זה לא מאד מעודכן כרגע../images/Emo182.gif

בשבת יש את הגמר של הליגה ביגור ב-20.3 יש תחרות דראסז' ביגור ב-2.4(שישי) יש באודים תחרות קפיצות לזכר מישהו אני חושבת ב-3.4 - ממה שאני יודעת יש תחרות קפיצות דירוג לאליפות הצפון אצלנו (משמר העמק). וב-17.4 - הדרבי(
) + דירוג לאליפות הארץ במשמר העמק. אני דיי בטוחה שיש באמצע עוד כמה תחרויות (אמור להיות מתישהו בניר דויד דירוג ראשון לאליפות הארץ) שאני לא ממש יודעת עליהן

פפפ אבל לא אמרו שהתחרות לזכר

אברהם פילץ אמורה להתקיים ביום שישי הבא?!? ויעשו יום אחרי יום תחרות?! לא נראה לי הגיוני למרות שיכול להיות שכן כי לא כולם יכולים להשתתף בתחרות הזאתי לזכר אברהם פילץ שתהייה באודים.. ובטוח יהיו עוד מלא תחרויות בטח גם ב-20 לחודש תהייה תחרות קיפצות כי הפסידו כל כך הרבה תחרויות שעכשיו כמעט כל שבוע תהייה תחרות... ואת רוצה להגיד לי שהדרבי שיהייה אצלכם הוא יהייה גם דירוג לאליפוץ הארץ?!?!!?? שייייייייט

כן אבל../images/Emo182.gif

המקצי דרבי לא נכללים בזה. יש מסלול רגיל (אבל עם כל המכשולי דרבי שזה פאקינג חרא
) עם מספר סביר של מכשולים והוא רק במנז'. ואחר כך יש עוד איזה 3 מקצים של הדרבי שזה עם הדשא ועם ה-700 מכשולים בערך.... ררררר..... מעצבן.

Unreachable

New member
פחחחח

אני שמה 100 שקל שהוא תוקע את הדרקון מהנחושת שהוא מצא באיזשהו מכשול

טחחחחחח.........../images/Emo182.gif../images/Emo6.gif

אל תגזימי! זה הידיות החדשות של התאים! כדי לשים שם ת'מתג או משו... אבל זה נראה לי דיי קטלני אז אולי נוותר על הרעיון

harazy

New member
אצלנו ישששששש

היום אמרו לנו שיש אצלנו בשבוע הבא תחרות דירוג לאליפות המרכז חוות צח

למעלה