המשך משחק...

Hammerfall

New member
ובכן, אז ככה...

מיל מגיע אל הדלת (את התיאור המפורט שלה כבר נתתי) שאר החבורה העומדת מאחוריו עדיין לא מבינים על מה ולמה העצירה הפתאומית כאשר קווליה וגרידו נעלמים משדה הראיה של בימפולוריאנס והוא רואה בבירור את גבו של מיל מתרחק במהירות קדימה ונעצר, אך הוא לא רואה בדיוק למה הוא נעצר או מה יש ממולו מכיוון שגופו מסתיר את המשך המסדרון. נוטריו שגופו של בימפולוריאנס לא מסתיר לו את המשך המסדרון רואה אף הוא כי קווליה וגרידו נעלמו ואת גופו של מיל ניצב בהמשך המסדרון ללא ניע. קייל שהולך אחרון שומע רחש מוזר וראשו כבד עליו לרגע, הוא עוצם את עיניו לדקה וכשהוא פותח אותן הוא מסתכל סביבו ומאחוריו הוא רואה את קארין, גרידו וקווליה, כאילו הופיעו מן האוויר והוצבו מאחוריו ללא רצונם... (אני לא יודעת לאן הם נעלמו אבל אם הם יצטרפו הם מוזמינם להגיב, חברי הקבוצה יכולים אף הם להגיב עליהם אך לא לצפות כל כך לתגובתם...) הקבוצה אינה זזה, חלקכם לא יודעים למה, החושך והחרדה מתחילים להשפיע, כאשר הייתם בתזוזה היה יותר טוב אז הדקות שעברו בעת העצירה כאילו נמשכות שנים והסבלנות שלכם מתחילה לפקוע...

Loewenthal

New member
דריאן: "מה קורה כאן לכל הרוחות?

קודם עצרנו, עכשיו אנחנו ממשיכים לעמוד ואני לא מבין מה קורה כאן, עכשיו קייל מאחורי, מסתובב, אחרי שהוא עצם עיניים למשך דקה, ו..." דריאן מסתובב ומסתכל על קייל, אבל רואה מאחוריו גם את גרידו, קוואליה וקארין. "מה?! מה לעזא...?!" דריאן מנסה להרגע, לאמץ פנים אדישות שוב, כאילו לא קרה כלום. כשהוא רואה שכולם פשוט עומדים ולא זזים, הוא מתיישב ומתחיל לעשות מדיטציה.

HawkEye3

New member
בעודו עומד מול הדלת הכבדה למראה

חושב קארין מה לעשות (ויוצא לעבוד בהתראה קצרה אבל מבטיח שלהבא יודיע על כך), ברגע שהתחיל להתכופף בכדי לבחון את המנעול הרגיש דיגדוגים קלים בכל גופו, לפתע מצא עצמו ניצב מאחורי קייל ולאחר שקייל הסתובב והחסיר פעימה מליבו, אמר קארין "הממ כנראה שאפשר לעשות כאן קסמים..." בעודו מגרד קלות את זקנו, בכל אופן, אמר לעצמו קארין, כדאי לפתור את בעיית הדלת ללא הידית, ופונה אל כל מי שלפניו בלחש "תעביר קדימה : אם יש מישהו שיודע לפרוץ מנעולים שינסה לעשות כן בשקט", ומבקש לעבור קדימה בחזרה או שמישהו(י) תרצה להקסים (קסם) בשנית :)

Dumarius

New member
בימפולוריאנס מקבל את ההודעה,

מכופף את גבותיו, ושואל: "מה לכל הרוחות מתרחש כאן?!" הוא רץ קדימה לעבר מיל (אני לא מניח שהוא צריך לזחול במערה הוא די נמוך הוא בטח יכול ללכת רגיל), שם ידו על כתפו ושואל "אתה מסוגל לפתוח את הדלת?"

dragon zlotnik

New member
(מל"ד- אני הייתי כל הזמן מאחורה)

קייל מהרהר בדברים המשונים שקורים כאן ואז הוא אומר "אולי ננסה ללכת לכיוון אחר, אין לי כוח להסתבך עם עוד דברים פה.

Naruto007

New member
אם נוטריו רואה את הדלת

(כי לפי מה שהבנתי הוא כן) אז הוא אומר "פיתחתם שרירים אבל לא את המוח? יש דלת בלי ידית, אין קסמים, אז מה שלא עובד בדרכים המקובלות-מעיפים מהדרך. שמישהו כבר יבעט בדלת הזאת...".

HawkEye3

New member
"רק רגע !!!" (בלחש)

"בוא ונתחיל מהעובדה שאנחנו לא יודעים מה יש מאחורי הדלת הזו, ובנוסף לכך גם לא בדקנו אם הדלת נפתחת כלפי פנים או חוץ. מישהו מכיר את המנגנון של הדלת ? ולמען כל הרוחות הקדושות, אל תרוצו !!! (רמז רמז)"

למעלה