יו ניגר.

• פותח הנושא J92
  • פורסם בתאריך

J92

New member
../images/Emo54.gifיו ניגר.

אולה רעות,די התרברבנו איתכם היום(אני נירוונתית) ו..אני אוהבת סיסטם להלה קבלו אותי בברכה?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלא../images/Emo11.gif

סתם סתם ברור! אני גם זוכרת אותך מהמפגש
אני גלי =] השתלבות נעימה

רעות! אמרת שתצטרפי../images/Emo99.gif

את שקסית :) זה ג'ים-אלדד-וואטאוור, אגב, ברוכה הבאה

pluplup

New member
הלו לך רעות!!!

קוראים לי דור מקווה שתהני פה! ד"א אני היצור המוזר שהיה שם עם הגיטרה שהייתה בנרתיק שהייתה על הגב שלי... ונירוונה שולטים!!!!!!!!! האלבום In Utero כ"כ טוב!!
ובגלל שאת אוהבת את נירוונה השולטים נקבל אותך בברכה (לפחות אני אקבל אותך בברכה...)

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif שאלום

אני בבר ואני הייתי הקטנה הצייצנית והמעצבנת עם הגיטרה שלא היתה אצלה רוב הזמן וולקאםD:

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא:|

J92

New member
../images/Emo54.gifהו

איזה כניסה חמה! אני לא זוכרת אף אחד חוץ מג'ים ורד וענר הו אתה מוי שקסי גם. כמה נחמד

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifכן, גם אני לא זוכרת אותך,

חח אבל שיהיה, בטח היית הנוף של אחד מחברי הפורום פעם כלומר אני בטח ראיתי אותך ואני סתם לא יודעתשזאת את כלומר אוף זאת ההוכחה שחופש גדול עושה לי רע ברוכה הבאה וזהו.

pluplup

New member
מה את בסדר?

את הגבת להודעה שלי ואמרת "הו אתה מוי שקסי גם" אני מקווה שאת לא מתכוונת אלי
כי אם כן אז זה נורא אפילו אני לא חושב שאני סקסי! (ד"א אין לי שום דבר נגדך
)

לא רוצה להיות נרקיסיסט, אבל יש לי

הרגשה שהיא כתבה את זה לי, בגלל שכתבתי לה שהיא שקסית, ואתה לא, היא פשוט שרשרה את זה אלייך.

pluplup

New member
אוקיי

כבר הייתי בטוח שמשו לא בסדר איתה... במיוחד אחרי התמונות המבחילות

pluplup

New member
אין לי מושג מה זה נרקיסיסט

אבל אני נאלץ לקוות שאתה צודק...

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif בר* X_X

אבל את מוזמנת לקרוא לי ברבר חח כי השם הזה נדבק עקב הניק הקודם שלי

avril24

New member
../images/Emo15.gif ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני זאתי שלא הייתה במפגש וישנה עד 12 וחצי והתבאסה מאוד מזה שכולם הלכו למפגש חוץ ממנה ועוד אחרי זה הם אמרו שהיה הכי כיף בעולם. נעים מאוד

למעלה