היי

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifהיי

מה קורה ? איך היה הצום? לי היה ממש קל...מקווה שגם לכם :) ונגיע לעיקר: ביום כיפור אני וידידה שלי עשינו מין מרתון קייטי הולמס.... ראינו את "היעלמות מחשידה" ו"ללמד את גברת טינגל". אז אני ארשום לכם ביקורת שלי על שני הסרטים האלה... (ללא ספוילרים, אל תדאגו) אז ככה: היעלמות מחשידה: (סרט מתח) קייטי הולמס בתפקיד הראשי, בדמות קייטי (כמה מקורי). קייטי היא סטודנטית מצליחה שהכל הולך לה טוב בחיים. היא נמצאת עכשיו בלחץ של עבודות גמר וראיונות עבודה, ובנוסף היא צריכה להתמודד עם משהו די מטריד: נפתחת חקירה על היעלמותו של החבר שלה, אימברי, שנעלם לפני שנתיים. במקביל לחקירה מתחילים לקרות לה כל מיני מקרים מוזרים, שגורמים לה לחשוב שאימברי חזר והוא עוקב אחריה. ועכשיו דעתי על הסרט: הסרט ממש עייף, לא זז, הזוי, בקושי מותח. ואת הסוף שלו, שכנראה אמור להיות מפתיע, ניחשתי כבר בחמש דקות הראשונות של הסרט. התפקיד שלה בסרט ממש כמו ג'ואי של עונות 5-6... לא הייתי ממליץ לראות את הסרט, שווה לראות אותו רק בגלל קייטי. ועכשיו נעבור לסרט השני שלה שראיתי: ללמד את גברת טינגל: (מין קומדיית-מתח נעורים כזאת) סרט שקווין וויליאמסון ביים וכתב, ויש כמה אלמנטים שממש דומים לדוסון קריק. קייטי הולמס, שוב בתפקיד הראשי, ושוב בתפקיד המושלמת הגאונה הפרפקציוניסטית, רק הפעם היא תיכוניסטית בשם לי-אן, שחייה בעיירה קטנה (אאהמ...קייפסיד?), לבד עם אמא שלה המלצרית הפשוטה שחולמת שלביתה יהיה עתיד יותר מוצלח משלה, ובשביל זה לי-אן צריכה לקבל מלגה בבית ספר. יש לה ציון מעולה בכל המקצועות, ורק ציון אחד מפריד בינה לבין המקום הראשון, שיביא לה את המלגה - הציון בהיסטוריה. וכאן מתחילה הבעיה: המורה להיסטוריה, גברת טינגל (משחקת אותה הלן מירן המעולה!!!) היא המורה הכי מכשפה שיש....היא מתעללת בתלמידים שלה ומכשילה אותם בכוונה. יום אחד גברת טינגל, תופסת את לי-אן החפה מפשע עם עותק גנוב של המבחן, ומבטיחה לה שתסולק מבית הספר. לי-אן, חברתה הטובה ג'ולין וידידה לוק (הם מין משולש אהבה כזה, כמו ג'ואי-דוסון-פייסי רק הפוך) מגיעים לבית של גב' טינגל כדי להסביר לה שלי-אן חפה מפשע, ושם העניינים מסתבכים עוד יותר ...הם נאלצים לקשור את גברת טינגל וללמד אותה לקח...השאלה מה הם יעשו, וכל רגע העניינים מסתבכים עוד יותר, כי בכל זאת - לחטוף את המורה שלך זה לא בדיוק עניין פשוט, במיוחד אם זאת גברת טינגל... זהו, אני לא אגלה לכם מה קורה בסוף :) דעתי על הסרט: סרט טוב, בניגוד ל"היעלמות מחשידה", קייטי הולמס אחלה (למרות התפקיד המקובע), הלן מירן מעולה פשוט, אבל את ההצגה ללא ספק גונבת ג'ולין, החברה הכי טובה של קייטי, שחולמת להיות שחקנית, והיא ממש מצחיקה. העלילה גם מותחת מאוד וגם משעשעת, וזה סרט סבבה. תראו :) זהו :) שלכם, דניאל.

LillipooT

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo60.gif

אני אומנם לא ראיתי אף אחד מהסרטים האלה.. כי ממ אני לא טיפוס של סרטי מתח
אבל תודה על הביקורות! בא לי להוסיף אותם למאמרים.. אני בשוונג היום.. אבל עוד מעט. כמובן רק אם תתן את הסכמתך

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gif*נותן את הסכמתי*../images/Emo9.gif

דרך אגב - את "ללמד את גברת טינגל" אני ממליץ לך לראות.... גם אם את לא אוהבת מתח. אם את אוהבת דוסון קריק (ואת אוהבת, כידוע
) אז תאהבי גם את זה :), בכל זאת, קווין וויליאמסון אחראי לזה ...

LillipooT

New member
צודק... ../images/Emo60.gif

אולי באמת כדאי שאני יראה את זה.. פחדנית שכמותי
ותודה על ההסכמה
אגב... ביום שני ראיתי את פרק 515, שבו ג'ואי נשדדת, משום שפספסתי אותו ביום שבת בשידורים החוזרים.. ונורא רציתי לשתף אבל הפורום לא עבד. אז אני פשוט צריכה לכתוב קצת.. ברשותכם. אני עדיין לא מבינה למה עשו את הפרק הזה.. למה התמקדו רק בג'ואי, למה הוא היה כזה מוזר, למה הפתיחה הייתה שחורה ולמה הוא היה כזה טראגי. אבל הוא כל כך יפה ומרגש! הילדה הקטנה כל כך חמודה.. וזה היה כל כך יפה שג'ואי אמרה לה שאבא שלה הציל אותה.. והילדה אמרה שהוא גיבור. זה ממש ריגש אותי.. והשיר כמובן.. שג'ואי והבחור הגוסס שרו לפני שהוא נפטר.. אומנם סיבת הפרק לא מובנת לי, אבל הפרק ממש יפה!! זייהו

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifאחד הפרקים היותר טובים בסדרה

ואני דווקא כן הבנתי את סיבת הפרק: לצאת קצת מהשגרה!

LillipooT

New member
כל הכבוד להם.. ../images/Emo60.gif

על הרעיון.. אותי זה מאוד הפתיע והיה בהחלט מרענן ונחמד לצאת מהשגרה!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifיאיי גם אני ראיתי דוסון קריק

ראיתי איזה 5 פרקים במחשב ועוד את 2 הפרקים מעונה שלישית בוידאו... יאיייייייייי ראיתי את טרו לאב במחשב - אוי אני אוהבת את עונה שלישית השולטתתתתתתתתתתתתתתתת... [URL='target=_blank']Dawsons Creek Rulzzzzzzzzzzzzzzzzz[/URL]

shiray

New member
גם אני ראיתי

ראיתי עם חברה בראשון בערב את שלושת הפרקים הראשונים של דוסון קריק וביום שני ראיתי שוב את "נשיקות חטופות", "היום הארוך ביותר" ובכלל הקלטת הזאת (שכוללת גם את נברלנד והנשף.... היה טוב להיזכר! ואני מתה כבר שייצא הדיוידי של העונה השניה! אני הולכת לקנות את זה ביום שזה יגיע!

לא ראיתי ../images/Emo66.gif

את ללמד את גברת טינגל (זה הסרט היחיד של קייטי שלא ראיתי) אבל אני מתכוונת לראות אותו בקרוב. את העלמות מחשידה דווקא אהבתי, הוא היה מותח ומפתיע, וקייטי שיחקה מצוין! הוחלט לקרוא לדמות שלה קייטי עוד לפני שהיא נבחרה לשחק אותה. הבמאי של הסרט אמר שהוא בעצם כתב את הדמות על קייטי הולמס, אבל זה היה לפני שהיא נבחנה וקיבלה את התפקיד.

ללמד את גברת טינגל סרט מקסים../images/Emo105.gif

ראיתי אותו איזה חמשת אלפים פעם! סרט ממש ממש יפה!!!! ואת היעלמות מחשידה ראיתי חלק,כי יש לי את זה במחשב והתחלתי לראות,אבל זה היה בתקופת הבגרויות שנה שעברה ושכחתי לראות את ההמשך...אבל בסוכות אני אראה מהתחלה!!! ואגב סרטים של קייטי... שוטטתי לי היום בספריה וחיפשתי ספר באנגלית,ויודעים מה ראיתי
ספר על "מופרעים",ספר שמתבסס על הסרט! וקייטי על הכריכה ובאמצע יש איזה 10 עמודי צבע עם תמונות של השחקנים והדמויות! ממש מאאגניב!!!

../images/Emo45.gif ../images/Emo107.gif

ללמד את גברת טינגל ראיתי 20 אלף פעם!!! שיווווווו איך אפשר לא לראות? יס חורשים על הסרט הזה כל יום!!! סרט שווה בטירוףףף ואת העלמות מחשידה יש לי בקלטת וידאו

למעלה