****!

הוא יודע אבל שאני חושבת עליו

וזה!! אבל הוא אמר שהוא מעוניין רק בקשר ידידותי... אם נגיד הייתי בטוחה אז איך אני אמורה ללכת על זה עד הסוף??

אני חושב

שאם זאת ידידות חזקה, והוא לא יהיה מעוניין אם תתוודי שאת רוצה מעבר לה, לא יקרה דבר לטוב ולרע. אם זאת ידידות חלשה, מלכתחילה לא היה לה סיכוי להמשך זמן רב ולכן במקרה כזה בהחלט צריך לפחות לנסות או להתחרט לתקופה ממושכת.

אני לא יודעת מה המצד שלו

אבל מצד שלי הוא חשוב לי וכל זה... ואמת אנחנו לא מכירים די הרבה זמן.... וחוץ מזה כבר התוודתי ....

הזמן יעשה את שלו

את הרי כבר אמרת לו מה את מרגישה, אם הוא ירצה שזה יבוא מהצד שלו. דרך אגב אני לא מבין, לא צריך למה לנסות אם הצד השני לא רוצה?

לא שפכתי עד הסוף...

יענו אמרתי לו שאני חושבת עליו וכל זה ולא משהו מעבר לזה... לא סיפרתי לו שרציתי לנשק אותו ושאני בוכה וכל זה... אני מפחדת פחדת מוות שזה יהרוס

v o d k a

New member
גם אל תספרי יותר מדיי../images/Emo26.gif

מספיק שתבהירי לו בקטנה מה את חושבת עליו ותראי לו שהוא מוצא חן בעינייך קצת יותר מ"ידיד" ואם אחרי כמה זמן הוא לא יבין מה את רוצה ממנו והבכי והרצון לנשק אותו לא יפסקו, אז תדעי שאת ממש לא יכולה לוותר עליו...ואז... עדיף שתלכי על זה כבר כי ידידות כבר לא תישאר (אם המצב יהיה כמו שאמרתי) אז עדיף לנסות את הזוגיות, כי כבר לא יהיה מה להפסיד מהידידות... ומקסימום אם גם הקשר הזוגי שלכם לא יסתדר, לא נורא- חווית עוד משהו בחיים, וכמו שפעם אמרתי, עדיף שתתחרטי על משהו שעשית מאשר על משהו שלא עשית! המון בהצלחה... תעדכני אותנו
והכי חשוב תפעלי עם הלב
עם קומץ שיקולי דעת...

wasted years

New member
אני לא אשקרלך

אני הייתי חושש בדיוק כמוך. יותר מדי מנוח כאן על כף המאזניים. את צריכה לעשות את השיקולים הנכונים. לכי לפי הלב. בהצלחה.

רוב הפעמים אני פועלת לפי הלב שלי

אבל אני מפחדת לאבד אותו:( זה לא קשור אבל יש לי רק שתי חברות(קטיושה וזאת מנהריה) והידיד הזה ולא בא לי לאבד לא את החברות המקסימות שלי ולא את הידיד אבל זה לא בדיוק הקטע של הכמות אלה הקטע של האיכות יש לי קצת חברים\ות אבל הם מקסימים ואני חולה עליהם!!!!!!!!!!!!!! ובגלל הקשרים עם חברות שהיו לי פעם והאקס ושאיבדתי אותם אני חוששת גם לאבד את החברות שלי ואת הידיד שלי ... ואם זה שאני יספר לעומק לידיד שלי מה אני מרגישה ואני יאבד אותו(נגיד)אז אני מעדיפה להיות בקשר של ידידות איתו מאשר לאנ להיות איתו בכלל בקשר... אבל הבעיה שאני כזאת שאני לא יכולה להסתיר את הרגשות שלי(אני שקופה)ולהחזיק הכל בבטן כי אני מתפוצצת מזה:((( אפילו זה שאני הרבה חושבת עליו לא רציתי לספר לו אבל נישברתי בסוף
אוף אין לי מושג מה לעשות!!!! החיים קשים

ואנחנו לא חברים שלך ../images/Emo35.gif =/

סוניצ'קה.. מה יהיה? ככה תהססי כל חייך... תראי.. על פי מה שסיפרת עד עכשיו.. פשוט תני לזמן לעשות את שלו... את רמזת לו ברמיזה לא קטנה שאת מועניינת בו, עכשיו כל מה שנשאר לך לחכות.. ואם זה לא ילך.. אולי הוא לא נועד בשבילך! את תמצאי מישהו יותר טוב!! בינתיים אנחנו פה בשבילך

ברור שאתם חברים!!

אבל בנתיים רק וירטואלים (אני מקווה שזה ישתנה בקרוב!!!!) כן יש לי הרושם שאני יהסס כל חיי
ממממ בי"ב הייתה לי יועצת בית הספר שדיברתי איתה המון וכשה סיימתי את הבית הספר הזה היא אמרה לי כזה "נישאר בקשר..." היא נורא חמודה כזאת ואני חשבתי אולי לפנות אלייה ולהתעייץ איתה אבל אני מתביישת לפנות אלייה:((( חוץ מזה התחיל בית הספר אז בטח לא יהיה לה זמן וזה...
אני לא יודעת מה לעשות..... ךפנות לפסיכולוגית אני לא רוצה ..אני לא יהיה פתוחה למישהי חדשה שאני לא מכירה.. וליועצת מהבית הספר אני דיי פתוחה והכל... אוףף אני והבעיות שלי עצבים

NaStY Moo

New member
למה מתביישת!!!!!!

מה זה!?!?!?!? סוניצ'קה, אל תתני לבעיה כזו קטנה ולא חשובה לחסום אותך מלפנות אליה!!!! אויש, באמת!! אם אני הייתי נשארת ביישנית אני לא יודעת מה הייתי היום.. :\ סוניה!! עכשיו תקשיבי לי!! |מדביקה אותך לכיסא|, את עכשיו מטלפנת ליועצת החמודה שלך, שעזרה לך כל כך, שתעזור לך שוב! ואני לא רוצה לשמוע תירוצים, את עכשיו מצידי מתקשרת!! תפני אליה כמה שיותר מוקדם!! טוב, הכל מאהבה סוניצ'קה..

the freaky girl

New member
אויש.. חח..

זו אני.. פשוט עם הכינויי ההוא לא נתנו לי להיכנס לצ'אט, תפוז #$%$%^#$$@#^^^@#$^#%^%^&$^@#$^$%&%^&@$#@^%#%^$%^#$!@#$@#^%^&^%@% ושאר המילים הלא מצונזרות..

לא יודעת!

את אפילו מתארת כמה אני ביישנית:( ההורים שלי חוזרים ביום ריבעי מחוץ לארץ:( אז בטח אני יבקש מאימא שלי ביום ראשון שתיתקשר אלייה... אני יודעת שזה ילדותי
מממ היא לא בדיוק עזרה לי(טוב לפעמים כן...)אבל נעים לי לדבר איתה וכל זה.... האא ונסטי הבנתי שזאת את:))) אנשים טובים אני מזהה מרחוק

the freaky girl

New member
../images/Emo9.gif

זה לא ממש ילדותי..
פשוט אימא לא תהיה לידך תמיד כדי לעזור, את יודעת.. כדאי לך לצאת מהביישנות שלך.. זה רק יעזור וזה רק טוב :) אני לא אומרת לך לצאת לעשות דברים משוגעים ברחוב.. זה כבר STEP2 ויש זמן..
אני מציעה לך לעשות את זה לבד, באומץ, עם כל ה"פרפרים בבטן", ולבקש ממנה עיצה מקצועית, שאני לא בדיוק יכולה לספק לך, אבל אם יכולתי..

v o d k a

New member
חחחחח כן מובן מאליו...

לעשות דברים משוגעים ברחוב זה STEP 2 חחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי! איזו כלה....

למעלה