Ride Or Die

New member
../images/Emo53.gif

הסוס שלי מתחיל להתגרד ומנסה להרוס את הזנב היפה שלו... אבל לא ברמות ממש ממש גבוהות פה ושם תולש שערות... יש למישו עצה מה לעשות?

פפוניטה

New member
כמה אפשרויות

אפשר לעשות כמה דברים * חוט חשמל שלא יתן לא להתקרב לקירות *לעמוד לידו ברבה וכל פעם שהוא מתקרב לבוא ולהבהיל אותו * רק למרוח לו קרם נגד גרדת אחרי שהתגרד!

Saint Marko

New member
אממ אממ

תמרח לו טבסקו על הזנב והוא לא יאכל או כלום יותר.. הזכויות שמורות לכפיר!

Edubite

New member
לאאאאאא!!!!! חחח

תגיד לו שכן לא מרשה לו להרוס את הזנב שלו!! מה שאני הייתי עושה איתו זה הרבה שטיפות עם פולידין.. יש פולידין במצב מוצק (שזה כמו סבון) ואז אתה פשוט משפשף על העור של הזנב - משאיר לכמה דקות ואז שוטף.. אני הייתי משתמשת בפולידין נוזלי בבקבוק שפריץ כזה וזה ממש נוח כדי להגיע לכל המקומות שאתה רוצה. בהצלחה!!

arieledaho

New member
מה שיכול לעזור...../images/Emo181.gif

זה למרוח כל יום אחרי הרכיבה קרם לחות רגיל של בני אדם על הזנב ועל הרעמה אם הוא מתגרד גם ברעמה...

נצל"ש

סורי על הניצלו"ש..... אבל לא היה לי איפה לשרשר..... אני עוזבת אתכם ליומיים..... אני מחר נוסעת למחנה..... בייי ביייי תסתדרו בלעדי נכון???? חח סתם.... רק אל תבכו.... ביייייי שמרו על הפורום נקי ולא לעשות בעיות למנהלות....טוב??? ולא לריב!!!

Tamir The King

New member
שאלה

זה אדי נכון?.. דווקא הסתכלתי עליו לפני כמה ימים ולא נראה שהוא תולש שערות.. הוא סוס גדול ויפה מאוד.. תמיר.

למעלה