המשך משחק...

Hammerfall

New member
אנשים?! אני לא אמורה לנחש לאן

אתם מחליטים ללכת!!!! לאיזה כיוון? ימינה או שמאלה? תתחשבו בעובדה שאני לא קוראת מחשבות, תתנו כמה שיותר פרטים ותהיו כמה שיותר קשובים למה שאני כותבת ולמה שאחרים כותבים.

Loewenthal

New member
מל"ד - קודם כל לדריאן יש לפיד,

שקארין נתן לו, אז מי שרוצה שיידע שלי יש. ועכשיו נחזור לדמות שלי: "תראו, אני כמעט חסר אונים ללא קסמים, (הוא פולט קללה באלפית) אז אני הייתי מעדיף להיות בערך באמצע," הוא מתחיל לסרוק את הטור בעיניים מחורצות, "חוץ מזה, אני מציע ללכת ימינה, האם יש הסכמה?"

dragon zlotnik

New member
אז קייל פונה אל דריאן

"תשמע אני הולך מאחורה, תוכל לתת לי את הלפיד? אה כן, ואני בעד ללכת ימינה"

Loewenthal

New member
מל"ד - "למה לעשות בלאגן?!"

זה מה שהאמרפול הייתה אומרת לך, והיא צודקת... למה אתה לא עונה כתגובה אליי? טוב נמשיך עם הדמות: דריאן נותן את הלפיד, ושנייה לפני שנכנס איפשהו באמצע, אומר "טוב, אני רואה שמסכימים ללכת ימינה, אז הולכים ימינה." הוא מסיים באדישות רגילה ונכנס באמצע. מל"ד שוב - אז מי לפני עכשיו?

Loewenthal

New member
אה אופס סליחה... כן עשית את

זה כתגובה אליי... סליחה על המהומה.

Hammerfall

New member
נראה שיש לנו 2 פורשים...

DDN וIllithid שלא שמענו מהם כבר זמן מה, סתם לעידכון כללי של השחקנים... ______________________________________________________________________ בכל מקרה, הוחלט ללכת לאורך הפניה ימינה, המסדרון ממשיך להתכוון ולהתכווץ עד שיש מקום לאדם אחד בלבד בפתח הצר. סדר ההליכה שבחרתם וחלק שלא אמרו כלום צורפו בכוח (אתם יכולים לשנות אם לא מתאים לכם, פשוט אני מבקשת את זה מכם כבר די הרבה זמן ואין התקדמות רבה אז החלטתי לפעול בצורה שרירותית!): קייל אחרון, לפניו דריאן, לפניו קובו, לפניו נוטריו, לפניו בימפולוריאנס, לפניו קווליה וגרידו (למקרה שהם ירצו להצטרף בשלב כלשהו), לפניהם מיל וראשון הולך קארין. המסדרון ממשיך להתכווץ והגבוהים מביניכם כבר מתחילים לחוש פחד שעוד מעט לא יהיה להם מספיק מקום לעמוד בו כאשר המסדרון נעצר בדלת קטנה מעץ אלון בצבע חום כהה, כמעט שחור, למראית עין הדלת עבה וחזקה, בגובה של 1.60 ורוחב של 1.20. קארין הוא היחיד שרואה אותה מכיוון שכולכם מאחוריו והוא די חוסם את רוב המסדרון. הדלת נוגעת בתקרה של המסדרון, אין עליה שום דבר מיוחד, זוהי דלת ישנה ומטונפת, מלאה שריטות וחרכים אך עודה יציבה ביותר, אין לדלת ידית, אך יש מן בורג קטן שמראה כי אולי בעבר הייתה כאן ידית אך היא נעלמה מסיבה לא ידועה.

Dumarius

New member
רגע

אני ונוטריו לא היינו אמורים להיות ראשונים? טוב לא חשוב... "למה עצרנו?" אני שואל

Naruto007

New member
נוטריו בחיים לא היה הולך ראשון

ובטח שלא כשאין לו קסמים. אגב, המרפאל, אם אני לא שולח במשך כמה ימים אין לי בעיה שתשלחי בשבילי ואני אתקן אם יש לי בעיה עם מה שעשית. נוטריו צועק "ראשונים, מה הבעיה?"

Loewenthal

New member
דריאן: "ומה משמעות העצירה הזאת?"

מל"ד - ציירתי איור מגניב שמתאר את הדלת, אתם מוזמנים לצפות בו. אם אתם רוצים שאעשה עוד איורים בהמשך, אין לי בעיה.

Hammerfall

New member
ציור חביב, קבל ח"ח על ההשקעה...

אני לא מאמינה שהדמות המרכזית והכי חשובה עכשיו לא מגיבה... בכל מקרה אז נשנה קצת כדי שהעניינים יזוזו קצת יותר מהר (בתקווה!). מיל שבוהה בשיעמום בגבו היציב של קארין שלא זז ולא עושה שום דבר מחליט לנער מעט את כתפו על מנת לעורר אותו ולשאול אותו מה קרה שהוא נעצר אך כשהוא שולח את ידו אל כתפו הימנית של קארין, קארין נעלם (מיל ראה תיאור של הדלת על מנת להבין מה נגלה ממולך כאשר קארין נעלם מהשדה ראייה שלך). כעת מיל ניצב מול הדלת וקארין נעלם.

dragon zlotnik

New member
יאלה נו כולם נכנסים

במקום לחכות לכולם תמשיכי מהקטע שכולם נכנסו כבר.

Hammerfall

New member
בבקשה לא להגיד לי מה לעשות

ומה לא לעשות, אם היה כל כך קל להכנס בדלת אולי זה כבר היה קורה לא? אני לא יכולה לפתוח לכם את הדלת, אני יצרתי את הדלת, אתם צריכים לעבור בה, בהצלחה עם זה... אם יהיה יותר שיתוף פעולה ויותר השתתפות במשחק הכל יהיה הרבה יותר פשוט, דברו יותר, תיכנסו יותר לדמויות ולמצב, תתעורר אנשים אתם במשחק מו"ד!!!

Naruto007

New member
לנוטריו אין מה לעשות...

חוץ מלחכות בקוצר רוח ולשאול "מה לעזאזל קורה שם?" בכעס. אני לא יכול להוסיף תגובות על מה שאני עושה עד שמישהו שאמור להתייחס להודעה הקודמת שלי יתייחס. אני מסכים שיש כמה שצריכים לחזור לפעילות... אגב, במשך הרבה זמן אני לא אוכל לענות, אני אהיה בסיני מיום שני עד שישי. אם זה בסדר מבחינת המארפאל ודומריוס, אני אשמח אם אחד מכם ישחק אותי. אני סומך על שניכם שתכירו את הדמות שלי (דומריוס יודע על מה אני מדבר).

למעלה