****!

******../images/Emo53.gif****!

ממממ נכון הידיד הזה שלי שאני מדברת עליו הרב בפורום מחדרה(זה ששמתי תמונות שלו לפורום לפני כמה ימים) אז בזמן האחרון אני כל הזמן חושב עליו פשוט כל הזמן!!!!!! ואני לא יודעת מה קורה לי
אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפני שבועיים כשה הייתי בביום הולדת אצל חברה אז כשה חזרתי הבייתה איזה יומיים שלוש חשבתי כל הזמן על החבר שלה
אבל זה סתם התלהבות כי ראיתי אותו פעם ראשונה מזה שנתיים שדיברתי איתו באיסיקיו והוא גם נורא חמוד.... אבל על הידיד שלי איזה יותר משבוע אני חושבת עליותחושבת עליו וחושבת עליו!!!! ביום חמישי האחרון הוא היה אצלי עד הבוקר של יום שישי סתם ראינו סרט,טיילנו,שתינו בירה עם פיצה,שיחקנו בקליפים לא משהו מעבר לזה... אבל כשה התחלנו לראות סרט ישבתי כזה ומזה רציתי לנשק אותו אוף!!!!!אחר כך זה עבר כינראה....אבל בהתחלה זה ממש היה כזה רגש חזק שאני רוצה לנשק אותו....!!! אתמול בלילה שכבתי במיטה וחשבתי עליו כמובן והתחלתי לבכות
הוא לא מרגיש אליי כלום מעבר לידידות.... אני מפחדת שבגלל הרגשות הדפוקות האלה אני יהרוס את הידידות בינינו:(((( והוא נורא חשוב לי הוא ממש חמוד והוא מבין אותי מאוד והכל ואני ימות עם אני יאבד אותו:( את האקס שלי כבר אבדתי בתור בן זוג ואחר כך בתור ידיד
ואני לא רוצה לאבד עכשיו את אליושה אוף!!!:((((( הכל אני מאבדת:(( כל הרגשות שלי התערבבו לעזאזאל:( אוף או שאני בקשר עם דיבילים שאחר כך אני מתנתקת איתם את הקשר או שאני בקשר עם חמודים שאני חושבת עליהם בצורה לא ידידותית וזה נימאס
HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ***קרן הכל בגללך פתחת את הפה לשטן כשה היית אצלי לפני חודש והיסתכלת על הכינוי של אליושה באיסיקיו ("skywish ")כשהצטלמנו במצלמת וידאו ואמרת שזה האהובי החדש...למרות שאז לא היה לי את מה שאני מרגישה עכשיו... אוף פתחת את הפה לשטן
לא שאני מאשימה אותי שלו תחשבתי חס וחלילה!!!! אוף עזרו לי תנו הצעה!! ~סוניה~!

../images/Emo4.gif

אמממ אם זה ממש ממש חשוב לך והרגש שלך ממש חזק.... אולי עדיף שתלכי על זה
אחרי זה תאכלי את עצמך בגלל שלא ניסית או בגלל שהוא עם אחרת... מה היה קורה אם אני הייתי מפחדת להרוס את הידידות שלי עם צ'וח
לא היינו עכשיו ביחד וזה היה ממש עצוב לי
סוניצ'קה.. תכל'ס הכל קורה לטובה... מהטעויות שלך את לומדת.. ומהבחירות הנכונות את מאושרת! מה שלא תחליטי לעשות אני איתך

../images/Emo9.gif

אני מסמיקה פה יותר מדי בזמן האחרון...
טוב גם ככה זה בא לי בטבעיות... נצל"ש בנות שמסמיקות בטבעיות.. זה ילדותי או חמוד

אוח...

מה זה נצל"ש?!?..[סורייי על הבורות].. ו...לאדעת..בתור אחת שמסמיקה.. לדעתי זה מרגיז כזה..=/ ומפדח

תאמיני לי אני מסמיקה הרבה יותר...

ומכל שטות... בעע.. וחחח קיריל יהרוג אותך.. נצל"ש זה - ניצול שירשור.. בשביל לא לפתוח סתאם אחד חדש.. גם ככה קיריל היה דוחף את זה לאנשהו..

אני סיפרתי לא שאני חושבת עליו וכל

זה אבל הוא אמר שהוא לא מרגיש שום דבר אליי מעבר לידידות!!!!!אז מה אני יכולה לעשות??לשגע אותו שיסכים??זה לא יעזור.... חוץ מזה אני בעצמי מבולבלת בקשר למה אני מרגישה אז למה לשגע?? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני משתגעת מעצמי!!! למה אני חייבת לחשוב על כאלו שלא מעוניינים בי ויש כאלו שיש להם חברות בכלל
שונאת שונאת שונאת ררררררר

../images/Emo6.gif סוניצ'קה...

אנחנו ביחד כבר שבועים וחצי
למרות שזה נראה לי כאילו היינו ביחד מאז ומעולם

לא ידעתי על זה....

בכל אופן המון בהצלחה!! המון אושר!!! והמון אהבה!!! דרך אגב אאיפה הכרתם פה בפורום או עוד לפני??

את יודעת..

אולי אממ עצם העבודה שהם לא מעוניינים ושהם תפוסים מהווה אתגר בשבילך... זה קורה גם לי הייתה תקופה כזאת.... לא פעם אחת קרה לי שהשגתי את הבחור ואחרי זה כבר אממ בעע.. מה אני צריכה אותו בכלל... והרגשתי נורא עם עצמי
אולי את צריכה לבחון את הרגשות שלך.. אולי זה משהו חולף.. אבל מה שבטוח כשתתאהבי באמת את תדעי ישר ובטוח! לא יהיו לך שום התלבטויות!

אני יודעת...

הייתי מאוהבת מאוד!! אולי אני עדיין מאוהבת באקס שלי מי יודע... אבל אותו אני לא יוכל להשיג זה בטוח.... מממ זה שרציתי לנשק אותו ולחבק ושאני חושבת עליו נון סטופ זה אומר הרי משהו!!!!

bariska

New member
אם הוא לא מרגיש אלייך כלום

אז לא נשאר לך הרבה חוץ מלהמשיך הלאה אי אפשר להציק לבנאדם בקטעים כאלה אני מתאר לעצמי זה גורם להרבה סבל והכל אבל:/

אני חושב

אם את מרגישה ממש שזה מי שאת רוצה תלכי על זה, ואם לא 100 אחוז אז חבל להרוס את הידידות.

למעלה