Sweet Russian Girl
New member
******../images/Emo53.gif****!
ממממ נכון הידיד הזה שלי שאני מדברת עליו הרב בפורום מחדרה(זה ששמתי תמונות שלו לפורום לפני כמה ימים) אז בזמן האחרון אני כל הזמן חושב עליו פשוט כל הזמן!!!!!! ואני לא יודעת מה קורה לי
אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפני שבועיים כשה הייתי בביום הולדת אצל חברה אז כשה חזרתי הבייתה איזה יומיים שלוש חשבתי כל הזמן על החבר שלה
אבל זה סתם התלהבות כי ראיתי אותו פעם ראשונה מזה שנתיים שדיברתי איתו באיסיקיו והוא גם נורא חמוד.... אבל על הידיד שלי איזה יותר משבוע אני חושבת עליותחושבת עליו וחושבת עליו!!!! ביום חמישי האחרון הוא היה אצלי עד הבוקר של יום שישי סתם ראינו סרט,טיילנו,שתינו בירה עם פיצה,שיחקנו בקליפים לא משהו מעבר לזה... אבל כשה התחלנו לראות סרט ישבתי כזה ומזה רציתי לנשק אותו אוף!!!!!אחר כך זה עבר כינראה....אבל בהתחלה זה ממש היה כזה רגש חזק שאני רוצה לנשק אותו....!!! אתמול בלילה שכבתי במיטה וחשבתי עליו כמובן והתחלתי לבכות
הוא לא מרגיש אליי כלום מעבר לידידות.... אני מפחדת שבגלל הרגשות הדפוקות האלה אני יהרוס את הידידות בינינו
((( והוא נורא חשוב לי הוא ממש חמוד והוא מבין אותי מאוד והכל ואני ימות עם אני יאבד אותו
את האקס שלי כבר אבדתי בתור בן זוג ואחר כך בתור ידיד
ואני לא רוצה לאבד עכשיו את אליושה אוף!!!
(((( הכל אני מאבדת
( כל הרגשות שלי התערבבו לעזאזאל
אוף או שאני בקשר עם דיבילים שאחר כך אני מתנתקת איתם את הקשר או שאני בקשר עם חמודים שאני חושבת עליהם בצורה לא ידידותית וזה נימאס
HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ***קרן הכל בגללך פתחת את הפה לשטן כשה היית אצלי לפני חודש והיסתכלת על הכינוי של אליושה באיסיקיו ("skywish ")כשהצטלמנו במצלמת וידאו ואמרת שזה האהובי החדש...למרות שאז לא היה לי את מה שאני מרגישה עכשיו... אוף פתחת את הפה לשטן
לא שאני מאשימה אותי שלו תחשבתי חס וחלילה!!!! אוף עזרו לי תנו הצעה!! ~סוניה~!
ממממ נכון הידיד הזה שלי שאני מדברת עליו הרב בפורום מחדרה(זה ששמתי תמונות שלו לפורום לפני כמה ימים) אז בזמן האחרון אני כל הזמן חושב עליו פשוט כל הזמן!!!!!! ואני לא יודעת מה קורה לי