כנס חנוכה 2005.

ניצניזם

New member
אממממממממממממ...

מה שמנסים להעביר פה.. זה שאצלנו במחוז.. אין את הקטע המעמדי הזה.. בין משצ למשב למדריך.. כולם חברים של כולם כולם יורדים על כולם בסבבה... אני חושבת שצריך להיות הקטע השיויוני אפילו למשצים טריים חחחחח (כמה אני מתפלספת.. לא יודעת איך להגיד את זה..) חח בקיצר לתפוס גובה על חניכים זה לא מתאים למשצים.. :) צחקו עם כולם וכן כמו שאמרתם עד גבול הטעם הטוב... :) אוהבתתתתתתת אותכם :) שניצ

Flight Freak

New member
גם אצלנו אין מעמד

אבל יש מרחק מסויים, בגבול ההגיון בין המשצים לפשצים כי אחרי הכל, הם פשצים, רובם לא יודעים מי נגד מי, חלקם אפילו אוהל לא יודעים להרכיב ויש סיטואצייות שצריך להגיד להם מה לעשות, וכן זה בא ממדריך. ומדריך לא משנה אם הוא בגיל שלך או שנה מעליך, הוא עבר כמה דברים שהחניך לא, ויש לו יותר נסיון והמרחק הזה לפעמים במקום. וזה לא לתפוס גובה על חניכים מה שעשינו, זה היה קצת לצחוק איתם. וכן- גם הם צחקו איזה רציניים אתם, בחיי תשתחררו קצת שם

clyps

New member
נעזוב את זה..

ונסכם.. שבמחוז מרכז (הכי תותח הכי פגז) אנשים פשוט יותר משוחררים.. אבל הדרומים... הדרומים.... SAY NO MORE...

clyps

New member
מחוז מרכז גם שליטה!

עם מחברים את מחוז מרכז ומחוז ת"א אז יוצא מחוז מרכז ת"א! אז אנחנו מאותו מחוז...

ניצניזם

New member
זה בידיוק מה שלא רצינו שיעבור..

חחחחחחחחח.. ועכשיו שאני אכתוב את זה זה יתפרש כיותר לא משוחררים... (למרות שאתם הגבתם בחזרה בצורה הכי לא משוחררת שיש... חחחח..) אז אתם יודעים מה.... ל-א- ח-ש-ו-ב-.... ודיי להתחיל עם סטיגמות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחוז י-ר-ו-ש-ל-י-ם- פשוט שולט!!!!!!!!!! אין אין על המחוז הזה.. אוהבת - שניצ

עלק אין מעמדות

אז המשבים ואז המשצים ואז הפשצים עשו ככה ואז כל המשבים באו ובלע בלע בלע אין מעמדות

clyps

New member
יש משהו בדבריכן......

עוד שבוע קורין!ווווווויייייי!

למעלה