
באיזה יום משודרת הישרדות בארה"ב?

נכנסתי לאתר של CBS וכתוב שם שגם בשלישי וגם בשישי
אני אשמח לעזרה

ביום שלישי משודרת התוכנית

וביום שיש זה כנראה או שידור חוזר או שזה בכלל הישרדות באינטרנט טוק שואו ...

maya567

New member
הישרדות משודרת בימי חמישי בארה"ב

בשבת שעברה היה שידור חוזר. לא יודעת אם זה משהו קבוע. (לא יודעת מה ראית באתר של CBS).

למעלה