שרשור שאלות

מטר9

New member
מה זה??

נכנסתי לאתר של CBS ורשום שם שיש היום עוד תוכנית של הישרדות... מישהו מוכן להסביר?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo55.gif שרשור שאלות

הישן לא קופץ יותר אז הרגישו חופשיים לשרשר לפה שאלות ותהיות שלכם.

fsss

New member
איזה תוכנית מתחילה ביום ביום

חמישי במקום הטופ מודל הבאה?

amitooshacham

New member
כתבת את ההודעה בחמש וחצי

שרשור השאלות נפתח בארבע. למה אתה אומר שלא היה?

LOVEtheMcMAHONS

New member
תגיד לי שלא כתבת את זה

לך נמאס ?!?! מצטער באמת. אני כולי התנצלות ומחילה. סליחה שדרשתי ממך לשרשר לשרשור השאלות (שהיה קיים). תאמין לי שלך לא נמאס חצי ממה שנמאס לי. כבר ציינתי בעבר שלמחוק הודעה הרבה יותר קל מלשרשר אותה. ליתר דיוק פעולת המחיקה מצריכה רבע מהעבודה הדרושה לשרשורה.

מה אני אגיד? סליחה

לא ראיתי את השרושור.! סליחה! רוב מה שאתם עושם פה זה לדבר על תוכנית שאתם מורידים מהאינטרנט וזה לא מעניין אותי ולכן אני לא אסתכל בתחתית העמוד. וארשום מיד. סליחה. תרגע וקבל פרח

LOVEtheMcMAHONS

New member
הערה אחרונה בנושא

אוקיי. נשכח ונסלח. אבל הגישה שלך בתמצית היא כזו : "רוב הדברים שאתם עושים פה בפורום לא מעניינים אותי. אז אני לא אתחשב באף אחד ואתעצל לחפש שרשור מסויים בעמוד הראשון ופשוט אפתח ישר שרשור חדש על כל מה שבא לי". יופי של גישה.

אני רוצה להגיד משהו בנושא הזה

אני למשל ואולי גם אנשים אחרים לא מצליחים לראות את הפרקים כל כך מהר כמו השאר ולכן כשאנחנו רוצים לדבר על איזה פרק זה כבר מאוחר והשירשור גדול מדי וכבר סגור או אהוא בדף אחר בכלל ואין סיכוי שמישהו יקרא את זה. מספיק יומיים שלושה איחור ואני כבר מרגיש שאני מנותק מיכולם.

maya567

New member
כדאי לך לשאול את זה בפורום YTV

(של פרויקט Y2 בימים אלו) אולי שם מישהו ידע. על לגונה ביץ' לא שמעתי. מציעה לך לחפש בגוגל.

yes REAL

New member
סדרה דמויית "העולם האמיתי" שלראשונה

לא משתמשת בסטייפליי הריאליטי ש"העולם האמיתי" המציאה. לא יהיו שם קונפשונלס, לא תהיינה מצלמות hand-held, לא תהייה עריכת ריאליטי אופיינית. יש לזה כבר מיני אתר באתר של MTV העולמית, ויש תיאור נחמד של זה כאן.

zulu2000

New member
הגלריות../images/Emo28.gif

יש בעיה בהעלאת תמונות לגלריות? כי אני לא מצליח.. זה כותב לי: The system cannot find the file specified.

LOVEtheMcMAHONS

New member
הבעיה ידועה

יש בעייה להעלות תמונות עם פיירוול. נסה לעשות דיסאייבל לפיירוול (אתה יכול להפעיל את הפנימי של XP בזמן העלאה - זה עובד מנסיון).

למעלה