פרק 414

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif414

יופי שהיא אמרה, אחרי כל הארגזים מהתיכונים זה לא נראה ככה... ואנחנו יודעים שהיא לא כנה כל כך...

Broken Smile1

New member
../images/Emo58.gif

לא חשבתם שאולי העיפו אותה כמה פעמים באותה השנה..? וחוץ מזה היו 4 ארגזים והם בתיכון מכיתה ט'.. אז העיפו אותה בדיוק במספר הפעמים הנכון:]

Bleed for Me

New member
וואי../images/Emo58.gif

איך כל הזמן מסבכים הכל...מה הקשר בין נייתן לברוק עכשיו?! ומאות' יצא מסכן... סך הכל פרק נחמד..

ענבררר

New member
../images/Emo58.gifאיזה פרק חזק../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

אהבתי את הפרק! היו בו הרבה דברים שאני חושבת שאף-אחד לא ציפה להם... כמו רייצ'ל נדפקת בשביל שברוק לא תדפק.. היילי מרביצה לרייצ'ל.. ו.. ניית'ן וברוק?! איזה הזוי! אבל אהבתי
הם היו חמודים שהם רבו בדשא אבל אין מצב שיהיה בינהם משהו =\ כמו שאמרו פה - זה אומר שברוק בגדה בפייטו קודם! קטלני ביותר חחח אמ.. ממש אבל ממש מחכה לפרק הבא! ראיתי את הפרומו וזה נראה פרק טוב.. הם משתפרים =]

0RainGirl0

New member
לא בהכרח ../images/Emo58.gif

פייטון וניית'ן היו הכי לא יציבים שיש! אולי זה קרה באחת הפרידות שלהם חוץ מי זה מי אמר בכלל שזה היה בעונה 1? אולי זה היה בעונה 2? כשהיילי הייתה בסיבוב הופעות וברוק הייתה לבד?

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif לא מאמינה ../images/Emo58.gif

בהתחלה לא הבנתי מה פתאום נייתן וברוק מדברים בכלל ועוד עושים צחוקים על הדשא, אז ניסו להראות ביניהם איזשהו קשר חעחע XD מגניב, מסתבך. טוב אבל זה היה ידוע שברוק הייתה ביצ', זה רק לאחרונה, היא נהייתה חמודה.. הפרומו לפרק הבא נראה כלכך טוב! מישהו יודע מה נסגר עם מספר הפרקים? הרי אמרו שיהיה פחות... :\

ענבררר

New member
אמרו שאם העונה לא תלך יבטלו אותה

אחרי 13 פרקים.. אבל זה הולך סבבה לפי מה שהבנתי אז קנו עונה מלאה. כלומר 22 פרקים =]

Eliya92

New member
../images/Emo58.gif לדעתי רייצ'ל..

לא כזאת יצאה טובה... בעצם אני לא יודעת.. כל פעם היא עושה דברים בשביל ברוק.. אבל לפעמים היא יוצאת ביצ'ית.. ומשום מה יש לי הרגשה שאומנם רייצ'ל הקריבה את עצמה.. אבל היא ידעה שלברוק יש לב יותר מידי טוב והיא תלך ותגיד שזאת היא שרמתה במבחן ולא רייצ'ל.. וואי אבל הקטע עם היילי ורייצ'ל היה ענק.. והוווידאו בסוף.. אמא'לה.. חחח ובפרומו רואים איך פייטון מתנפלת על ברוק. .חה .. צ'יק פייט

פשוט לא יאמן ../images/Emo2.gif

אני פשוט לא מאמינה שברוק עשתה כאלו סרטים כלוקאס ופייטון התנשקו! היא יצאה כזאת צבועה!
לא פלא שהיא סלחה לה כ"כ מהר אני עדיין מתה עליה

../images/Emo58.gif 414 לדעתי ההפקה פחדנית

ובטוח שבסוף יצא שכל הקטע עם ברוק וניית'ן קרה לפני שהוא היה עם היילי - בתקופה שהוא היה עם פייטון. אם היה להם אומץ, הם היו הופכים את זה לבגידה כפולה ומכופלת. ברוק בלוקאס ניית'ן בהיילי אבל אין להם אומץ לעשות דבר כזה. בחיים הם לא יעשו שנייתן יבגוד בהיילי (בטח לא אחרי הסרטים שהוא עשה לה עם קריס קלר). הרבה יותר פחדני לדעתי פשוט להוציא את ברוק המנייקית, כי במילא ניית'ן עוד לא פגש את את היילי והוא היה בכל מקרה בן זו.. עם פייטון, אז הוא תמיד יוכל לטעון שהוא השתנה מאז, וזה לא נחשב. ברוק, יוצאת כאן מנייקית אמיתית כי היא למעשה בגדה רק בפייטון (היא לא היתה אז עם לוקאס). לדעתי, האופציה הראשונה של זה שאם זה היה קורה כשנייתן היה עם היילי ולוקאס היה עם ברוק היא הרבה הרבה הרבה יותר מעניינת... אבל הם לא יעשו את זה בחיים. ואפילו כאן אנשים לא מעלים את זה על דעתם שיכול להיות שניית'ן בגד בהיילי.

LindZiv Cohan

New member
אבל זה לא קשור פחדנים../images/Emo122.gif

אם הם היו רוצים, הם היו עושים מה שאמרת. אבל כנראה שזה לא מה שהם מתכננים, ושיש להם סיבות משלהם שאולי נבין בפרקים הבאים... וחוצמזה, אנחנו לא יודעים עדיין באיזה תקופה זה היה

למעלה