Hakuna Matataa

New member
../images/Emo53.gif

שלום לכולם:) אני צריכה רשימת ציוד לקורס מד"צים אם למישהו יש.. [יעזור גם אנשים שהיו שנים קודמות ויודעים מה צריך להביא] תודה

אוקי לחשוב ענב לחשוב...

מזרון- זה פינוק ופקצה והכול אבל תעשו לי טובה זה 10 ימים בחוץ גם ככה מגעיל וקשה במיוחד בלילה שעייפים רוצים רק משהו רך לשים על הראש! אוכל- הרבה!!! המון!!! עזבי מנה חמה האוכל מגעיל אבל כולם אוכלים ומסתדרים אבל בין הארוחות... קחי שיהיה! בגד ים למקלחת 2 מגבות לא נעים להתנגב עם אחת רטובה כפכפים למקלחת - מגעיל שם שקיות נילון- מי לא הגיע למקלחת וגילה שאין לו אף מקום יבש להניח את הבגדים הנקיים???? שמים בשקית נילון ככה הם לא נרטבים ואחרי שמוציאים אותם אפר לפתוח אותה לשים על הג'יפה ברצפה ולהתלבש. כמובן בגדים חמים קצרים כובע מים תחתונים גרבים דברים רגילים אלתוש!!!!!!!!!!!!! מחברת קורס מד"צים כן כן המחברות של היסודי עם 3 עתים היא תהיה שימושית לכל מיני דברים..... תכתבי אחרי זה זה שימושי (כמו המשחקים שאתם משחקים אני יצאתי מהקורס עם המון משחקים) אמ... ציפה ללילה אם חם בסק"ש... טוב לא עולים לי עוד דברים ניסיתי במיוחד לתת לך דברים שאני זוכרת שלי היו חסרים בטח יש עוד כל מיני דברים סטנדרטים וחשובים...

dikla528

New member
זה כל מה שעולה לך חעחעח../images/Emo5.gif

חח שיו זה כלום בטח יצאת בלי תיק בכלל... אגב אני הבאתי לשם מזרון שטח אבל במחשבה שניה הייתי מביאה מזרון רגיל הרבה הביאו לשם וזה ממש נחמד במיוחד שאת 10 ימים בחוצ חחעחעחע ואני בלי קשר למפונקת.. תזכרי לכתוב על כל הדברים שלך את השם (חולצות כחולות גם!!)(תיקים מזרון ושק שינה) אל תשאירי רגע אחד את הפלאפון לבד... והנה הרשימה שאני עשיתי לעצמי(בקובץ המצורף..) תשמרו אותו בשבילכם הוא מאוד שימושי לכל הטיולים... וסליחה אם זה ארוך מידי חעחעח
תהנו

נראה לי הייתי שם בכלל בלי מזרן...

לא הזיז לי כלכך
רק בכיתה קצת לא היה טוב לישון על הרצפה כי הייתי בלי קול [למי שזוכר
] אז זה לא עזר לי כלכך
אבל בפנימייה היה קצת יותר טוב... מדצים אני לא ידועת אם היה לי טוב או לא... כאילו מבחינת הקבוצה לא כלכך אבל וגם בהרגשה כללית יצאתי בהרגשה של פספוס כזה... אבל מצד שני הכרתי הרבה וזו כן הייתה חוויה וכן היו גם קטעים טוביםםםםםםםםםםם :]

OMRI42

New member
מממ מדבקה על הכובע

כן כן זה מזכיר לי משהו. ושלא יזיינו בשכל מזרון עבה כמה שיותר בשביל שנישן כמו מלכים. לילה ראשון בלי מזרון מחזיקים מעמד, אבל לילה שני כבר נדחפתי למזרונים אחרים חחחח ושההורים באו הם הביאו לי מזרון. קיצר עד המוות מזרון.

זה היה על המצח לא על הכובע../images/Emo3.gif

על הכובע כתבתי מלא משפטים כאלה [מהמדצים
] עוד ישלי אותו:] באחד הק'ים המדריכה שלי אומרת לי להוריד את המדבקה. חוצפנית

../images/Emo6.gif

זה היה בצחוק אתה יודע :] כפרעליה !! כלכך!! כשאתה מדבר איתה מסור לה דש ממני:] וחיבוק גדול! תודה

fate spinner

New member
הנה מה שאני חושב עליו

בגדים להחלפה [עם ההורים בטוח באים באמצע אפשר להביא רק לחמישה ימים ושהם יביאו לחמישה ימים הבאים ביום ביקור] דפדפת המון עטים [באתי עם 10 עטים לקורס מד"צים וחזרתי עם 1] שק שינה אל-טוש 3 ליטר מים כובע חולצות כחולות שקיות [זבל, כביסה מלוכלכת וכו'] מברשת ומשחת שיניים קצת כסף [יש קיוסק אז אם את רוצה לקנות] חולצה לבנה [אצלנו ביום שישי היה מותר ללבוש חולצה לבנה במקום חולצה כחולה למי שרוצה] זה מה שאני חושב עליו בינתיים

fate spinner

New member
הנה עוד

כאן מתוך מאמרי הפורום וכשאת לוקחת חולצות כחולות חשוב לשים לב שהן לא גזורות וקרועות. אזור ללבוש בקורס חולצות כחולות גזורות וקרועות

kedeman

New member
ציוד למד"צים

כמה דברים שצריך לדעת (לגבי רשימות שכתבו פה קודם) בשטח היער יש איסור על הבערת אש!!!! (חוץ מכזו שקיבלה אישור מיוחד - כלבי גז למשל במנהלה). עוד דבר - אסור להכניס ליער כל אוכל שהוא לא אוכל יבש (כזה שמגיע ארוז בשקית לצורך העניין) וזה בגלל בעיות של תברואה (שאנחנו לא רוצים שיהיו). מצהרי היום הראשון יש אוכל. ביקור הורים בקורס (חשוב לדעת) ביום שני 27.6. אם אני לא מתבלבל זה משעה 13. ולציוד:
נעליים סגורות! (אסור להסתובב ביער בלי!)
חולצות כחולות (גם לא מסתובבים בלי)
שק שינה. מומלץ גם מזרון!! אם אפשר להשיג זה בהחלט משפר את החיים.
בגדים להחלפה (המלצה שלי - אקסטרה תחתונים וגרביים!! להחליף אפילו פעמיים ביום)
מגבת,כלי רחצה (סבון, שמפו, מרכך) בגד ים וכפכפים/סנדלי שורש בשביל המקלחת
מחברת וכלי כתיבה
מברשת ומשחת שיניים
קרם הגנה
כובע! (לא מסתובבים בלעדיו!) ומשקפי שמש גם טוב
חולצה לבנה ליום שישי בערב!!!
3 ליטר מים - לפחות
אלתוש
בגדים חמים (לפעמים קר בבוקר)
פלאפון לחלוטין לא חובה לא מסודר אבל אני חושב שיש פה את הרוב..

נופ123

New member
לא לא לא בלי הקרם הגנה!!!

מיץ אשכנזים;) ולי יש שאלה למי שמכיר את עזריקם,בלילה חם עד כדי כך שאי אפשר לישון בשק"ש וצריך לישון עם שמיכה על השק שינה?

kedeman

New member
לא זוכר....

בכל אופן - טיפ למקרה שהשק שינה חם מדי - לפתוח את הרוכסן עד הסוף ולישון בפנים, נותן זרימה של אוויר....

למעלה