תהיה איתו כמה שאפשר עד יום הדין, תנסה להכין את עצמך לבלתי נמנע. קשה להגיד אבל אין מה לעשות כל כך. אלא אם כן אתה מוכן ללכת על ניתוח. שיהיה בהצלחה איתו בכל אופן. ושוב, מצטער לשמוע רותם!
../images/Emo54.gif עידכון: יש קצת שיפור במצב! ../images/Emo13.gif
אומנם את הרגל הוא עדיין לא מזיז, אבל מאז הזריקה שהוא קיבל, הוא נראה פחות... מת. גם הוא התחיל לאכול חזרה! עכשיו הוטרינר אמר לנו לתת לו רבע כדור ליום (פרדניזון) למשך שבועיים
ומאחל לך שהחתול שלך כן ירגיש טוב! החתולה שלי בת 10 וגידלתי אותה מאז שהייתה גורה קטנטנה ואלוהים ישמור אני בהחלט לא יודע מה אני אעשה אם יקרה לה משהו, היא פשוט חלק בלתי ניפרד ממני ואני חלק בלתי נפרד ממנה, תמיד בחורף היא באה אליי להתכרבל ולפעמים כשאני עצוב היא מרגישה את זה ישר ובאה אליי וסתם זה כיף לשבת איתה בכורסא ולראות טלויזיה... חתולים זה דבר מדהים.
אחד הכלבים הכי אוהבים בעולם, והכי חמודים בעולם. גם כשהוא בא לישון איתי, וגם לפעמים כשאני בוכה אז הוא מלקק לי את הפנים. הוא אוהב להוציא אותי מאימו סיטואיישן. ^^ רותם, בוא נעשה שירשור חיות, צריך כזה.
הוא כזה יפהההההההההההההההההההההההההההההההההההה ומושייייייייייייי ומדהיםםםםםםםםם ומושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יא, אני רוצה 'תו.
איך דבר קטן וחמוד וקוצ'יקוצ'יקו!!!! זה במקרה זאב מעורב עם משהו? כי הוא מזכיר לי קצת כלבה שאני מכיר, ממש בונבון גם היא... ואם לא, איזה גזע הוא? ובחזרה למסר העיקרי: איזה חמווווווווווד
איזה קטע זה בטח כשהכלב שלך שטותניק.... מה הוא עושה למשל שזה שטותניקי? כי הכלב של אחותי למשל ממש שובב ומלא באישיות... וגם קצת מטורף! חחחח.... אבל הוא קורע מצחוק מכל השטויות והדברים המצחיקים שהוא עושה.... אה, וכלבים מעורבים עם זאב הם פשוט כ"כ יפים וחמודים!!