וונקי

New member
../images/Emo53.gif

אולי אתם יכולים לי אני כבר אבדתי, תקווה בנושא הזה עד כדי כך אבדתי תקווה שאני ערה עכשיו ולא מצליחה לישון. אוקי אז ככה האמא של חבר שלי לא מכונה שהוא ישאיר לישון אצלי ואני לא יודעת איך לשכנע אותה שתרשה לו. הרעין היה כזה שהוא יבוא לישון ביום שלישי וביום רבעי נצא לראות סרט או משהו כזה. הבעיה היא שהוא לא יכול להשאיר לישון אצלי מה שאומר שגם לא נוכל לצאת ואני ביום שישי נוסעת לאילת אז ככה שלא היה לי זמן כול השבוע להיות איתי. לכן זה נורא חושב לי אז אם למשהו מכם יש איזה רעין אז שבקקשה יגד לי חוץ מי רעין שאני ישאיר לישון אצלו כי זה לא יעבוד עכשיו מי כמה סיבות(לא בגלל שלא מרשים לי) תודה לכול מי שקרא את זה יאללה אני הולכת לנסות לישון

Aussie Girl

New member
תלוי עד כמה האמא עקשנית

כי אם היא מאוד עקשנית שום דבר לא יעזור (מנסיון) אבל אם יש מצב שהיא תתפשר אז אולי תבקשי מאמא שלך לדבר עם אמא שלו, זה יכול לעזור (גם מנסיון).

נינושש

New member
סורי מתוקה..

לא הגעתי עדיין לשלב הזה..
אבל אני מצטרפת להודעה של Aussie Girl תבקשי מאמא שלך לדבר עם אמא שלו.. אולי זה יעזור...

sh53

New member
יום רביעי אתם בחופש כל היום

אתם יכולים להחליט שאתם קמים ממש מוקדם בבוקר, הולכים להצגה ראשונה של הסרט באותו יום, מבלים עוד קצת יחד וחוזרים הביתה. אם אמא שלך לא הסכימה לדברים מסויימים עם החבר הקודם ועכשיו עם החבר הנוכחי, אם תתחילי במלחמה נגדה - זה לא טוב וכבדי אותה כאמא שלך. יכול להיות שאת מרגישה גדולה, אבל אמא זאת אמא והיא תמיד תדאג לך והיא עושה את זה באהבה ולא מרוע.

מיקולה

New member
לא מומלץ...

להיכנס לריב מול האמא. אני לא חושבת שאת מבקשת משהו מוגזם אבל למרות זאת אל תנסי לשכנע אותה אם היא לא מוכנה. את מהר מאוד תמצאי את עצמך עומדת בין החבר שלך והאמא שלו, וזה המקום האחרון שאת רוצה להיות בו, אם את באמת רוצה להישאר עם החבר שלך. עזבי את זה כרגע. אם היא לא מוכנה - תני לה זמן. אז הפעם תוותרי והיא תסכים בפעם הבאה. אם תתחילי כבר עכשיו להיכנס בה ראש בראש, היא לא תאהב אותך יותר. תאמיני לי, הכל בא מניסיון...

הילה2004

New member
יש לי פיתרון קצת לא חינוכי אבל זה

גם סוג של פיתרון... שחבר שלך יגיד לאמא שלו שהוא הולך לישון אצל חבר שלו ואז שיבוא אלייך כמובן שצריך את אחד החברים שלו שישתף פעולה.... העיקר שיהיה בהצלחה....

תות15

New member
תשמעי..

בגלל זה חייבים לשאול את האמא אם היא מוכנה שהוא יישן אצלה יעני בדרך אגב, לא כי הוא אמור לישון אצלה.. עכשיו האמא כבר יודעת שהוא יילך לישון אצלה אז זה נהרס..

וונקי

New member
קודם כול ../images/Emo51.gif לכולם

המון תודה על עצות ועל תמיכה אתם באמת אחלה של חבר'ה ועכשיו ככה אתמול הייתי עם חבר שלי כול היום מי אחרי יום מרוכז שסייסתם ב11 וחצי ועד 11 וחצי בלילה שזה המון זמן זה הלך ככה עד 4 הוא היה אצלי ואז הלכנו לראות סרט ואחרי סרט הלכנו לאכול אחרוחת ערב ואחרי זה כול אחד לבית שלו וזה היה כייף לא נורמלי והיום ההלכתי למפגש פורום והיה כייף לא נורמלי למרות שחבר לא היה איתי ומחר חבר שלי צריך לבוא עלי ואנחנו נלך לטיול בחוף בהרצליה כנראה כי ביום שישי אני כנראה נוסעת

יפה לך..

שמחתי לשמוע שנהנית למרות הכל.. תעשו חיים בטיול!! ואל תדאגי הכל עובר, תני לאמא שלו להתרגל אלייך ולחברות ביניכם.. עם הזמן היא בטח תתגמש? אגב, בני כמה אתם שהיא לא מרשה לו לישון אצלך?

וונקי

New member
אנחנו בני 17 וקצת

ואמא שלו פולניה שרוצה את הקשר הזה ביידים שלה אז אנחנו פשוט משחקים את משחק שלה ונתנים לה לחשוב שהיא שולטת בקשר וזהו

תות15

New member
טוב מאוד...

ובראסמי בכל מקרה אתם יכולים לתחמן אותה לעשות מה שבא לכם.. בכל מקרה..בהצלחה!

וונקי

New member
אנחנו לא עושים

מה שבא לנו אנחנו עושים מה שהורים שלנו רוצים שנעשה בספו של דבר כי אנחנו משחקים את משחק שלהם ,שלהם יש שליטה אילנו. למרות שבעקרון אנחנו עושים מה שבא לנו בגלל שלהורים נשבר אז מה שיקרה בסוף הם יבנו שלא משנה מה אנחנו בסוף נעשה מה שבראש שלנו גם עם משחק שלהם

למעלה