../images/Emo53.gif

אוקיי אני מתלבטת. אנשים, אני החלטתי, טוב, אני ואח שלי החלטנו, שאנחנו עוזבים את יגור ואנו נשארים אצל דניאלה
עכשיו אנחנו יכולים להיות אצל דניאלה כל שבועע אמא שלי גם אמרה שהבעייה היא לא הכסף, אלא הטרחה של אבא כל יום שישי בכלל לא לנוח ולקחת אותנו לדניאלה. יש לכם הצעות? חבל שאין לה הסעה בחווה, כי אז הייתי באה 100% כל שבוע ביחד עם אח שלי. תציעו הצעות

תגובית../images/Emo13.gif

בסופו של דבר אני ארצה וגם אח שלי
להתמקד בענף/ סוג אחד. הסגנון יישאר אינגליש, ואני חושבת שאני אתמקד, לפחות בינתיים בדרסז'. כי אני עובדת עם דניאלה/ מור על משו, ואז יפתח אומר לי ההפך (ומעניין מי יודע יותר טוב
) אז זה הורס!! יעני יפתח הורס הכל! ואטובוס אמא בחיים לא תרשה לי ולאח שלי היא מרשה רק מביה"ס או לביה"ס ולא יותר. בגלל המחבלים המז**נים.

S H I L G I

New member
קחו מונית

וכן אני מבינה מצבים כאלה אבל תשמעי דרסאג' וקפיצות זה 2 דברים שונים ככה שכל דבר את צריכה ישיבה אחרת..

Blue Eyessss

New member
קפיצות ודרסז'

זה שתי דברים שונים אבל זה לא סותר אחד את השני ובעיקרון בישביל לדעת לקפוץ טוב באמת צריך דרסז' טוב בלי דרסז' אין באמת קפיצות ולאף סוס דרסז'(וגם לא לרוכב דרסז')לא יזיק לקפוץ מידי פעם

Blue Eyessss

New member
קפיצות ודרסז'

זה שתי דברים שונים אבל זה לא סותר אחד את השני ובעיקרון בישביל לדעת לקפוץ טוב באמת צריך דרסז' טוב בלי דרסז' אין באמת קפיצות ולאף סוס דרסז'(וגם לא לרוכב דרסז')לא יזיק לקפוץ מידי פעם

מה עם אוטובוס?../images/Emo1.gif

אין לשם אוטובוס? אני ךוקחת 2 אוטובוסים כד להגיכע לחווה שלי..

S H I L G I

New member
../images/Emo45.gif

הייתי רוצה גם לבוא עם אוטובוס אבל ההורים המניאקים שלי מרשים לי רק מהקיץ!!!!
אני כנראה עוד לא "בוגרת" מספיק בשבילם

חח אצלי הם דווקא מתעקשים..../images/Emo1.gif

אבל ממש.. כי אין להם כח לקחת אותי.. בעעעעעעעעעעעע

למעלה