!!

cami y luly

New member
../images/Emo53.gif!!

רבתי עם חברה מאוד טובה שלי ואני מנסה להשלים איתה כבר מאתמול. היא לא רוצה לדבר איתי בגלל איזה משהו קטן מלפני שבועיים בערך שאני אפילו כבר לא זוכרת מה זה.. אני כל היום מנסה לשכנע אותה שתדבר איתי ואפילו ביקשתי עזרה מאנשים שינסו לשכנע אותה ושום דבר לא עזר!!! חחחחחח אני ממש נואשת כבר
ואני רוצה להשלים איתה כי היא בין החברות הכי טובות שלי... מה אתם מציעים????? (אני מוכנה לשמוע רעיונות מטורפים.. חחחחחחח)

As היחידה

New member
הצעה? שכחי ממנה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

תבואי אליה ותגידי לה מול הפנים- "נמאס לי מהמשחקים שלך, את מתנהגת כמו ילדה בגלל איזו שטות טיפשיות! עם את לא רוצה אותי כחברה לא צריך, עם תרצי מתישהו את יודעת איפה אפשר למצוא אותי." והולכת. ככה אני הייתי נוהגת אני שונאת את הילדיםן האלה. נראה שהם סתם רוצים צומי..

cami y luly

New member
לאאאאא

היא חברה טובה שלי ואני רוצה לשמור על זה! היא אומרת לי שהיא רבה איתי בגלל שאמרתי שאני שונאת להביסטים (שזה כוללל גם אותה) ואני עכשיו מנסה להסביר לה שאמרתי את זה כי הייתי מאוד עצבנית באותו יום. היא עכשיו נותנת לי 1001 למה היא לא רוצה לדבר איתי ושאני רבה עם כולם כל הזמן ואיתם וכל מיני כאלה. אוףףף אולי שתקשיב לי פעם אחת???????? חחחחחחחח אני רוצה לעשות איזה משהו מטורף מחר כדי שהיא תחזור לדבר איתי וזה לא כולל התאבדות או פגיעה בעצמי יש הצעות?? חחחחח

As היחידה

New member
יש../images/Emo23.gif

יש כמה.
אחד שאני הייתי עושה שמה שלט ענק בביה"ס או בכיתה ממש ענק שיגרום לך בושות אבל חברה תהיה לך בשלט תכתבי "*** תסלחי לי בבקשה, לא כדאי לריב על שטויות, לאב יו ***"
השני המ.. תשלחי לה ישר איזה טונות כרטיסית.. [ממש הרבה! לא סתם איזה 50. בערך 100] ובכל כרטיס [כרטיס מושקע!] יההי כתוב משהו עליה, משהו נחמד וסליחה כמובן. וככה בהתחלת ההפסקה או אליה הבייתה שמישהי תבוא ופשוט תשים לה את כל הכרטיסים תשפוך יותר נכון את הכרטיסים על השולחן. ותגיד שהיא לא קמה עד שהיא קוראת את זה שתראה שהשקעת.
קונה לה דובי עם פרח וליד זה מכתב סליחה [אני הייתי חולה על זה Z
]

sh53

New member
איזה רעיונות ../images/Emo99.gif

לא יכולה להתחרות עם רעיונות כאלה

Aussie Girl

New member
אם תעשי את הרעיון של השלט מול כולם

היא לא תוכל להגיד לך לא סולחת אם את חשובה לה כחברה!

spirit noa

New member
../images/Emo45.gif

ת'אמת שגם אני חושבת כמו אנה, אם את רואה שהיא לא מתייחסת אלייך אחרי כל כך הרבה פעמים שאת באה ומבקשת ממנה סליחה, אני חושבת שאת פשוט צריכה לשכוח ממנה, למה מי היא חושבת שהיא? את באה ומבקשת ממנה סליחה כמה וכמה פעמים והיא לא שמה עלייך?????. שתלך לעזאזל.. אני מאמינה שיש לך עוד הרבה חברות, ואת לא צריכה את הסנובית הזאת שחושבת ת'צמה
בעעעעע.

cami y luly

New member
בסוף..

אתמול דיברנו על זה באייסיקיו ואחרי שביקשתי ממנה 10000 סליחה (וגם אמרתי לה שאני לא רוצה לרדוף אחריה אם היא לא רוצה לדבר איתי אז זה הבעיה שלה) והשלמנו!!!! אני כל כך שמחה
חוץ מזה היום עשו אצלנו "שבועות" ולמזלי לא זרקו עליי שום ביצה ורק הרטיבו אותי טיפה...

תות15

New member
לא כדאי לך..

אולי אני אשמע לך רע.. אבל תבררי אולי זה כעס מצטבר ואולי הדבר הזה שרבת איתה בגללו זה רק "הקש ששבר את גב הגמל".. ממש לא כדאי להשתמש ברעיונות מטורפים כדי לבקש סליחה.. זה מזה לא מתאים, כי היא תרגיש לא נוח..

למעלה