ronit h

New member
../images/Emo53.gif

בוקר טוב ! יש לי בעיה רצינית . השבוע מצאנו בגינה משהו מרובע קטן עטוף בבד בצבע תכלת . אני חוששת שמישהו מנסה לעשות לי שחור (כישוף) לאחר שאמר שיעשה זאת . מה לעשות עם זה ? צריך לקחת את זה לאיזה רב או מישהו אחר שיודע לבטל כאלה דברים ?

מאיר49

New member
יכול להיות

שזה רק וורדינג... עזבי אותך מרבי, תפתחי את החבילה, תראי מה יש בפנים ואז תפרטי קצת יותר.

ronit h

New member
סליחה על הבורות ../images/Emo132.gif

מה זה וורדינג ? אני פוחדת לפתוח כדיי שלא לגרום לנזק יותר חמור . תודה על התגובה .

RainBird

New member
בד כחול הוא בעל משמעות חיובית. תפתחי תגידי מה הרכיבים ונגיד לך מה זה וורדינג זה נועד לשמור דברים רעים מחוץ לסקטור של של החפץ שנמצא שם...

ronit h

New member
הריי אף אחד

לא עושה כשפים כדיי שלאחר יהיה טוב . עושים את זה רק כשרוצים להרע למישהו

faith2

New member
לא נכון...! רק באגדות יש את

הכשפים הרעים...כאילו בחיים לא היה כשפים למען טוב..אז יש את זה

faith2

New member
ליה..ברור שיש גם...

אנשים שעוסקים במאגיה לכישוף..פשוט אמרתי שיש גם שעוסקים לטובה

אם חשבת

שאנחנו חבורה של אנשים רעים שלומדים איך לעשות כשפים כדי להרע, למה באת לפה? לכשפים, כמו לכל דבר אחר יש את הצד הרע שלהם ואת הצד הטוב, ואם היית מעמיקה בזה קצת יותר הייתה מגלה שיש גם כשפים טובים.

ronit h

New member
לא התכוונתי לפגוע

באף אחד הכוונה שלי הייתה שאני יודעת שמישהו מנסה להרע לי ומכיוון שהוא אמר שיעשה את זה אני פוחדת ידוע לי שיש גם כשפים שמטרתם לעזור אבל לא במקרה הזה ושוב סליחה למי שנפגע

ממש שטויות!

בדיוק לפני שנסעתי ארדן עזר לי להכין כישופים בשביל לעזור לחברה של המשפחה שלי.

ronit h

New member
מה שאלתי? ומה ענית ?

ובעצם רק עכשיו אני שמה לב שאת וקודמתך בעצם רק ילדות וכך גם התגובות סליחה על שהגעתי לכאן בכלל ביי לכם

הגיל לא קשור לשכל

ולנסיון כמו שאת מוכיחה כרגע. אם אפילו אני מבינה יותר ממך בזה... אז מצבך...בקנטים...

marishia

New member
אמממ... רונית...

כישוף הוא לא בהכרח דבר רע, ואת יודעת את זה, את זאת שדיברתי איתה בצאט לא? טוב אז כמו שכבר אמרתי אני לא ממש חושבת שזה קשור איכשהו לכישוף, ונראה לי שהחבר הזה שלך סתם מקשקש שטויות, כמובן יכול להיות שאני טועה... ולכל יושביי הפורום אתם לא צריכים להפגע, היא מודאגת בנוגע למשהו ובגלל זה היא דיברה בצורה קצת מוקצנת, זה הכל... מרישיה

איך שכחתי!!!

יש מאמר שלם על מה שאת רוצה לדעת. תיכנסי למאמרי הפורום, יש שם מאמר בשם - "הצילו, הטילו עליי כישוף!" שאני בעצמי כתבתי. תקראי ותחזרי לכאן עם תשובות. ואם יש לך בעיה עם הגיל שלי, אני מציעה שתיפני להורים שלי, משום שהשנה שבה נולדתי היא לא אשמתי. (אבל האמת שזאת הייתה דווקא אחלה של שנה).

חחחחחח

למרות שאני בד"כ לא אלימה יש אנשים שפשוט דורשים אצבע בעין!!!.
התאהבתי בסמלים.

למעלה