420
מש"ש

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gif420../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gifמש"ש

היה פרק בסדר. כל הקטע של דב נהייתה שפויה מחדש דיי הזוי, אחרי שהיא בחרה את הכדורים על פני נייתן והייתה לגמרי מחוקה מהסמים...הסטירה שהיא העיפה ללוקאס הייתה לא צפויה, אבל היא יצאה בסדר שהיא היחידה שהאמינה לו. וויטי יצא כ"כ נחמד שהוא סידר לנייתן מקום בקבוצה שלו
... ברוק וצ'ייס הכי חמודים שיש, והסוף היה ממש חמוד עם היילי, קצת מותח עם קרן למרות שלדעתי היא לא תמות...

4X20 ../images/Emo58.gif

פרק מעולה, מעניין למה אמרו בפרומו שמישהו ימות..אני מקווה שלא התכוונו לקרן. צ'ייס וברוק חמודים מפרק לפרק!! כל הכבוד לדב שהיא היחידה שהאמינה ללוקאס. אוייייי לא.................. נשאר רק עוד פרק אחד

סקסיי1

New member
מי הספיק לראות פרק 20..??

מה ראה פרק 20...?.....אואואויי אני מת לראות מחכה לתירגום המעצבןן אין לי בעיה לראות בלי תרגוםם אבל מעדיףף להביןן את הפרק כמו שצריךך

I am Cornholio

New member
אוקיי, בולשיט...../images/Emo58.gif

לקרן בקושי הייתה בטן, אז איך יצאה ילדה כל כך גדולה.? איך זה שאחרי ניתוח קיסרי היא יצאה כל כך נקייה? ואיך זה שהיא לא באינקובטור לפחות חודשיים אחרי הריון כל כך מוקדם!? *אהמ*בולשיט*אהמ*

נכון...

כיסתחו בגדול, גם אני שמתי לב, גם לי זה הציק בעין, מה לעשות, זו סדרה..

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif420

איזה פרק חמוד! כל עניין הבבין וסקילס היה משעשע מאוד דן מטריד לי את הנשמה. הוא נהיה ממש מפחיד..
זה היה כל כך ברור שהיילי תתחיל ללדת באמצע הנאום שלה, לא היו צריכים לעשות את זה כל כך משונה מה עוד מה עוד... שבוע הבא פרק אחרון להרבה הרבה הרבה מאוד זמן.. אל תשכחו שהעונה החמישית חוזרת רק באמצע העונה של הCW. ובלי קשר, באמריקה קר בימים האחרונים... זה מאוד מוזר להסתובב עם טרייניג וסווטשירט בתחילת יוני

רבההה

New member
../images/Emo58.gif 420!! :p

סקילס-בווין... משעשעים, חמודים.. דב- באמת הגיע הזמן שדב תחזור להיות נורמלית ושפויה. לוקאס-פייטון.. רק לי נדמה שהם סתם כאלה?? דן- מפחיד כמו תמיד.. אני מקווה שהוא יסגיר את עצמו. ניילי- שפרק אחד לא יהיו חמודים כ"כ
ברוק-צ'ייס... כאלה חמודים ביחד!! הוא הרבה יותר מתאים לה מלוקאס!! הרבה יותר!
היה אחלה פרק.. עצוב שזה פרק לפני אחרון

Princes Sophia

New member
420 ../images/Emo58.gif

היה פרק נחמד ביותר... זה היה מאוד לא אמין שלוקאס הכניס לבית חולים אקדח כי בבתי חולים עושים בדיקות ביטחוניות מקיפות. הסצנה שהיילי הקריאה לנית'ן חלק מהנאום שלה והיא אמרה "שהגיע זמן שכל אחד יהיה מה שהוא חלם, בלה בלה בלה.." ואחר כך הם הסתכלו אחד על השני בעצב, זה קרע לי את הלב, חשבתי שאני עומדת לבכות. אני לא חושבת שקרן תמות. שמחה שדב חזרה לעצמה (ד"א, היא קצת השמינה או שזו רק אני?) היה צפוי שהיילי תתחיל ללדת, אבל לא הבנתי למה היא צחקה, זה אמור לכאוב לא? וזהו, עצובה שזה פרק לפני אחרון ולא יהיה לנו הרבה זמן מגרש ביתי...

WatchMeWatchYou

New member
דב השמינה..

כי ברברה בהריון.. (או שהיא ילדה כבר?? - בכל אופן ההריון גרם לזה.) ואני לא חושבת שזה כזה קשה להכניס אקדח לבי"ח, בעיקר אם הוא הגיע עם קרן באמבולנס. וזה כל כך עצוב שיש רק עוד פרק אחד ואז לחכות עד ינואר

sexyvampire

New member
פרק ככ משעמם.

חוץ מהסוף, הכל היה כ"כ משעמם. העונה הזאת בכלל לא הייתה משהו. [יחסית..
]

סקסיי1

New member
עונה לא משהוא...?????!!!!!

מה את אומרת הוא אומר......העונה הזאת הייתה העונה ללא ספק העונה הכי יפה..!!!..והסדרה בכלל רק משתבחת עם השנים הצחקת אותי עונה לא משהוא עלאק..חח.פחח

רבההה

New member
כל אחד והדעה שלו..

אני דווקא חושבת שהעונה הזאת פחות טובה משאר העונות.

ענבררר

New member
../images/Emo45.gifגם אני חושבת. זאת ירידה לעומת עונה שלישית

שהייתה מדהימה

ענבררר

New member
גם אני אהבתי את השנייה, אמרתי שיש ירידה

מהעונה הקודמת לעונה הנוכחית.

mayaorr13

New member
דווקא אני חושבת הפוך

לפי דעתי באמת היה פרק נחמדד.... אבלל לפיייי דעתי קרן תמות (ות'אמת אני מקווה שכן) בגלל שהיא לא האמינה ללוקס. מעניין עם דן יספר לשוטרים שהוא זה שהרג את קית' כאילו מעניין אם הוא יסגיר את עצמו!! ממ...דב יצאה אחלה בגלל שזה באמת נכון שבגללה דן הרג אותו כי הוא חשב שהוא ניסה להרוג אותו. חוצמזה היה בסדר גמור ובאמת הסוף עם היילי ממש יפה שהיא כאילו הולכת ללדת עכשיו..חח

למעלה