****!

אז תבואי עייפה!!

סתם סתם! לילה טוב וחלומות פז!!!! או בראד פיט המושלם!!!!אבל עדיף לחלום על אליושה כבר(למרות שאני חולמת עליו כל היום)לפחות הוא ריאלי:)

the freaky girl

New member
סוניצ'קה..

אני מציעה לך.. Go For It Girl!! אני מבינה שאת רוצה להיות מינימום ידידה שלו.. ולמה שזה לא יקרה?
אצלי גם קרה מקרה דומה, אבל זה לא אומר שאי אפשר להישאר ידידים.. :) לפי מה שהבנתי שניכם רוצים את זה אבל מפחדים להרוס את הידידות.. אין מה פחד!! למה שזה יהרוס?! אם תחשבו שזה יהרוס, ולא תשתכנעו אחרת, אז זה משהו אחר לגמרי.. לזה כבר נידון הסוף.. :\ ומתוקונת, אל תבכי..
אל תתיאשי.. :) תעשי מה שבראש שלך! רוצה משהו לעשות- תעשי עם כל הלב
אולי דווקא מזה יצא הצעד הראשון ותראי כבר שהכל יסתדר..
תזכרי שאוהבים אותך.. :)
אנחנו מאחורייך כל הזמן :)

נסטי....

אני לא יודעת מה אנירוצה אוף.....
ממממ...ומאיפה לקחת שהוא גם מעוניין ומפחד??????????? פגשת אותו בשכונה ושאלת?? סתם סתם...אני והשטויות שלי...

the freaky girl

New member
D:

גם אני לא יודעת מה אני רוצה..
ואני אומרת, כי זה מה שאני ראיתי מבנים במצבים דומים.. :) ואת השטויות שלך אני יכולה לסבול.. :) טוב, לא רק שלך.. :)

מממ

איזה מצבים??? איזה מצב את רואה שיש לי ולידיד שלי??? כאלו אם אני חושבת עליו גם הוא חושב אליי או....??

the freaky girl

New member
אני לא רואה כלום.. ../images/Emo12.gif

פשוט לפי מה שאני מבינה מבנים שראיתי ממצבים כמוך.. ומבנות מאותו מצב.. :) (במקרה זה היה אותו מצב..
) כל מה שאני יכולה לומר לך זה ללכת על זה, כי את יכולה להפסיד חבר נפלא אם תתייאשי ולא תעשי כלום.. וזה לא ממש נחמד להרגיש עצובה.. :( אני לא יודעת מה הוא חושב.. אני לא חיה לו בתוך הוריד או במוח הורורד-אפור שלו.. :) אבל אני יכולה לנחש על מה הוא חושב, אם הוא גבר נורמלי וממוצע.. (
) בהצלחה סוניה

ממממ

זה גם מסובך ניראה לי הוא גם מפחד להתאהב וכל זה(לא רוצה לסבול):( וגם אני מפחדת.... אולי בגלל שאני נורא רוצה וצריכה אהבה זה קורה לי כל התדלקות הזאת...
אני גם מקווה שיהיה לי בהצלחה לשם שינוי...

the freaky girl

New member
בהצלחה מתוקונת../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

המון המון המון אודאצ'ה :)

bariska

New member
לא צריך להאשים את קטיה

אני בטוח שהיא אמרה את זה בלי כוונה רע.. ובקשר לידיד שלך אני חושב שאם את יודעת שהוא לא מרגיש אלייך כלום אז עדיף פשוט לא לדבר על זה כי זה באמת יכול להרוס לכם את הידידות למרות שברוב המיקרים אני בעד לנסות אבל אם הקשר הזה ממש חשוב לך ואת יודעת שהוא לא מרגיש כלום אלייך אז עדיף פשוט לא לנסות וההרגשה הזאת תעבור בעצמה.. יהיה בסדר

בוריסקה!!!

אני לא מאשימה את קטיושה!!חס וחלילה!!! אני חולה עלייה!!! ואני יודעת שלא היה לה כוונה רעה אם בכלל כוונה!סתם אני אומרת שזה צירוף מקירים זה הכל:) ממני אתה יכול לא להגן על קטיושה אני לא באמת כועסת עלייה או משהו:)

Zot ani 1

New member
סוניה....

כבר נתנו לך בשירשור המון המון עצות טובות... אז כל מה שנשאר לי להגיד זה אל תתיאשי תמיד תקווי לטוב... ותשמעי לעצות האנשים פה...תנסי לפחות... והכי הכי חשוב בהצלחה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!

AeroSlash

New member
סוניה!!!!!

סה"כ אני לא חושבת שאני יכולה לייעץ לך משהו כי בסופו של דבר הלב שלך והבחירה שלך!! מה שכן תבחרי מה שלא תבחרי רק תלכי על זה בלב שלם ובלי חרטות, זה הכי חשוב!!!

למעלה