אני גם לא זוכרת

אבל תביאי כזו ציפה דקה שאפשר להתכסות או להכנס אליה... אגב.. הצעה קצת מוזרה אפשר לחשוב על להביא דוחה נמלים כי לא נעים שיש לך באמצע האוהל קן נמלים... זה לא תופס הרבה מקום וזה מציל מצב... עכשיו קחו עזרה שנייה ואני מציאה גם קצת ראשונה.... עזבו אותכם מלחקות שעה לרופא לכל שטות מי שיש לו בבית ויכול להביא כמה אקמולים ועוד כל מה שיש (אני מקווה שמותר לי להגיד את זה... שי?!) ועזרה שנייה חוט ומחט סיכות בטחון... מנעול!! לא זוכרת אם אמרתי מנעול לתיק כמה שאני אוהבת את האנשים בתנועה מעצם המצאותם בתנועה עדיף שיהיה מנעול על התיק!!!

תודה !!! על הרשימה

אפחד לא חשב להביא לי ת'רשימה הזאת לא חילקו אצלנו ועד שהאחרי אצלנו יתן לי יקח לו שנהה.. אז\תודה על הרשימה !!

אני מצרפת רשימת ציוד כללית...

שלכל טיול שאני יוצאת אני בודקת שיש לי הכל :] זה בכלליות.. הוספתי עוד כמה דברים שבטח לא רשומים כאן... וכלי כתיבה ומשו לכתוב בו באמת רצוי... וגם מחברת כזו שתתני לאנשים לכתוב לך בסוף.. ועוד כל מיני דברים כאלה... הממ ואני אוהבת ת'כינוי שלך
בהצלחה במדצים ותעשי חיים!!!

כחילה

New member
אוי מד"צים ... מה יהיה הסוף אתכם?

או יותר נכון:מתי יהיה הסוף? צריך לסגור את הקורס הזה, ולהשאיר רק את המד"חים!!!

elah

New member
אהבתי..!!! מדח"ים זה לדעתי הכי טוב

וזם גם הסיבה שאני הולכת לזה!! כחילה מי את?..

כחילה

New member
קודם כל אני בן

ו... יששששששששששששששש מד"חים מד"חים מד"חים, איזה כיף לך, זה הקורס הכי טוב בעולם... איזה כיף עוד מד"חית לפורום!!!

spraizler

New member
אוי וואי בוי! (OMG) ../images/Emo2.gif

אלוהים ישמור! עדי אני במקומך הייתי צם לפחות יומיים על החילול הזה.. לא מזמן היתה לך בגרות בלשון וככה את טועה? מחנכת את עתיד ילדינו לטעויות? לכתוב את המילה הזדונית "מצית" במקום "מצת" ילדים אל תלמדו ממנה.. היא בלונדינית

סליחה?!?!?

הבגרות בלשון, א', הייתה מזמן.. אני כבר לא זוכרת.. :] ואת הרשימת ציוד הזו לא אני כתבתי... כאילו העתקתי מ"רשימות" שהיה באתר הקודם וסידרתי אותה פשוט נח יותר בשבילי
חוצמזה מזה הגזענות הזו "בלונדינית"... ואתה אין לך מה לדבר עלי אוקי?? אתה אפילו לא ראית אותי. אז הבדיחה לא תקפה לגביך!!
.

kedeman

New member
אוהל??? עדי????

ממך ציפיתי שתדעי ש.. לא מביאים אוהלים!

dikla528

New member
יאללה כולכם..

כולכם עושים רשימות אבל רק הרשימה שלי כוללת ומכלילה את כל הדברים שצריך למחנה וכמובן גם לא צריך חח יש כאלה שיסתפקו רק בחולצה כחולה ומכנס (גרעינרים... גם ככה הם לא מחליפים בגדים...(רוצים הוכחה בואו לגרעין אצלנו חעחעחעחעחעחעחע =])) יום טוב=] (נ.ב. היום אני וחברה שלנו אספנו פקקים של בקבוקי קולה כדאי ללכת להופעות... הרגשתי מטומטמת חחח)

kedeman

New member
הרשימה שלך יותר מדי כוללת

גם דברים שממש לא צריך למחנה

elah

New member
דיקלה בגרעין זה משהו אחר

כל אחד יותר מסטול מהשני..וממש ממש לא מזיז להם איך הם בעיקר הבנים {תומר וטויטו}..

למעלה