כנס חנוכה 2005.

../images/Emo54.gifכנס חנוכה 2005.

חוויות מהטיול. בתור מה יצאתם, איך היה, דברים מצחיקים וכו'. אני יצאתי בתור מדריכת פשצים ק"ש מחוז תל אביב. הממ היה ממש ממש מאגניב. אחלה מסלולים. :) ביטלו את היום האחרון שבו היינו צריכים להצטרף בלי החניכים לקבוצות מהקורס. חבל. הממ מי שעוד לא שכח מה היה מוזמן לפרט יותר.

shahar s

New member
יצאתי

בתור מדריכת פשצ"ים מפ"ת! וואוו פ"ת .. היה כיף.. אחלה ילדים.. אחלה מדריכים.

Flight Freak

New member
לינההההההה

עשיתי לחבר'ה שלי את ההדרכה של ערן על איך לחרבן במדבר P:

clyps

New member
יצאתי...

בתור מדריכת פשצים,מתל מונד. היה קצת מעצבן בהתחלה.. אבל בערב ניפגשו עם כל החברים מהקורס והיה סוף הדרך.. עשינו פגישה של הקבוצה השולטת- בס"ד ב-12:30 בלילה והמדריכים שלנו הגיעו והיה ממש כיף... ביום השני, טיילנו בנחל ערוגות והיה מצויין, הפשצים השתפרו והיו ממש טובים. אז חוץ מהיובש בשפתיים והרגליים התפוסות, היה מצוין... שיר
. נ"ב וחזרתי לקורין שלי

דמט.... למה נראה לי שאני יודעת על

מה מדובר?! ואם כן.... למה נראה לי שזה לא סימפטי כ"כ?!
אנחנו סיפרנו לפש"צים שאסור לגעת בעלים של השיטה (או שזה היה שקמה?! או ערבה?! והמבין יבין...) כי אם נחתכים מזה יש חומר שנכנס לנימים וגורם לנמק באצבע וכל זה... הלחצנו אותם לגמרייייייייייייי!!!!! היו שניים שנחתכו ובאו אלינו בהסיטריה אז ענינו להם (בהתאמה היסטרית, כמובן): "תשתפו את זה מהר במים ואם עד סוף המסלול זה שורף או שאתם מקבלים סחרחורות תבואו מ-ה-ר להודיע לנו ונעביר את זה הלאה למדריך"... היה פשוט קטעים... (גם כי המדריך שיתף פעולה
)

Flight Freak

New member
שזה אומר כביכול תקנים

של משרד החינוך לבניית אוהלים P: צוות הדרכה משעומם שאוהב להסתלבט על החניכים חח עברנו בין האוהלים ו"בדקנו" שהם עומדים בתקנים, והמצאנו להם כל מיני ליקויים היה משעשע ביותר

Flight Freak

New member
יש כל מיני דברים שאפשר להריץ עליהם

אבל עד גבול הטעם הטוב כמובן.. אפשר להעלות פה שרשור של דברים מצחיקים שאפשר להריץ על חניכים הנה רציתם להיות את הפורום, לא? יאללה תתחילו להראות כמה אתם יצירתיים

clyps

New member
ממש נהנתי מהקטע עם השיטה..

התחלנו להמציא להם סיפור על זה שאחד המשב"ים שנה שעברה נחתח ובילה את כל היום השני של הטיול בבית חולים .. ושבגלל זה עכשיו יש לו ורידים בולטים רק ביד אחת... היה נחמד לראות את דן היסטרי, הוא לא עזב אותנו...

Flight Freak

New member
לא אנחנו לא

אצלכם אין הרבה דברים שאצלנו יש. ולהיפך אם מסתלבטים טיפה על החניכים זה לא מזיק, אף אחד לא עובר את גבול הטעם הטוב.. כולם בסופו של דבר צוחקים. ישר לקפוץ הא? לא נראה לי את מתה עליי במיוחד

למעלה