white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

אתמול ציק'ו (החתול שלי) התנהג בצורה לא רגילה - הוא חיפש מקום מתחת לשמיכה ולא היה כזה קר, וכשהזזתי אותו למיטה אחרת הוא לא הוציא הגה (בניגוד לזמנים רגילים שהוא פורץ ביללה קורעת לב שאני מעביר אותו ממקום חם לקר) אז כשהלכתי לעבודה ביקשתי מאמא שתשים לב אליו כי יש לי הרגשה לא טובה. באמצע העבודה אבא שלי התקשר אליי, הם בדיוק חזרו מהוטרינר, מסתבר שיש לו גוש שלוחץ לו על העצב וכתוצאה הוא לא יכול להזיז את רגל שמאל האחורית כמעט לחלוטין. זאת גם ככל הנראה הסיבה שהוא כל כך רזה, למרות שמאכילים אותו עם המזון הכי יקר ואיכותי שיש. בכל אופן, הוא חושב שהגוש שהוציאו לו מאיזור הבטן לפני כמה חודשים מסרטן ושזה מין גידול קשור. עכשיו בגלל הגיל שלו (16.5) הוא לא רוצה לנתח כי הוא לא חושב שצ'יקו יעמוד בזה. בנתיים הוא נתן לו זריקת קורטיזון לראות אם זה יקטין קצת את הגידול כדי שיוכל להזיז את הרגל, נראה מה קורה ביום יומיים הקרובים. מה שאני שמח שלא כואב לו. ההורים שלי אמרו שצריך להתחיל לעשות הכנה נפשית לזה שהוא אולי לא יהיה איתנו עוד זמן רב, אבל איך אפשר בדיוק להתכונן לדבר כזה?!
נ.ב - אם מישו חושב להגיב בהומור, אל. אני לא אוהב הומור על חתולים ובייחוד לא כשזה קשור לחתול שלי.

orrr18

New member
החלמה מהירה לצ'יקו!

מה נסגר עם הבע"ח של כולם? הכלב חולה, החתול מתפגר... מזל שהכלבה שלי כבר מתה... בכל אופן, רותם, מקווה שיהיה טוב... ואין הכנה נפשית למוות של אדם או בע"ח או כל דבר שקרוב אלייך... פשוט אל תחשוב על זה... יהיה בסדר!

../images/Emo201.gif

אני מקווה שתנצל כמה שיותר את הזמן שנותר ושיהיה כמה שיותר מהזמן הזה, עם כמה שפחות סבל לצ'יקו ולך. "תנסה לעבור את הערב עוד יבואו זמנים אחרים תהנהן ותסכים, תחייך לאורחים תנסה לעבור את הלילה את הפחד שיש בשתיקה את היד הרכה שאומרת שלום מלטפת בחום"

GrimBoy

New member
אוי חמודי ../images/Emo10.gif שירגיש טוב...

גידול כלשהו בגיל כזה הוא בגדר גזר דין נשמה. אי אפשר לנתח חתול בגיל כזה מהסיבה הפשוטה שהלב שלו והמערכות חלשות מדי בכדי להתמודד עם הרדמה, סביר להניח שהוא פשוט לא יתעורר מהניתוח. הזריקת קורטיזון ללא ספק אמורה לטפל בזה ברמה שזה לא יכאב לו זה בטוח, וזה גם סביר להניח יטשטש לגמרי את התהליך גדילה של הגידול. השפעה הפוכה קשה לי להאמין שתיהיה לזה, (זת'ו שהגידול ייקטן או מש'ו כזה, נשמע לי הזוי). לרועה הגרמנית של דוד שלי, כשהייתה זקנה וגילו לה סרטן, נתנו סטריואידים.. שוב אני לא רואה שום פתרון אחר הולם, אם אין שיפור במצב של החתול כתוצאה מהקורטיזון, מניעת הסבל שלו צריכה לקבל עדיפות ראשונה, מעבר להכנות הנפשיות שאני בטוח לא קלות בכלל. בכל מקרה תיהיה חזק pussy, המון המון בריאות

סרטן - מגיפת המאה ה21.

רותם יקירי, אין ספק שמדובר במחלה נוראית, שקוטלת חיים יותר מכל מחלה אחרת, גם אם מדובר בחיות הבית שלנו... חשוב לזכור שחתולך כבר אינו צעיר, גיל 16.5 לחתול זה כבר מאוד מבוגר (ממוצע זה 15 שנה, לא?), ולכן אני רק מאחל לו שלא יסבול ושיאריך חיים, כמה שיותר - יותר טוב. ודבר נוסף, באמת תתחיל לעשות מה שאמרו לך הוריך - הכנה נפשית, זה מאוד חשוב.

GrimBoy

New member
מה פתאום...

הוא צודק זה עומד על מש'ו כמו 15-16... אם הגיל הממוצע היה 20 אז היו הרבה חתולים בני 25 וזה נדיר לאללה.. כמעט ולא קיים בעולם... חתולי רחוב חיים בדרך כלל 6 שנים בממוצע ובית שואפים לאיפשהו בן 15-20 שנה.. כאשר יש גזעים שחיים פחות וכאלה שיותר.. הסיאמית שלי בת 16 וחצי .. והיא זקנה מאוד מאוד .. ספק שהיא תגיע ל-20.. ואם היא זקנה מאוד מאוד ולא כי היא חולה והיא בת 16 וחצי אין מצב ש-20 נחשב זקן.. 20 נחשב זקן מאוד..כמו יצחק פרס... או... ורדה רזיאל.. היא ממש זקן...

white star

New member
../images/Emo54.gif זה לא כלבים 15?

כאילו שזאת הסיבה שגיל של כלב מכפילים כפול 7 לשנים של אדם וחתול מכפילים כפול 5?

GrimBoy

New member
סוג של אגדה...

כל החישוב מלכתחילה של הכפלות הוא לא נכון. אין לו הקבלה רפואית רק האנשה שאנחנו עשינו להם. אם ההקבלה הזאת הייתה נכונה אז חתולה יכולה להיכנס בגיל 4 של בנאדם להריון..
חלק גדול מהכלבים הגזעיים חיים 10 שנים בממוצע.. הם מתים מוקדם לרוב בגלל סיבוכים גנטים.. יש כלבים כמו הבוקסר למשל שמחלות לב אצלהם מאוד נפוצות... גם הרועה הגרמני המודרני הוא חלק מהמשוואה העצובה הזאת.. גם אצל הכלבים וגם אצל החתולים אלה שמעורבים והגזעים המקוריים חיים המון שנים.. בכללי, אצל כולם זה בין 15-20 שנה לא יותר מזה.. כאשר 15 זה כבר "זקן" גם אצל זה וגם אצל זה. גזע מקורי = גזע שגילו, לא הכלאה. (בוקסר = הכלאה, פרסי = הכלאה) מעורב = גזע לא מוגדר דור שני (כלבים וחתולים שגם ההורים שלהם לא גזעיים).

deja vu 23

New member
אני מבין אותך..

גם לי היה חתול 16 שנה, סיאמי, הכי חמוד בעולם. ביקשתי שיביאו לי חתול כשהייתי בן 5, והוא היה אצלנו בן-בית עד שהשתחררתי מהצבא. אבל הוא היה חולה, ולילה עצוב אחד הוא הלך לעולמו. אין, אנ'לא אשכח איך אבא ואימא נכנסו לי לחדר וסיפרו לי, איך אני מתגעגע אליו. אבל אני יודע שהוא בגן עדן לחתולים ומשגיח עליי מלמעלה. הכי חשוב רותם שהחתול שלך לא יסבול, תחשוב כמה זה קשה בלי להזיז את רגל שמאל..

למעלה