שלום לכולם...

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifשלום לכולם...../images/Emo13.gif

אוקיי, אממ...אני לא כל כך פעיל בפורום הזה, אבל אני קורא פה הרבה. בכל אופן יש לי שאלה שדי מעניינת אותי... אז ככה - היהודים הם די שמאלנים (ככה זה נראה לי לפחות) ואני , למרות שאני ימני (מאוד ימני) אני עדיין אוהב את היהודים כבר כמה שנים, הם עושים מוזיקה מדהימה ולא אכפת לי שהם שמאלנים, אני פשוט מת על הלהקה הזאת...(טוב אני אעצור עם התיאורים שלי על הערצתם לפני שאני אישמע כמו מעריצת להקת בנים או משהו כזה...) בכל אופן - רציתי לדעת אם יש פה עוד אנשים ימנים שאוהבים את היהודים ? (חח כן, זה מין סקר כזה...) וסורי אם השאלה די טיפשית, זה סתם מעניין אותי :) דניאל.

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifאופססס טעות בפורום

התכוונתי לשלוח את זה לפורום היהודים, אבל לא נורא מצידי תענו גם פה
סליחה...

AndreaCorr ©

New member
כמובן

גם אני ימנית.. ואוהבת אותם מאוד תמיד טענתי שאין קשר בין הדעות הפוליטיות של האומן למוזיקה שלו (אלא אם כן הוא מבטא את דעותיו הפוליטיות בשירים בצורה חזקה
) כמו אביב גפן..שמאלני משתמט לגמרי, דבר שמחליא אותי, אבל אני מאוד אוהבת את המוזיקה שלו.

שמע, לי קשה לשמוע שירים שאני

לא מזדהה עם הטקסט שלהם. כאילו הכוונה לא לשירים שמדברים על משו שלא קרה לי או משו. הכוונה לשירים שנגיד אומרים "מוות לערבים" ובולשיט כזה, עם שיר כולל טקסט שאני מאוד מתנגד אליו, או חושב שהוא מוטעה בצורה קיצונית, אז יהיה לי קשה לשמוע ת'שירים האלה. למשל סאבלימינל, יש שירים שלו שאני פשוט לא מסוגל לשמוע כי אני חושב שהוא אומר שם שטויות, לא בהכרח בקשר לפוליטיקה... כשהוא שר ילד רחוב אני מתחיל לצחוק, כי הוא גדל במקום שהוא בדיוק ההיפך. לא יודע אם הבנת משו, אני מקווה שכן, בכל מקרה אני בכלל שמאלני

Miss Tika

New member
בהחלט כן..

אני דיי ימנית, ואין לי שום בעיה עם היהודים, או אביב גפן. להיפך. אני ממש אוהבת את המוזיקה שלהם. ואני לא חושבת שהדיעה הפוליטית שלי צריכה למנוע ממני לשמוע ולהקשיב לאנשים עם דעה אחרת ממני. אז נכון, לא עם כל הטקסטים של אביב אני מזדהה.. (שיר התקווה, הולך קדימה..) אבל אני מאוד מעריכה את המוזיקה שלו, ואת הכישרון. אצל היהודים זה משו אחר כי הם לא כ"כ מבטאים תדעה הפוליטית בטקסטים שלהם... אבל בכל מקרה, רוב האמנים הטובים ברוק הישראלי (אביב, היהודים, ברי סחרוף ושות'..) שמאלנים, ואין לי שום בעיה עם זה.

N a V e

New member
אני לא מסוגל לשמוע להקות

שמדברות על פוליטיקה ואני לא מזדהה עם הטקסט שלהם. אני אישית שונא את הדעות של הימין או הימין הקיצוני,מפריע לי שיש אנשים שמאמינים בכך,ואם אומנים גם שרים על נושאים כאלה זה מאוד פוגע בי ואני לא יכול להקשיב לשיר.כל עוד האומן לא משלב פוליטיקה-זה בסדר מבחינתי אם הוא לא חושב כמוני. הדוגמא הטובה ביותר הוא אריאל זילבר,שבעיני דעותיו הם פרמיטיביות ביותר,אך כל עוד הוא לא משלב אותם בשיריו אני מאוד אוהב להאזין להם ונהנה מהם.

Queen Of Rain

New member
בעע...לא ידעתי שהם שמלאנים..

אני שונאת אנשים שמאלנים!!! זה אמנם לא יגרום לי להפסיק לשמוע את המוזיקה שהם עושים אבל זה מוריד קצת מהערך שלהם בעיניי...

yuli c

New member
בעניין הזה...

אני ממש בדעה של מיס טיקה היא ממש הוציאה לי את המילים מהמקלדת... :)

אני../images/Emo45.gif

מאוד מאוד אוהבת את היהודים- את המוזיקה שלהם וגם מתחברת מאוד לטקסטים... אני חושבת שאין ניגוד בלאהוב אותם ולהיות ימנית- הטקסטים שלהם לא פוליטיים והאמת לא ממש איכפת לי מה טיטי תשים בקלפי בבחירות .... אני עדיין אוהבת אותם מאוד!

Superchen

New member
מביקורות ששמעתי

מכמה אנשים, זה בזבוז כסף לחלוטין... ידיד שלי יצא משם עם צלצולים באוזניים והודיע שגם אם יאיימו עליו עם קלצ'ניקוב והאופציות יהיו למות או ללכת להצגה הזאת, הוא יבחר למות...

exit_from_here

New member
אל תשכחו שמאמי זה קאוור

מאמי המקורי עם אלפנט בנאי מזי כהן וכו' זה מעולה.

THE G1

New member
אני לא קונה דיסקים של...

אריאל זילבר ובועז שרעבי ולא אקנה דיסקים של כל אחד שיזדהה עם אהדה לימין.

oNaRa

New member
../images/Emo124.gifלדעתי...

לא צריך לבחור את המוזיקה לפי הדעות הפוליטיות של האמן.... אם המוזיקה היא טובה אז היא פשוט טובה (כל אחד והטעם שלו),אבל כמובן שזה גם דיי קשור לתוכן של השירים.... בקיצור אני חושבת שלא צריך לערבב פוליטיקה עם מוזיקה...

למעלה