Drums

New member
../images/Emo53.gif

אני מעוניין לקנות לשדרג לי איזה מגבר חמוד לחשמלית (אני חושב שדי מיציתי את ה-MG30DFX...) תקציב: 2800+- בסכום הזה אני חושב שאני אלך על solid state... חשבתי יותר בכיוון של מארשל... הבעיה שאני חושב שבתקציב שלי אני לא אקבל את הסאונד המארשלי האהוב, אלא משהו קר ומנוכר
מה דעתכם בכל זאת? תודה מראש

RoieL

New member
בתקציב הזה

יש מישהו שמוכר פיווי קלאסיק ב- 3000 וגמיש טיפה, נראה לי אחלה דיל. ראיתי פעם ביד 2, אני חושב שזה עדין אקטואלי. ונראה לי שהדרייב והקלין של הפיווי יהיו יותר אהובים עליכם מכל סולידסטייטס, אבל תלך לשמוע.

yoni162

New member
אולי אתה יכול להסביר

למה אתה מרגיש שמיצית את ה-MG30DFX?

yoni162

New member
אוקי

אז להחליף את המגבר הזה במגבר באותה רמה בערך יהיה בזבוז מוחלט של כסף. זה אם אתה רוצה לקנות חדש. אם לא איכפת לך לקנות מגבר משומש, נסה למצוא איזה Peavey Classic 30, Fender Blues Jr. אל תשכח שההוצאות הכלכליות של מגבר מנורות לא מסתיימות ברכישת המגבר. אתה תצטרך גם כנראה להחליף מנורות מתישהו. קיצר לדעתי שווה לך לחסוך עוד אלפיים ש"ח ולקנות משהו ברמה יותר גבוהה, מגבר לכל החיים מה שנקרא. נזכרתי פתאום ברעש געש, נראה לי שיש להם מגברים (קטנים) מעניינים, שווה לבדוק אולי..

RoieL

New member
אחלה דרייב

בקלין הוא עדין טרנזיסטורי.. שמע, ניסיתי את ה- AVT50 ולעומתו גם את הוולווסטייט 40W הישנים שיוצרו, והאמת שיותר אהבתי את הישנים. בזמן האחרון ראיתי לא מעט כאלה ביד שנייה.

למעלה