../images/Emo55.gifהיי
מה קורה ? איך היה הצום? לי היה ממש קל...מקווה שגם לכם
ונגיע לעיקר: ביום כיפור אני וידידה שלי עשינו מין מרתון קייטי הולמס.... ראינו את "היעלמות מחשידה" ו"ללמד את גברת טינגל". אז אני ארשום לכם ביקורת שלי על שני הסרטים האלה... (ללא ספוילרים, אל תדאגו) אז ככה: היעלמות מחשידה: (סרט מתח) קייטי הולמס בתפקיד הראשי, בדמות קייטי (כמה מקורי). קייטי היא סטודנטית מצליחה שהכל הולך לה טוב בחיים. היא נמצאת עכשיו בלחץ של עבודות גמר וראיונות עבודה, ובנוסף היא צריכה להתמודד עם משהו די מטריד: נפתחת חקירה על היעלמותו של החבר שלה, אימברי, שנעלם לפני שנתיים. במקביל לחקירה מתחילים לקרות לה כל מיני מקרים מוזרים, שגורמים לה לחשוב שאימברי חזר והוא עוקב אחריה. ועכשיו דעתי על הסרט: הסרט ממש עייף, לא זז, הזוי, בקושי מותח. ואת הסוף שלו, שכנראה אמור להיות מפתיע, ניחשתי כבר בחמש דקות הראשונות של הסרט. התפקיד שלה בסרט ממש כמו ג'ואי של עונות 5-6... לא הייתי ממליץ לראות את הסרט, שווה לראות אותו רק בגלל קייטי. ועכשיו נעבור לסרט השני שלה שראיתי: ללמד את גברת טינגל: (מין קומדיית-מתח נעורים כזאת) סרט שקווין וויליאמסון ביים וכתב, ויש כמה אלמנטים שממש דומים לדוסון קריק. קייטי הולמס, שוב בתפקיד הראשי, ושוב בתפקיד המושלמת הגאונה הפרפקציוניסטית, רק הפעם היא תיכוניסטית בשם לי-אן, שחייה בעיירה קטנה (אאהמ...קייפסיד?), לבד עם אמא שלה המלצרית הפשוטה שחולמת שלביתה יהיה עתיד יותר מוצלח משלה, ובשביל זה לי-אן צריכה לקבל מלגה בבית ספר. יש לה ציון מעולה בכל המקצועות, ורק ציון אחד מפריד בינה לבין המקום הראשון, שיביא לה את המלגה - הציון בהיסטוריה. וכאן מתחילה הבעיה: המורה להיסטוריה, גברת טינגל (משחקת אותה הלן מירן המעולה!!!) היא המורה הכי מכשפה שיש....היא מתעללת בתלמידים שלה ומכשילה אותם בכוונה. יום אחד גברת טינגל, תופסת את לי-אן החפה מפשע עם עותק גנוב של המבחן, ומבטיחה לה שתסולק מבית הספר. לי-אן, חברתה הטובה ג'ולין וידידה לוק (הם מין משולש אהבה כזה, כמו ג'ואי-דוסון-פייסי רק הפוך) מגיעים לבית של גב' טינגל כדי להסביר לה שלי-אן חפה מפשע, ושם העניינים מסתבכים עוד יותר ...הם נאלצים לקשור את גברת טינגל וללמד אותה לקח...השאלה מה הם יעשו, וכל רגע העניינים מסתבכים עוד יותר, כי בכל זאת - לחטוף את המורה שלך זה לא בדיוק עניין פשוט, במיוחד אם זאת גברת טינגל... זהו, אני לא אגלה לכם מה קורה בסוף
דעתי על הסרט: סרט טוב, בניגוד ל"היעלמות מחשידה", קייטי הולמס אחלה (למרות התפקיד המקובע), הלן מירן מעולה פשוט, אבל את ההצגה ללא ספק גונבת ג'ולין, החברה הכי טובה של קייטי, שחולמת להיות שחקנית, והיא ממש מצחיקה. העלילה גם מותחת מאוד וגם משעשעת, וזה סרט סבבה. תראו
זהו
שלכם, דניאל.
מה קורה ? איך היה הצום? לי היה ממש קל...מקווה שגם לכם