welcome to the club
P pluplup New member 5/7/06 #15 ראול למה לא באת היום??!?! או שאולי באת אחרי 14:30? כי אני הלכתי בשעה הזאת לצערי
I Ipecac0 New member 5/7/06 #18 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif אני מעיין והייתי במפגש לרגע קצר לכן לא ראית אותי השתלבות נעימה
P pluplup New member 5/7/06 #19 גם אני בקושי ראיתי אותך../images/Emo7.gif אבל אני מקווה שנעשה עוד מפגש באוגוסט ואז תוכלי להשאר להרבה זמן
גם אני בקושי ראיתי אותך../images/Emo7.gif אבל אני מקווה שנעשה עוד מפגש באוגוסט ואז תוכלי להשאר להרבה זמן
A ApeliT New member 6/7/06 #31 ../images/Emo54.gif ברוכה הבאה... השתלבות נעימה! ואני עדן.. חוצמזה, אימצת לי את החתוליתולי?
T The Young Amyrlin New member 6/7/06 #34 רעות!../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif כפרעלייך, אני ורד
מ מריאן 3 New member 6/7/06 #35 היי רעות! ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה! איזה נירוונתית את? [היו הרבה...] זאת את שדיברת עם סער בדרך לדיזינגוף? בכל אופן, אני מריאן, בת 15.5 מאשדוד.
היי רעות! ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה! איזה נירוונתית את? [היו הרבה...] זאת את שדיברת עם סער בדרך לדיזינגוף? בכל אופן, אני מריאן, בת 15.5 מאשדוד.
J J92 New member 6/7/06 #36 ../images/Emo54.gifורדדד../images/Emo99.gif קושקוש. איזה כיף לראות אותך פה הלו מריאן,אני לא יודעת על מי את מדברת אבל אני הגבוה עם השמלמלה הכחולה מעותת משהו :] יומנעים
../images/Emo54.gifורדדד../images/Emo99.gif קושקוש. איזה כיף לראות אותך פה הלו מריאן,אני לא יודעת על מי את מדברת אבל אני הגבוה עם השמלמלה הכחולה מעותת משהו :] יומנעים
מ מריאן 3 New member 6/7/06 #38 אע! רעות... עכשיו אני יודעת מי את! אני מריאן, אממ, הייתה לי חולצה לבנה, וג'ינס, אני זאצת שהרמתי לך את השוורל לראות מה כתבת על היד . זוכרת?
אע! רעות... עכשיו אני יודעת מי את! אני מריאן, אממ, הייתה לי חולצה לבנה, וג'ינס, אני זאצת שהרמתי לך את השוורל לראות מה כתבת על היד . זוכרת?